VIDEO: Dnevni SHOWinist: Politički diletantni i pseudodemokratski obmanjivači

2

U produkciji Projekta Velebit, dnevni video komentari aktualnih političkih apsurda ‘Dnevni SHOWinist’. U izvedbi ‘stand up’ komičara, našeg Domagoja Pintarića, bez dlake na jeziku, satira koja ne satire nego rasvjetljava nelustrirane budalaštine hrvatske svakodnevnice.

Franjo Tuđman je 1996. nakon povratka iz SAD-a, održao svoj proročki govor. Naime, za vrijeme tog njegovog putovanja u Hrvatskoj je pokušan svojevrsni puč lažnih boraca za slobode koje uopće nisu bile ugrožene.

Zanimljivo je danas, 20 godina kasnije, proanalizirati koliko su Tuđmanove riječi i predviđanja bile točne, precizne, a nažalost i danas aktualne.

Ipak, sve to što je prorekao u konačnici nosi i njegov zaključak, koji jednakim vizionarstvom predviđa propast i poraz svih tih internacionalističkih i protunacionalnih snaga u Hrvatskoj.

facebook komentari

  • Malleus_Haereticorum

    Sve si rekao po istini. Tako valja. Detalj po detalj, objašnjavati kratko i jezgrovito. No, toj globalističkoj protučovječanskoj gamadi valja stalno ponavljati stvar koje se one najviše boje, a to je smrt. Činjenica je da će MORATI krepati. Zgodna je prilika spomenuti nedavnu smrt Davida Rockefellera, hranitelja i pazitelja globalističke gamadi. Grčevito se je držao svog jadnog postojanja na Zemlji, tako da je imao šest (?) transplantacija srdca, ali mu ni to nije pomoglo. Krepao je. Nije poanta u tome što je doživio stotinjak godina. Poanta je da je morao krepati unatoč svojoj silnoj financijskoj moći. Pokrepavat će i ova naša gamad. Valja samo biti strpljiv.

  • Agromentum

    “… ne samo povezuju, nego im se nude…”