Dolores Lorena Sabljić finalistkinja izbora za Miss BiH 2014.

  7

  Na skorom izboru za Miss Bosne i Hercegovine za 2014., kao finalistikinja sudjelovat će i naša Ljubušanka 16-godišnja Lorena Dolores Sabljić, izabrana za Miss Hercegovine 2014.
  dls2

  Lorena Dolores Sabljić rođena je u Ljubuškom, 12. kolovoza 1997. Pohađa Privatnu internacionalnu gimnaziju Mostar, dosada s odličnim uspjehom, a hobi su joj pjevanje i slikanje.
  dls 3

  Lorena Dolores Sabljić

  “Prezadovoljna sam i jako sretna. Titula je bila iznenađenje za mene, jer je ovo prvi put da sam se okušala u natjecanju ljepote. Kada je u pitanju daljnje natjecanje, neka bude iznenađenje kao i ovaj put”, kazala je novoizabrana Miss Hercegovine Lorena Dolores Sabljić nakon proglašenja.

  Lorena Dolores je nedavno završila snimanje svojih profesionalnih modnih fotografija i započela je s pripremama za finalni izbor Miss BiH 2014.

  Podržimo našu Ljubušanku Lorenu Dolores Sabljić lajkajući slike na službenoj Facebook stranici izbora za Miss Internet BiH.

  Za glasovanje potreblo je dati lajk na slike Dolores Lorene – link

  Važna napomena: Da bi lajk bio važeći, prvo treba lajkati ovu FB stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta pa fotografiju.

  facebook komentari

  • pljuc

   lipa mala

  • peppermintt

   nu ovo zaboravin komentirat:)
   lipa cura prilipa 🙂
   ali 16 godina, to je tinejdžerica tek, ne triba na ova natjecanja dopuštat prijave prije punoljetstva, triba divojčice pustit na miru uživat 🙂

   • HRSmoock

    Slatka je. Uzgred i ove sa 18. su i dalje djeca. Koliko god mislile da su velike. Nego treba ukloniti matore perverznjake :))

    • peppermintt

     e dobro si reka baš je slatka, još dok sazri bude prava lipotica.
     18 godina je kao neka granica iako je žena posve formirana tek s 21. Pa sve smo odrastale i znamo kakvo nam je tilo s 16 a kakvo s 21 .
     U pravu matore perverznjake triba odmaknit što dalje od ovih curica.

     • HRSmoock

      Jao blama. Neko veče sjedim sa društvom u kafiću, naiđu neke ćerkine drugarice, jave mi se. Naravno sa “vi”. Joj. Ko pušta tu djecu tako kasno? Ovi moji su htjeli da me izbace. Da im ne donesem maler :))

      • peppermintt

       haha eto vidiš tako ti je kad si ti još mlad a dica porasla 🙂

      • HRSmoock

       Zato obožavam jednu njenu frendicu sa kojom sam na per tu. Diže mi rejting :))