Domagoj Ante Petrić: Milanovićeva politika – Kretenizam ili hinjeni kretenizam?

0

Već smo pisali u ovoj kolumni o crvenim dripcima koji sa samoga  vrha države uništavaju Hrvatsku. Bilo je to u tekstu objavljenom 19. ožujka 2013., na kojeg smo primili mnoge komentare. A bilo je i zamjerki… Zašto ste izostavili spomenuti Stjepana Mesića, jer postoji također i kategorija starih crvenih dripaca, u koju on spada? Zašto niste usmjerili pažnju također i  na crvene ili četničke dripače, pa se osvrnuli i na ženske likove koji kao jezovita  ”Anka partizanka” uništavaju našu zemlju?  Pa su nam kao primjer crvenih dripača ukazali na lik glumice Vlaisavljevičke, koja sa ”svojim” dijelom crnoga fonda i s partijskim agitpropom provodi još i danas   intenzivnu  autopromociju i nastoji i dalje  rasturiti HDZ,  stranku u kojoj su joj operativne partnerice bile i Bianka i Katarina i Danira i Sandra, i druge udbaške kelnerice.

Ali zaista je neugodno govoriti o ženama kao o dripačama, makar u radu protiv zakona, protiv demokracije i domovine i čovječanstva ponekad neke od njih ne zaostaju za svojim crvenim drugovima. Vesna Pusić, je pak, sa svoje strane dokazala ovih dana međunarodnih afera s Europskom unijom, da se iz dripačke kategorije može izići. Odlučila je barem na kratko iskočiti iz kaveza propalicai totalitarnih nostalgičara. Shvatila je, isto kao i predsjednik Republike, da joj je bolje  napustiti partizanski bunker u tom skandaloznom slučaju Josipa Perkovića, nego beznadno ratovati protiv cijele europske civilizacije, pravnoga poretka i  načela koje je Europa usvojila a Republika Hrvatska svečano potpisala u Bruxellesu.

TO NIJE HRVATSKA, TO JE NJENA CRVENA VLADA

Da, dripci i doživotni stipendisti komunističkih zločina skrivaju Josipa Perkovića u Hrvatskoj, time sramote Hrvatsku, i izlažu našu zemlju ne samo osudama nego i sankcijama. Hrvatski je posao što brže i  jasnije diljem svijeta proširiti istinu o tom teškom prekršaju zagrebačkoga režima, i objasniti na svim forumima da ortaci zločinaca koji nas danas sramote, nisu Hrvatska nego mrzitelji Hrvatske i nostalgičari terora.

Ali što se  to zbiva s nesretnim premijerom? Nikako da razumije  da je on predsjednik Vlade jedne države članice Europske unije i NATO-a, da NATO i EU pripadaju stvarnosti a da  na  cijelom našem kontinentu postoje samo dva centra financijsko-političke i vojne moći: Rusija i Euroatlantski sustav. Mentalne špilje po kojima se kreću Mesići, Lončari, D. Jovići,  Manolići, Dačići, Vučići, Stanimirovići, Pupovci, Jovanovići, Butkovci i družina, nisu  centar ničega. To što im je Moskva  neki teoretski daleki partner   a što ih London i Pariz zapošljavaju u ulozi stvaratelja unutarhrvatskih  konflikata i regionalnih mržnja glede nekog eventualnog budućeg rata, ne bi Milanoviću trebalo pomrsiti viziju stvarnosti. A ni on osobno, u stvari, više nikomu ništa ne znači, jer je  – i to prema režimskim anketama -, izgubio čak i  potporu ogromne većine svojih birača.

YU-LIST I PREMIJER, ISTI ZMIJSKI JEZIK

U svom izdanju od 07.08.2013., zagrebački YU-list objavio je prostački napad, pun laži,  na jednu od vodećih političkih ličnosti EU, na povjerenicu za Pravne poslove i osnovna prava u Europskoj komisiji, Viviane Reding. Kao glasilo vlade, YU-list je tako najavio daljnje mračnjačko  ponašanje režima u slučaju izručenja Josipa Perkovića, ali  neizravno, također i buduću unutarnju i vanjsku politiku Pantovčaka i Banskih dvora, prema EU, prema NATO-u i prema vlastitom narodu.

Snažna ličnost, kultura i znanje gospođe Reding te njeno veliko političko i diplomatsko iskustvo ne samo u rodnom  Luksemburgu nego i na raznim dužnostima diljem Europe, značajno su ojačali rad Europske Komisije  tijekom zadnjih godina. A upravo se je na nju, nakon YU-lista drsko i krajnje glupo, dana 23. listopada obrušio i Zoran Milanović. Više s mržnjom nego s ljutnjom, više s komunističkom paranojom nego s ogorčenjem. Osporio je njen autoritet, osporio je njeno ljudsko dostojanstvo i pokušao je poreći njeno pravo da zahtjeva od Republike Hrvatske ispunjenje  svečanih i neopozivih obveza, po kojima je naša zemlja dužna predati njemačkom pravosuđu osobe optužene za političke zločine, počinjene u zemlji u kojoj isti nisu pali u zastaru. Koliko god oko toga lagao Milanović, lagao njegov ministar pravosuđa i cijela četa primitivnih režimskih šarlatana.

Milanović se tako ponaša kao agent protueuropskih i protuhrvatskih interesa. A treba se pitati nije li ovakvo, naoko suludo ponašanje, dio plana KOS-a da Hrvatska padne na sam rub Unije, da ostane bez ekonomske potpore i ulaganja Unije, te da padne pod sankcije koje će je izolirati i opet gurnuti prema nestabilnom Balkanu.

Domagoj Ante PETRIĆ/hrsvijet

facebook komentari