Don Damir Stojić: Trump je pobijedio, ljevičarski mediji diljem svijeta na aparatima

11

Trump je pobijedio, ljevičarski mediji diljem svijeta na aparatima.

Ovo nije samo pobjeda Trumpa nego i kraj tzv. mainstream lijevog medija koji sustavno obmanjuje narod.

Danima, svjetski, pa i hrvatski lijevi novinarčići šopaju nas kako će Hillary pobijediti. Sjetimo se kako je Josipović trebao pobjediti, sjetimo se referendum za brak, sjetimo se Brexit.

Ja im više ne vjerujem, čak i kad objavljuju sportske rezultate. God bless America!

trump-graf

facebook komentari

 • sjena

  Don Damir Stojić,bravo !

  • Istina

   Da, ali isti pljuje po hrvatskim domoljubima iz II. svijetskog rata. Optužuje NDH za zločine. Ne sporim da je boilo zločina, ali ne u tolikoj mjeri kako se želi prikazati i za njega oko 140 hrvatskih političara koji su upravljali u NDH svi su oni zločinci. Predavao mladima o seksu, pa prešao na ustaše i NDH. Gledao na TV. Može ga biti sram. Zar u Kanadi nije ništa naučio?

   • kršni

    Bit će da se malo previše druži s onim “argentincem”!

    • Istina

     Ne znam na koga misliš. Pretpostavljam, ali nisam siguran.

     • kršni

      Drago, Argentinac koji se druži intenzivno s antifa likovima pa više nije Hrvat!

     • Istina

      A sad mi je jasno.

   • sjena

    Gosp.Istina,gledajte sada onolko koliko se zna o NDH ,odnosno administraciji,upravi radu javnih ustanova ,”obrambenim snagama ” (policiji regularnim snagama-domobranima ,dragovoljcima-ustašama ), teško se može dati definiranu ocjenu ,barem pojedinac .
    Prije svega bio je svjetski rat,poseban na evropskom kontinentu, neću puno nabrajati,no spomenuo bi Dr.Slobodana Langa (veliki humanist ,tijekom domovinskog rata napravio je neizumjerno puno,usput židov )
    koji j ena tu temu kazao;” prilike i vodstvo u NDH nije bilo ni bolje ni lošije nego u drugim državama zahvačene ratom ,a sve države su inače bile okupirane ,ili sa nametnutom upravom od strane Njemačke vojske,tu se nije imalo previše izbora!.
    Največi problem je ,što je NDH nastala nasuprot Kraljevine Yu, a bila je i glavni konkurent i suparnik komunističkoj partiji i iz toga se nastali svi napadi na državu hrvata i hrvatica.
    Svojevremeno sam( 1991.god.tamo siječanj ) veliku knjigu,odnosno izvještaj “Zemaljske komisije za istraživanje ratnih zločina ” za razdoblje travanj.1941.-studeni 1943.god. (sa sjedištem u Zagrebu ).
    Ukratko datumi ,mjesta ,način pobune ,djelovanje četnika ,bio je na dlaku istovjetan kao 1991.god.
    Eto toliko.
    za dom !

    • Istina

     Nije mi jasno zašto meni to pišeš. II. svijetskim ratom se bavim oko 35 godina. Ovo što si meni napisao trebao bi napisati ovom popu Stojiću koji krivotvori povjesne činjenice. On pljuje po NDH, a ne ja.

     • sjena

      Jutro gosp.Istina, ne nisam komentaR napisao ,kako bi Vama oponirao,ne nego za sve one koji bez ikakve dobre argumentacije definiraju “komunistički pristup ,NDH = zločin “, pa tako ;” kao što kažete veleč.Stojić ” jer valjda svi imaju ugrađeni “osigurač ” ,koji im služi kada komentiraju postojanje NDH ,samo toliko. !

 • Alan B’Stard
  • kršni

   Njihov Telegram i spinovi svakodnevni!