Donald Trump: Ne smijemo više biti politički korektni i moramo početi raditi na sigurnosti naših ljudi

2

Donald Trump u nedjelju je kritizirao londonskog gradonačelnika Sadiqa Khana optuživši ga da ne shvaća ozbiljno terorističku prijetnju, dan nakon napada u središtu britanske prijestolnice.

“Najmanje je 7 mrtvih i 48 ozlijeđenih u terorističkom napadu, a gradonačelnik Londona kaže da ‘nema razloga za uzbunu!'”, napisao je na Twitteru Donald Trump misleći na Sadiqa Khana.

“Ne smijemo više biti politički korektni i moramo početi raditi na sigurnosti naših ljudi. Ne budemo li lukavi, stanje će se pogoršavati”, upozorio je Trump.

Khan je nešto ranije poručio Britancima da se ne brinu zbog prisutnosti većeg broja policajaca na ulicama Londona nakon napada u subotu navečer kada su se trojica napadača zaletjela u pješake na Londonskom mostu, a zatim napala prolaznike noževima nakon čega ih je policija ustrijelila.

Khan je lani izabran za londonskog gradonačelnika i tako postao prvi musliman na čelu neke zapadne metropole.

Kolinda Grabar Kitarović: Moramo doći u fazu da prestanemo izražavati sućut i počnemo djelovati

facebook komentari

  • Dusko Besenic

    Baš bih volio vidjeti ima li i jedno NORMALNO ljudsko biće koje bi moglo nešta prigovoriti ovakvoj Trumpovoj izjavi??? Rekao sam…normalno! Nenormalnih će se naći,a neće ih nedostajati ni kod nas,a to su među prvima antife,”humanitarci” i sva ostala lijeva bagra,koji žive život i grade “karijere” na maksimi: “Što gore,to bolje!”

  • bubnjar

    “Dragi” svjetski političari, baš ste se pretvorili u “šonje” (ne govorim o Trumpu).

    Za vrijeme 1. i 2. svj. rata., čitavu njemačku populaciju SAD-a i Australije amerikanci i australci su držali u logorima, “za svaki slučaj”, kao potencijalne neprijatelje.
    Politička korektnost i ponašanje današnjih europskih političara jasno vodi u svijet iz vizije Babe Vange – u Europu kojom će vladati muslimani.