Dr. Berberović: Vraćam nevinost uspješno, treći put gratis, najviše pacijentica – iz Hercegovine!

  260

  U vremenu globalizacije u kojem živimo gotovo da ne postoji nešto što nije izvodljivo i dostupno. Plasiraju se i prodaju najčudnije i najbizarnije robe i usluge. Jedna od takvih koja je zaludjela i našu zemlju je himenoplastika. Ako ne znate što ovaj pojam podrazumijeva, reći ćemo vam prosto da je to ponovno vraćanje nevinosti. Metoda je kažu stručnjaci jednostavna. Iako je za neke i seks tabu tema, čini se da smo kao društvo toliko evoluirali da o himenoplastici sve više govorimo.

  Među onima koji u BiH obavljaju, između ostalih, operativne zahvate vraćanja nevinosti, himenoplastiku, je i Centar za plastičnu kirurgiju u Tuzli, koju vodi nadaleko čuveni dr. Zlatko Berberović. Čuven je zbog svoje sposobnosti da uljepša ženu i muškarca, ali još čuveniji zbog  metode vraćanja nevinosti dama kako iz BiH, tako i iz dijaspore.

  ˝Najviše pacijentica imam iz Hercegovine, mada ni ostatak Bosne ne zaostaje. Tu su također dijasporke mahom iz Italije, Austrije i Belgije romskog porijekla kojoj je nevinost potrebna da bi stupila u brak. Kod Roma je to specifično  jer ukoliko mlada nije nevina zna se dogoditi  i belaj˝- kaže za portal Aura.ba Berberović.

  Ističe i da je imao slučajeve da su nevinost htjele vratiti i djevojke žrtve silovanja, koje su na taj način htjele barem djelomično zaboraviti užas koji su preživjele, ali i da je imao i neobičnih zahtjeva poput poklona za Dan zaljubljenih ili godišnjice braka. Međutim najveći broj pacijentica na ovaj se korak odlučuje zbog činjenice da im je prvo seksualno iskustvo bilo loše.

  Ovaj stručnjak posebno pamti jedan slučaj. U njegovu ordinaciju stigla je djevojka kako bi uradila himenoplastiku. Ali treći put za redom.

  “Sjećam se kad je došla prvi put. Bila je uplašena i kazala kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji. Drugi put je opet došla. Kada se treći put pojavila, operaciju sam joj uradio gratis i tu naša priča završava. Od tada kod mene važi pravilo: Svaki treći put je džabe! ”, priča Berberović.

  Berberović ističe da je cijena ponovnog vraćanja nevinosti prilagođena našim standardima.

  ˝ Cijena himenoplastike je 1400 KM,  a ukoliko se dama ponovno odluči počastiti ovim zahvatom drugi put je cijena 50% jeftinija. Kao što maloprije rekoh treći put je gratis˝- priča Berberović.

  Na pitanje može li se  ˝provaliti˝ da je neka djevojka radila himenoplastiku dr. Berberović se slatko nasmijao i rekao: ˝ Ja mogu, ali vam garantiram da nijedan drugi muškarac ne može osjetiti niti znati da himen nije pravi˝-zaključuje Berberović.

  facebook komentari

  • ovo su muslimanke s one strane sto posto… one se prodaju i udaju u arapski svijet, njime treba kofol ‘netaknuto’ …

   • HRSmoock

    Izazivam ga na dvoboj. Može li da šije brže nego što ja mogu da poderem? :))

    • peppermintt

     ups opasan prijedlog 😛 :))

     • HRSmoock

      Stoji. Ali ja to samo onako iz znanstvene znatiželje. Mislim, samo kao eksperiment, A i pokrenuta je akcija “Žene nisu ničije vlasništvo” u okviru koje se često izvodi igrokaz “Dehimenizacijom (Defloracija nije politički korektan termin) do slobode”. A budući da su vlasnice…Recimo, netaknutih himena sve mlađe…Ima neki zakon o zavođenju maloletnih lica. Šalu na stranu, klinke se danas…Ovaj, mislim to. Koliko su zrele djevojčice (i dječaci) sa 13, 14 godina? To je već preterivanje.

    • Ljuta Trava

     Ako ne uspije deranje prvi put , drugi put i svaki sljedeći besplatno …hahahahahahaa

     • HRSmoock

      Ako ne uspije iz prve…Cialis.

      • …ko musa jarca! Ta metoda se može primjeniti na neke razvikane starlete, ali inače sa djevojkama treba pažljivo, fino, polako! 😉

      • HRSmoock

       Hebeš starlete…Ovo nije ispalo dobro. Mislim suprotno od toga. Zaobići ih. Ima toliko lijepih djevojaka (“običnih”), često hiljadu puta ljepših i zanimljivijih od ovih izvikanih.

   • peppermintt

    i ove što su ih puni “sajtovi sastanci s srpkinjama ” :)))

    • HRSmoock

     Srpkinje, Hrvatice, Mađarice (uh, Mađarice)…Ma sve su dobre. Znam i jednu Albanku koja je neviđeno zgodna. Volim sve žene, osim ovih militantnih lezbača, znaš one kratko ošišane, nadrndane koje nose karirane košulje i čitaju neku uvrnutu poeziju? Sylvia Plath u 2014? Žasu!

     • srka

      Meni su najdraze nase bosforanke…potom njemice…potom…ovako kao Pepperminttic…i na kraju dame iz S.Arabije…

      by Srka®

      • HRSmoock

       Ih, kako znaš kako izgledaju ove iz Saudi svijeta? Moj drug Leka koji je plastičar otišao je u Dubai prije tri godine. Ovdje u Bgd. još drži kliniku, a tamo radi za nekog Egipćanina i razbija se od love. Potpuna je pomama za plastičnim operacijama. Sve mjenjaju. No, problem je što se ne vidi…

      • srka

       ma znam ja to…moj rodjak ozenjen je njemicom (svabicom…prava) i nikako nije voljela arape i arapske zemlje….bila je prija par godina u Emiratima na par tjedana…sasvim drugacijeg stava je danas…prija svega bila je na kupalistima samo za zene… i nije se mogla nacuditi koje i kakve je dame…modele vidjela tom prilikom…
       Ja kazem…nije sve uvijek onako kako spolja izgleda…i kakko mi to sa svojim culima rezonujemo…
       😉
       by Srka®

      • HRSmoock

       Da, ali istok i dalje pokušava zadržati neke tradicije. Pogledaj kako prolaze braća Pakistanci i Filipinci u Dubaiju. Skoro da su roblje. Jednog dana će dati ženama da voze, ali samo saudijskim princezama :)) sVvijet je pun licemerja. Pa i u SAD gdje se ubijaju od priče o demokratiji žene i dalje primaju manju plaću od muškaraca. Za isti posao. Obama je prošle nedjelje rekao da je odnos jedan dolar za muškarce, 77 centi za žene. u 2014 A.D.
       Živimo u svijetu u kome i dalje caruje neravnopravnost. Zašto bi se bilo koja žena podvrgla operaciji rekonstrukcije himena da nije tako? To znači da žene i dalje nisu gospodari svog tijela (i života), a to je prijatelju moj jednako besramno kao robovlasništvo.

      • srka

       Najveci problem je “potpora” od strane SAD…lijepo se vlastela saudijske arabije druzi sa gospodom iz glavnog grada SAD…mogli bi oni ubrzati taj proces demokracije u arapskom svijetu…ali ne onako kao npr. u avganistanu…no s`druge strane mi muslimani sami trebamo netke stvari preurediti….dug je to proces…ni vi niste preko noci sve preokrenuli na glavu…bilo je tu sto…sta…te sam ja radije “step by step” nego li silom i krvlju…
       by Srka®

      • HRSmoock

       Ne valja ništa preko noći. Pročitaj knjigu “Ja sam Malala”. Djevojčica iza koje stoji U.S.A. i koja objašnjava da ljudi moraju slati kćeri u školu. Naravno, talibani baš nisu ludi za tim konceptom…I boom! Sukob civilizacija. Ameri bi to preko noći, ali ne ide tako. Vidiš koliko se Erdogan čupa. Ali ne razlikuje se on od recimo senatora McCaina ili nekih naših predstavnika. Konzervatizam je gadna stvar. Nego kad ćemo vidjeti na mjestu premijera Turske neku tursku Merkelicu? :)))

      • srka

       Znam za Malalu…dobra je…nego kao sto i sam kazes…amerikanci uvijek polaze od samih sebe i kako oni stvari kirurskim putem rjesavaju…kod vecine islamskih zemalja to ne ide tako….i nece moci…vec polagano…
       Erdogan je moj favorit….nesumnjivo, mada bi bio puo sretniji da preda kormilo…jer nisto nije vjecno…a i povijest nam je X-puta pokazala da nam konzervatizam a la dugorocno ne donosi nisto dobro….tako ni gos.Erdoganu,
       Tursku Merkelicu?…odmah i bez predumisljanja…smatram da bi ljepsi spol sto-sta bolje sredio od nas…muskih
       by Srka®

      • HRSmoock

       Ameri i Rusi pored love imaju i atomsko oružje i za njih vrijede posebna pravila. Eto Turska i Pakistan su ti primjer tog “nadmudrivanja”. Obe zemlje dobijaju lovu prvenstveno zbog planova NATO još od Hladnog rata. No, niko ne daje lovu bezuvjetno. Amerima sutra da zasmeta Erdogan, napakovaće mu skandal ili će oživjeti tursko proljeće. Pa vidiš da i Merkelica ne sme da im se suprotstavi. Ni njima ni Rusima. Ukratko i sa jednima i sa drugima, treba biti na oprezu. Nego, Turska će jednom i dobiti premijerku…Ali tek kad vidimo recimo, premijerku Egipta…Znaćemo da živimo u modernoj eri. Ali može to. Sjeti se Benazir Bhutto. To su Ameri isposlovali.

      • srka

       samo strpljenjem i bez krvoprolica…jer ni jedna zrtva maleckog djeteta meni licno nije vrijedna bilo kakvog ideala…
       Izmedju Rusa i Amerikanaca….smatram da su Ameri i pored svih mana i ostalog…daleko napredniji i da je bolje biti pod njihovim plastom (kad se vec negdje mora biti)…
       A proljece…to ovisi od sto-sta….nadam se da i ako dodje do turskoga proljeca…da ce gos.Erdogan otici…prije proljeca i bez otpora…trebalo bi da s naucio iz gresaka drugih…
       Smuce?
       A Hacepsut?…Egipat je vec pooodavno imao svoju premijerku…te samim tim demokratsku i modernu Republjiku.
       by Srka®

      • HRSmoock

       Je ali ih je zeznula Kleopatra kolaboracijom sa Rimom :)) Isto je kad te “pritiskaju” i Ameri i Rusi i bilo koja sila. Ali promjeniće se i to jednog dana. He-he, kad Indusi, Kinezi i Brazilci krenu da tlače po svijetu :)) Uzgred, ne vjerujem da će Erdogan tek tako da se povuče. To ti je kao sa Mubarakom. Čim ode sa vlasti ide pred sud. Ali mi to dobro znamo jer doživljavamo na svojoj koži.

      • peppermintt

       sanjaj sanjaj….

   • ZNA SE ko su Hercegovke

    Muslimanke??Hercegovke??Toga nema.Muslimanke su sve Bosanke i Hercegovke a Hrvatice su Hercegovke.

    • On meni, toga nema.. a ‘krpe li čarape’?

  • ovo su muslimanke s one strane sto posto… one se prodaju i udaju u arapski svijet, njime treba kofol ‘netaknuto’ …

   • HRSmoock

    Izazivam ga na dvoboj. Može li da šije brže nego što ja mogu da poderem? :))

    • peppermintt

     ups opasan prijedlog 😛 :))

     • HRSmoock

      Stoji. Ali ja to samo onako iz znanstvene znatiželje. Mislim, samo kao eksperiment, A i pokrenuta je akcija “Žene nisu ničije vlasništvo” u okviru koje se često izvodi igrokaz “Dehimenizacijom (Defloracija nije politički korektan termin) do slobode”. A budući da su vlasnice…Recimo, netaknutih himena sve mlađe…Ima neki zakon o zavođenju maloletnih lica. Šalu na stranu, klinke se danas…Ovaj, mislim to. Koliko su zrele djevojčice (i dječaci) sa 13, 14 godina? To je već preterivanje.

    • Ljuta Trava

     Ako ne uspije deranje prvi put , drugi put i svaki sljedeći besplatno …hahahahahahaa

     • HRSmoock

      Ako ne uspije iz prve…Cialis.

      • …ko musa jarca! Ta metoda se može primjeniti na neke razvikane starlete, ali inače sa djevojkama treba pažljivo, fino, polako! 😉

      • HRSmoock

       Hebeš starlete…Ovo nije ispalo dobro. Mislim suprotno od toga. Zaobići ih. Ima toliko lijepih djevojaka (“običnih”), često hiljadu puta ljepših i zanimljivijih od ovih izvikanih.

   • peppermintt

    i ove što su ih puni “sajtovi sastanci s srpkinjama ” :)))

    • HRSmoock

     Srpkinje, Hrvatice, Mađarice (uh, Mađarice)…Ma sve su dobre. Znam i jednu Albanku koja je neviđeno zgodna. Volim sve žene, osim ovih militantnih lezbača, znaš one kratko ošišane, nadrndane koje nose karirane košulje i čitaju neku uvrnutu poeziju? Sylvia Plath u 2014? Žasu!

     • srka

      Meni su najdraze nase bosforanke…potom njemice…potom…ovako kao Pepperminttic…i na kraju dame iz S.Arabije…

      by Srka®

      • HRSmoock

       Ih, kako znaš kako izgledaju ove iz Saudi svijeta? Moj drug Leka koji je plastičar otišao je u Dubai prije tri godine. Ovdje u Bgd. još drži kliniku, a tamo radi za nekog Egipćanina i razbija se od love. Potpuna je pomama za plastičnim operacijama. Sve mjenjaju. No, problem je što se ne vidi…

      • srka

       ma znam ja to…moj rodjak ozenjen je njemicom (svabicom…prava) i nikako nije voljela arape i arapske zemlje….bila je prija par godina u Emiratima na par tjedana…sasvim drugacijeg stava je danas…prija svega bila je na kupalistima samo za zene… i nije se mogla nacuditi koje i kakve je dame…modele vidjela tom prilikom…
       Ja kazem…nije sve uvijek onako kako spolja izgleda…i kakko mi to sa svojim culima rezonujemo…
       😉
       by Srka®

      • HRSmoock

       Da, ali istok i dalje pokušava zadržati neke tradicije. Pogledaj kako prolaze braća Pakistanci i Filipinci u Dubaiju. Skoro da su roblje. Jednog dana će dati ženama da voze, ali samo saudijskim princezama :)) sVvijet je pun licemerja. Pa i u SAD gdje se ubijaju od priče o demokratiji žene i dalje primaju manju plaću od muškaraca. Za isti posao. Obama je prošle nedjelje rekao da je odnos jedan dolar za muškarce, 77 centi za žene. u 2014 A.D.
       Živimo u svijetu u kome i dalje caruje neravnopravnost. Zašto bi se bilo koja žena podvrgla operaciji rekonstrukcije himena da nije tako? To znači da žene i dalje nisu gospodari svog tijela (i života), a to je prijatelju moj jednako besramno kao robovlasništvo.

      • srka

       Najveci problem je “potpora” od strane SAD…lijepo se vlastela saudijske arabije druzi sa gospodom iz glavnog grada SAD…mogli bi oni ubrzati taj proces demokracije u arapskom svijetu…ali ne onako kao npr. u avganistanu…no s`druge strane mi muslimani sami trebamo netke stvari preurediti….dug je to proces…ni vi niste preko noci sve preokrenuli na glavu…bilo je tu sto…sta…te sam ja radije “step by step” nego li silom i krvlju…
       by Srka®

      • HRSmoock

       Ne valja ništa preko noći. Pročitaj knjigu “Ja sam Malala”. Djevojčica iza koje stoji U.S.A. i koja objašnjava da ljudi moraju slati kćeri u školu. Naravno, talibani baš nisu ludi za tim konceptom…I boom! Sukob civilizacija. Ameri bi to preko noći, ali ne ide tako. Vidiš koliko se Erdogan čupa. Ali ne razlikuje se on od recimo senatora McCaina ili nekih naših predstavnika. Konzervatizam je gadna stvar. Nego kad ćemo vidjeti na mjestu premijera Turske neku tursku Merkelicu? :)))

      • srka

       Znam za Malalu…dobra je…nego kao sto i sam kazes…amerikanci uvijek polaze od samih sebe i kako oni stvari kirurskim putem rjesavaju…kod vecine islamskih zemalja to ne ide tako….i nece moci…vec polagano…
       Erdogan je moj favorit….nesumnjivo, mada bi bio puo sretniji da preda kormilo…jer nisto nije vjecno…a i povijest nam je X-puta pokazala da nam konzervatizam a la dugorocno ne donosi nisto dobro….tako ni gos.Erdoganu,
       Tursku Merkelicu?…odmah i bez predumisljanja…smatram da bi ljepsi spol sto-sta bolje sredio od nas…muskih
       by Srka®

      • HRSmoock

       Ameri i Rusi pored love imaju i atomsko oružje i za njih vrijede posebna pravila. Eto Turska i Pakistan su ti primjer tog “nadmudrivanja”. Obe zemlje dobijaju lovu prvenstveno zbog planova NATO još od Hladnog rata. No, niko ne daje lovu bezuvjetno. Amerima sutra da zasmeta Erdogan, napakovaće mu skandal ili će oživjeti tursko proljeće. Pa vidiš da i Merkelica ne sme da im se suprotstavi. Ni njima ni Rusima. Ukratko i sa jednima i sa drugima, treba biti na oprezu. Nego, Turska će jednom i dobiti premijerku…Ali tek kad vidimo recimo, premijerku Egipta…Znaćemo da živimo u modernoj eri. Ali može to. Sjeti se Benazir Bhutto. To su Ameri isposlovali.

      • srka

       samo strpljenjem i bez krvoprolica…jer ni jedna zrtva maleckog djeteta meni licno nije vrijedna bilo kakvog ideala…
       Izmedju Rusa i Amerikanaca….smatram da su Ameri i pored svih mana i ostalog…daleko napredniji i da je bolje biti pod njihovim plastom (kad se vec negdje mora biti)…
       A proljece…to ovisi od sto-sta….nadam se da i ako dodje do turskoga proljeca…da ce gos.Erdogan otici…prije proljeca i bez otpora…trebalo bi da s naucio iz gresaka drugih…
       Smuce?
       A Hacepsut?…Egipat je vec pooodavno imao svoju premijerku…te samim tim demokratsku i modernu Republjiku.
       by Srka®

      • HRSmoock

       Je ali ih je zeznula Kleopatra kolaboracijom sa Rimom :)) Isto je kad te “pritiskaju” i Ameri i Rusi i bilo koja sila. Ali promjeniće se i to jednog dana. He-he, kad Indusi, Kinezi i Brazilci krenu da tlače po svijetu :)) Uzgred, ne vjerujem da će Erdogan tek tako da se povuče. To ti je kao sa Mubarakom. Čim ode sa vlasti ide pred sud. Ali mi to dobro znamo jer doživljavamo na svojoj koži.

      • peppermintt

       sanjaj sanjaj….

   • ZNA SE ko su Hercegovke

    Muslimanke??Hercegovke??Toga nema.Muslimanke su sve Bosanke i Hercegovke a Hrvatice su Hercegovke.

    • On meni, toga nema.. a ‘krpe li čarape’?

  • peppermintt

   čuj iz Hercegovine,e oće svašta 🙂
   herca je širok pojam ima istoćna pa ona još istoćnija ..:))))))

   • kad su god ‘sranja u pitanju’ onda prošire pojam na Hercegovina. Ovo su muslimanska posla ali i ovih što reklamiraju druženje 🙂

    • peppermintt

     nego imam pitanje bi li ti znal pripoznat one vulkanizirane 😛

     • bi li znao osjetit 🙂 haha .. Bi! po zvuku prrrlj 😀

      • peppermintt

       ajooj :)))

      • gadna ova 🙂 a

      • peppermintt

       slikovita :)))

      • Ljuta Trava

       haahahahahahahahahahaha

    • HRSmoock

     Evo ja bih se družio i sa muslimankama. Rekla mi Peppy da su spremne da ugode muškarcima na svaki mogući način. :))

     • jesu, jesu, one znaju zanudit kad vide da je muškarac potišten 🙂

      • HRSmoock

       Uuuh, pa to je super. Znači da namjestim potišteni izraz (neće biti teško, dovoljno je da pročitam vijesti). Imam neke “Vansove” pilotske za sunce, Izgledam jako potišteno kad ih stavim. Isprobat ću to prvom zgodom.

      • pa jel sevab dat? 🙂 odmah i muško inčije, veselije…

     • srka

      bas ste nekulturni!

      by Srka®

      • HRSmoock

       Štooo? Mislim, što? Misliš da se muslimanke ne bi družile sa mnom? Pa nisi u multi.kulti fazonu, ono bratstvo svih vjera i nacija…Opusti se malo, Srka :))

      • srka

       Ma jesam ja…kulti i multi…ali ne ide to tako Smuce…ne govori se to tako o ljepsem spolu a kada to one ne cuju i ne vide…treba se imati hrabrosti…te to predloziti ne samo u virtueli…te da vidimo kak bi tko prosao…

       by Srka®

      • HRSmoock

       Srki moj, ja sam se zabavljao sa muslimankom kad si se ti igrao sa autićima. Nažalost, putevi su nam se razišli. Ja se držim one, ko pita ne skita. Ovo danas u Rayvosu mi ne paše. ranije su curice bile mnogo otvorenije…O.K. je poštivati islam, ali to “umotavanje” nije naša tradicija.

      • srka

       e Smuce….pojma ti nemas…i umotavanje je danas tjekom 21-og stoljeca u transformaciji…
       http://c3445010.r10.cf0.rackcdn.com/landscape_image/1714/big_dfd3c67e53.jpg

       Kako nije vasa tradicija?
       A ovo???
       by Srka®

      • HRSmoock

       Ne radi se samo u umotavanju. Nije u redu propisivati ženama šta da nose. Ni ja ne volim piercing ili tetovaže pa mi ne pada na pamet da bilo koga sprečavam. U odnosu na 80-te, Rayvos mi izgleda nekako napetije. Vidiš pokrivene cure koje nose minice? Pa ne ide i jedno i drugo. Gledao sam nedavno prilog o Britankama koje su prešle u islam. Objašnjavaju da su pokrivene jer tako žele. Znaši to je ipak uniformisanje. Eto to je malo drugačije u islamu. Jedno totalno određivanje i uniformisanje. Ali dobro, ko voli…Nego to vrijedi za žene, a muškarci mogu sve…:)))

      • srka

       da…ali vidi gore Helga u burki i to trobojka.
       Meni licno odgovara minimalizam…posebno na juznim djelovima kugle….no svatkom svoje…isto tako postivam tko se ne zeli (ali svojom voljom) prezentirati lako odjeven…
       by Srka®

      • HRSmoock

       He-he, kozmetika. Nemoj da Merkelica vidi, pokrenut će džihad za ženska prava. Praćemo suđe i prozore dok nam nokti ne poispadaju .))

      • srka

       vidi ovo…na ovoj temi za kratko vrijeme oborismo rekord u upisima…pa to se rijetko desava…ne bi bilo vise uzburkanosti i da su cetnici negdje iskopali mosti rahmetli cicka Draze…Ahahahahaaaa…vidis sto nama treba…jel`de?

       by Srka®

      • HRSmoock

       Misliš partizani? Oni su zakopavali nakon oktobra 1944. a ne četnici i ustaše :))

      • srka

       Ne.
       Nama treba malo vise tema…fotosa…o njihovim teznjama…snovima… o lijepim damama.
       😉

       by Srka®

      • peppermintt

       ma dobro četnici se na vrime prisvukli..srićom po njih

      • HRSmoock

       Ko kaže da su se presvlačili? Kopam po arhivama i puno slički nađoh…Ex četnici i ex domobrani u uniformama koje su imali. samo zamjenili oznake. poneko i kapu. Naiđe i po koji ex ustaša.

      • peppermintt

       e da mi je vidit koji se to ustaša prisvuko, dajder vadi fotku namah ćemo ga ispisat iz ustaštva !
       :))

      • HRSmoock

       Ispisao se on sam i upisao se u partiju. Brozov prvi komandant JRV, Franjo Pirc. A o Marku Mesiću neću…Ima dvesto Kvotovih upisa :)) Svašta se dešavalo 1944.

      • peppermintt

       pih to su levati ni vidilo pravog ustaše.

      • HRSmoock

       Bogami, drug Pirc se isticao…Lako je danas svrstavati…Kažem, čudna su to vremena bila. Evo recimo, Franjo Džal je počeo kao pilot VVKJ, oborio dva njemačka aviona u Aprilskom ratu. Ušao u sastav ZNDH, otišao u Rusiju…Drugi svjetski rat je bio čudo.

      • peppermintt

       to je bit će profi vojak

      • HRSmoock

       Može li se kod nas biti profi? Možda ovi momci koji sada po Avganistanu giljaju. Kod nas se ratuje u vlastitom dvorištu.

      • peppermintt

       može, na način ovisnosti o takvom stanju

      • kvot

       Komandant Prve jugoslovenske partizanske brigade.
       Na lično insistiranje jednonog je oslobođen iz voza za Sibir.
       Onda je od Srba oslobađao valjevski srez.
       Ali šta djeca znaju o zavičaju…… :)))
       ______________________________________________________

       Pregaziše Maori Bavarce k’o plitak potok.
       Izrazi svom “prijatelju” patkojahaču saučešće-sućut…. :))))

      • HRSmoock

       Evo kum ode da se objesi. Nije ni piće popio do kraja. Eh, ta kladionica .)) Kako znaš da Srka navija…Barem se ne sjećam da sam vidjeo. Elem, za sve grobare imam samo dvije reči…Galatasaraj il Fenerbahče. Fljamurtari je suviše nisko…:))

      • kvot

       Patkojahač je u više navrata spominjao Bavarce i Franca Scarface (vjerovatno zato što je ovaj konvertirao). Možda ne znaš da je prešao u islam. Oženio muslimanku i bla, bla, bla….
       Onako lijepog ga samo rođena mati može voljeti, pod uslovom da je slijepa…..
       ______________________________________________________________________
       Ne pomaže mu ni Mandžo. U njega je zaljubljen, ima istetovirano MM na lijevoj podlaktici.
       Ljudima laže da to znači:
       -Mama Munira

      • HRSmoock

       Eto to nisam zapamtio. Iskreno, smučio mi se fudbal. Svi šize za kladionicom. Večeras sam trknuo do omiljenog kafića, pustoš. Popio piće i zbrisao. Svi kidaju živce i bulje u teletekst. A ne sedi mi se u kladionici, atmosfera kao na poslu .)) Drmaju se nekabasta pića, oči kolutaju…Napeto mnogo:))

      • kvot

       Napeto k’o na tuti-(noši)…..
       Mi smo (ljudi ex-yu) hedonisti. Kada se uhvatimo nečega lošeg,
       to onda guramo do krjnjih granica. I to sa kladionicom nije nigdje u Evropi,
       kao kod nas. Ovde kod mene čujem da su napokon izbacili maloljetnike iz kladionica i kockarnica.
       Napravili su zakon po kojem radnik odgovara, a ne vlasnik,
       Isto tako prodaja alkohola (čuvene dvoguze-2 litra piva u plastičnoj ambalaži).
       Jedna komšinica koja radi u trgovini platila je 300km kazne i 150km sudskih troškova,
       zato što je prodala klincima 2 litre piva. Policajac ih negdje nafatao i oni ga odveli u tu trgovinu.
       ____________________________________________________
       Kako se kaže saučešće-sućut na poturičko-neopredjeljenom???

      • peppermintt

       oni vele-nek ti je zdravo glava

      • HRSmoock

       Da čujemo…

      • cleuna

       I obrijali.

      • da! 🙂 raja hoće veselo, ko će slušat tuđu muku 🙂

      • ovo je snimljeno u centru islamabada 🙂

      • HRSmoock

       Ahhah! Više liči na jedan Bgd. klub koji ću torpedovati prvom zgodom.

      • vidis ti ovo :))

      • srka

       moda ne spoznaje granice…

       by Srka®

      • srka

       ma vidim…i zavidim mu
       :-)))
       by Srka®

      • peppermintt

       jadničak, tirba ovom kakvu sigurnu kuću potražit :)))

      • svezalo ga ko pašče 🙂

      • HRSmoock

       Org. Muškarci u crnom, tj. men in black. Ili to ili na fuzbal petkom :))

      • kvot

       Patkojahač,
       eto prilike da ti čika doc besplatno zašije kloaku.
       Uzeće te neki bogati šeik kao svog sedmog evnuha…

     • peppermintt

      moj dida veli niko ne znade mušku ugodit ka muslimanke :)) što li on to kazuje aj ga znadni 😛 :)))
      a propo toga si čitao Šeherzadine priče iz 1001 noći ?

      • HRSmoock

       Čuj, čit’o? Snim’o, bona! Snim’o.

      • peppermintt

       e jesan i ja, kakva tupka pitanja postavljam stručnjaku 🙂 isprika duboka 🙂

      • HRSmoock

       :)) To ti bilo davno, u vrijeme kada se film ručno motao…

      • peppermintt

       nego kako stručna ruka to najboljše pripremi 🙂 sve kak triba 🙂

      • HRSmoock

       Mislim da ruka nije presudan organ. Oko je važno…

      • peppermintt

       to je bil figurativno kazano 🙂

      • HRSmoock

       Ništa figurativno. Mirno oko, potom ruka. A valjda ima i neki mozak ispod toga. A treba izdržati 1001 noć.

      • peppermintt

       uz onakve Šeherzadine raznolike zapretene priče i ….. bome svaki bi izdržal :))

      • šta kaže šeherzada.. jel se umorila od tolike ‘priče’ :)?

      • peppermintt

       jok niš njoj i sestru je povela za te noćne… pričice;)
       nisi čita ? ja sam pročitala do 700-i neke pričice 🙂

      • šta čito.. proveo sam u Šeherzadi tisuće dana i noći

      • peppermintt

       haha nestaško:)) jel ima još Šeherezada ? 🙂

      • ima ima, al nisam odavno bio tamo, prije sam znao češće otići na partiju Šaha sa penzionerima

      • peppermintt

       sad je pored F1?

      • Šeherzada je oduvijek na istom mjestu, F1 je doselio pored nje 🙂 .. ali Da, tu su, ‘vrata do vrata, u dva brata’!

      • HRSmoock

       Hahahahahh…

      • hahah.. pretpostavio sam da u prvi mah nešeć skužit da se radi o restoranu/kafani 🙂 ..

    • srka

     eto sada muslimanska posla Lilith….a sto je kod katolika…stupanje u seksualne odnose prija braka…O.K.?

     by Srka®

     • Sve one to isto rade, samo se naše ne ‘šiju’ 🙂 … kod nas vrijedi poslovica neka mi oprosti ženski svijet ali ima istine u njoj, kaže: “Koja je davala, ta je se udavala…” kod vas je obratno! Mislim daju one, samo eto , ne smi se znat!

      jebiga, molio bi uredništvo da ovu temu premjeste u rubriku guziceisise!

      • HRSmoock

       A nismo ni počeli o tim drugim…Ekstremitetima :))

      • srka

       Uffff!
       Zar i ti sine Brute???
       Zar i u Kamenjaru *(sto put kuku)…ima tih sramotnih rabota i rubrika?

       *(made by Vacca)

       by Srka®

      • mi smo liberalniji čak i od vacce

      • srka

       more biti?
       nema Vacce…da ga nije tko naljutio?
       A nema ni Nakarade…steta…imao je jako dobrih upisa…
       Je’l zna netko sto je sa njim…gdje je?
       by Srka®

      • peppermintt

       nema kad vaca, obnavlja Jugoslaviju 😀

      • HRSmoock

       Nisam stekao takav utisak. Čika Vacca, baš i kao čika H.R. su imali priliku da kušaju sve “blagodeti” Jugoslavije. Možda nismo stigli da o državnom trošku obiđemo izvjesne otoke i ritove…Ali da je potrajalo….Isto je shranje da ti državu prave Švabe, Francuzi ili ne daj Bože, Rusi. Neki to ni danas ne mogu da skontaju.

      • peppermintt

       a ne ne. vacina strančica je gorljivi zagovornik regijona ,a to ti sve kazuje

      • HRSmoock

       Ne sudi o čovjeku po strančici :))

      • peppermintt

       pa što će tam? ne triba davat legitimitet naopakim stvarima nikak
       di li će sad on prić maybe u čačka :))

      • HRSmoock

       Djeluje kao previše iskren čovjek, tj. govori ono što misli. To nije dobra preporuka za današnje stranke.

      • peppermintt

       dobar je on čovik, samo sputan prevelikim predrasudama ,a tko zna tko što zapravo misli ? 🙂

      • HRSmoock

       Pa svi imamo predrasude. A kad malo (srp: mlogo) proživiš…Recimo da se previše puta razočaraš oko običnih stvari. Ili ako ti pred očima neko stalno siluje logiku. U zbiru, te sitne stvari daju veliki smor. Evo ti jedne…Zašto je u 21. stoljeću toliko važno da cura bude “cijela”? Pa ne vjenčavaju se ljudi danas sa 14 godina, već bogami sa…30 i više. Baja mora da bude “iskusan”, a cica jadna čestita, tiha i nevina. To već nije licemerje, prije idiotizam.

      • peppermintt

       roblem kod vace je ovaj, no se kao predstavlja liberal ali ne priznaje ničije drugo mišljenje sam je ispravno kak on veli 🙂
       a to čestitost, eh čestitost i nevinost se nosi u srcu, dušu, misli a ne ( moram bit prosta ) u gaćama :))

      • HRSmoock

       Ide to s godinama. Čekaj da nas vidiš za jedno dvadeset godina :))
       A ovo drugo, tja. nekima je mozak toliko “zaključan” da ne može stati ništa osim par sitnica koje su utripovali. Tu “opnu” treba “bušiti”. Ali je izgleda žilava :)) Otuda izraz H…vanje u “zdrav” mozak :))

      • peppermintt

       ma ak budem onakva nek me zatuku namah :)))))

       a ovo valjda svatko voli , a temeljem unaprijed zadanih okvira ponašanja iz naše sredine,samo se uklapat u nekakva očekivanja 🙂

      • HRSmoock

       Čovjek (a bogami i žena, jer i žene su ljudi) ne treba da izneveri sebe. A onda se desi Kvaka 22. Naime…Ne živimo sami. A drugi ljudi (i žene, jer i…znaš već) imaju neka očekivanja od nas. Komplikovano. A niko nije ostrvo :))

      • cleuna

       Uhhh.

   • srka

    heheheheee…Peppermintticu…da se nisi prozvana osjetila…
    😉
    by Srka®

    • peppermintt

     dašta san srka, nego se mislim Bog mu zdravlje da, da doturu neš ne bude 😛

  • peppermintt

   čuj iz Hercegovine,e oće svašta 🙂
   herca je širok pojam ima istoćna pa ona još istoćnija ..:))))))

   • kad su god ‘sranja u pitanju’ onda prošire pojam na Hercegovina. Ovo su muslimanska posla ali i ovih što reklamiraju druženje 🙂

    • peppermintt

     nego imam pitanje bi li ti znal pripoznat one vulkanizirane 😛

     • bi li znao osjetit 🙂 haha .. Bi! po zvuku prrrlj 😀

      • peppermintt

       ajooj :)))

      • gadna ova 🙂 a

      • peppermintt

       slikovita :)))

      • Ljuta Trava

       haahahahahahahahahahaha

    • HRSmoock

     Evo ja bih se družio i sa muslimankama. Rekla mi Peppy da su spremne da ugode muškarcima na svaki mogući način. :))

     • jesu, jesu, one znaju zanudit kad vide da je muškarac potišten 🙂

      • HRSmoock

       Uuuh, pa to je super. Znači da namjestim potišteni izraz (neće biti teško, dovoljno je da pročitam vijesti). Imam neke “Vansove” pilotske za sunce, Izgledam jako potišteno kad ih stavim. Isprobat ću to prvom zgodom.

      • pa jel sevab dat? 🙂 odmah i muško inčije, veselije…

     • srka

      bas ste nekulturni!

      by Srka®

      • HRSmoock

       Štooo? Mislim, što? Misliš da se muslimanke ne bi družile sa mnom? Pa nisi u multi.kulti fazonu, ono bratstvo svih vjera i nacija…Opusti se malo, Srka :))

      • srka

       Ma jesam ja…kulti i multi…ali ne ide to tako Smuce…ne govori se to tako o ljepsem spolu a kada to one ne cuju i ne vide…treba se imati hrabrosti…te to predloziti ne samo u virtueli…te da vidimo kak bi tko prosao…

       by Srka®

      • HRSmoock

       Srki moj, ja sam se zabavljao sa muslimankom kad si se ti igrao sa autićima. Nažalost, putevi su nam se razišli. Ja se držim one, ko pita ne skita. Ovo danas u Rayvosu mi ne paše. ranije su curice bile mnogo otvorenije…O.K. je poštivati islam, ali to “umotavanje” nije naša tradicija.

      • srka

       e Smuce….pojma ti nemas…i umotavanje je danas tjekom 21-og stoljeca u transformaciji…
       http://c3445010.r10.cf0.rackcdn.com/landscape_image/1714/big_dfd3c67e53.jpg

       Kako nije vasa tradicija?
       A ovo???
       by Srka®

      • HRSmoock

       Ne radi se samo u umotavanju. Nije u redu propisivati ženama šta da nose. Ni ja ne volim piercing ili tetovaže pa mi ne pada na pamet da bilo koga sprečavam. U odnosu na 80-te, Rayvos mi izgleda nekako napetije. Vidiš pokrivene cure koje nose minice? Pa ne ide i jedno i drugo. Gledao sam nedavno prilog o Britankama koje su prešle u islam. Objašnjavaju da su pokrivene jer tako žele. Znaši to je ipak uniformisanje. Eto to je malo drugačije u islamu. Jedno totalno određivanje i uniformisanje. Ali dobro, ko voli…Nego to vrijedi za žene, a muškarci mogu sve…:)))

      • srka

       da…ali vidi gore Helga u burki i to trobojka.
       by Srka®

      • HRSmoock

       He-he, kozmetika. Nemoj da Merkelica vidi, pokrenut će džihad za ženska prava. Praćemo suđe i prozore dok nam nokti ne poispadaju .))

      • srka

       vidi ovo…na ovoj temi za kratko vrijeme oborismo rekord u upisima…pa to se rijetko desava…ne bi bilo vise uzburkanosti i da su cetnici negdje iskopali mosti rahmetli cicka Draze…Ahahahahaaaa…vidis sto nama treba…jel`de?

       by Srka®

      • HRSmoock

       Misliš partizani? Oni su zakopavali nakon oktobra 1944. a ne četnici i ustaše :))

      • srka

       Ne.
       Nama treba malo vise tema…fotosa…o njihovim teznjama…snovima… o lijepim damama.
       😉

       by Srka®

      • peppermintt

       ma dobro četnici se na vrime prisvukli..srićom po njih

      • HRSmoock

       Ko kaže da su se presvlačili? Kopam po arhivama i puno slički nađoh…Ex četnici i ex domobrani u uniformama koje su imali. samo zamjenili oznake. poneko i kapu. Naiđe i po koji ex ustaša.

      • peppermintt

       e da mi je vidit koji se to ustaša prisvuko, dajder vadi fotku namah ćemo ga ispisat iz ustaštva !
       :))

      • HRSmoock

       Ispisao se on sam i upisao se u partiju. Brozov prvi komandant JRV, Franjo Pirc. A o Marku Mesiću neću…Ima dvesto Kvotovih upisa :)) Svašta se dešavalo 1944.

      • peppermintt

       pih to su levati ni vidilo pravog ustaše.

      • HRSmoock

       Bogami, drug Pirc se isticao…Lako je danas svrstavati…Kažem, čudna su to vremena bila. Evo recimo, Franjo Džal je počeo kao pilot VVKJ, oborio dva njemačka aviona u Aprilskom ratu. Ušao u sastav ZNDH, otišao u Rusiju…Drugi svjetski rat je bio čudo.

      • peppermintt

       to je bit će profi vojak

      • HRSmoock

       Može li se kod nas biti profi? Možda ovi momci koji sada po Avganistanu giljaju. Kod nas se ratuje u vlastitom dvorištu.

      • peppermintt

       može, na način ovisnosti o takvom stanju

      • kvot

       Komandant Prve jugoslovenske partizanske brigade.
       Na lično insistiranje jednonog je oslobođen iz voza za Sibir.
       Onda je od Srba oslobađao valjevski srez.
       Ali šta djeca znaju o zavičaju…… :)))
       ______________________________________________________

       Pregaziše Maori Bavarce k’o plitak potok.
       Izrazi svom “prijatelju” patkojahaču saučešće-sućut…. :))))

      • HRSmoock

       Evo kum ode da se objesi. Nije ni piće popio do kraja. Eh, ta kladionica .)) Kako znaš da Srka navija…Barem se ne sjećam da sam vidjeo. Elem, za sve grobare imam samo dvije reči…Galatasaraj il Fenerbahče. Fljamurtari je suviše nisko…:))

      • kvot

       Patkojahač je u više navrata spominjao Bavarce i Franca Scarface (vjerovatno zato što je ovaj konvertirao). Možda ne znaš da je prešao u islam. Oženio muslimanku i bla, bla, bla….
       Onako lijepog ga samo rođena mati može voljeti, pod uslovom da je slijepa…..
       ______________________________________________________________________
       Ne pomaže mu ni Mandžo. U njega je zaljubljen, ima istetovirano MM na lijevoj podlaktici.
       Ljudima laže da to znači:
       -Mama Munira

      • HRSmoock

       Eto to nisam zapamtio. Iskreno, smučio mi se fudbal. Svi šize za kladionicom. Večeras sam trknuo do omiljenog kafića, pustoš. Popio piće i zbrisao. Svi kidaju živce i bulje u teletekst. A ne sedi mi se u kladionici, atmosfera kao na poslu .)) Drmaju se nekabasta pića, oči kolutaju…Napeto mnogo:))

      • kvot

       Napeto k’o na tuti-(noši)…..
       Mi smo (ljudi ex-yu) hedonisti. Kada se uhvatimo nečega lošeg,
       to onda guramo do krjnjih granica. I to sa kladionicom nije nigdje u Evropi,
       kao kod nas. Ovde kod mene čujem da su napokon izbacili maloljetnike iz kladionica i kockarnica.
       Napravili su zakon po kojem radnik odgovara, a ne vlasnik,
       Isto tako prodaja alkohola (čuvene dvoguze-2 litra piva u plastičnoj ambalaži).
       Jedna komšinica koja radi u trgovini platila je 300km kazne i 150km sudskih troškova,
       zato što je prodala klincima 2 litre piva. Policajac ih negdje nafatao i oni ga odveli u tu trgovinu.
       ____________________________________________________
       Kako se kaže saučešće-sućut na poturičko-neopredjeljenom???

      • peppermintt

       oni vele-nek ti je zdravo glava

      • HRSmoock

       Da čujemo…

      • cleuna

       I obrijali.

      • da! 🙂 raja hoće veselo, ko će slušat tuđu muku 🙂

      • ovo je snimljeno u centru islamabada 🙂

      • HRSmoock

       Ahhah! Više liči na jedan Bgd. klub koji ću torpedovati prvom zgodom.

      • vidis ti ovo :))

      • srka

       moda ne spoznaje granice…

       by Srka®

      • srka

       ma vidim…i zavidim mu
       :-)))
       by Srka®

      • peppermintt

       jadničak, tirba ovom kakvu sigurnu kuću potražit :)))

      • svezalo ga ko pašče 🙂

      • HRSmoock

       Org. Muškarci u crnom, tj. men in black. Ili to ili na fuzbal petkom :))

      • kvot

       Patkojahač,
       eto prilike da ti čika doc besplatno zašije kloaku.
       Uzeće te neki bogati šeik kao svog sedmog evnuha…

     • peppermintt

      moj dida veli niko ne znade mušku ugodit ka muslimanke :)) što li on to kazuje aj ga znadni 😛 :)))
      a propo toga si čitao Šeherzadine priče iz 1001 noći ?

      • HRSmoock

       Čuj, čit’o? Snim’o, bona! Snim’o.

      • peppermintt

       e jesan i ja, kakva tupka pitanja postavljam stručnjaku 🙂 isprika duboka 🙂

      • HRSmoock

       :)) To ti bilo davno, u vrijeme kada se film ručno motao…

      • peppermintt

       nego kako stručna ruka to najboljše pripremi 🙂 sve kak triba 🙂

      • HRSmoock

       Mislim da ruka nije presudan organ. Oko je važno…

      • peppermintt

       to je bil figurativno kazano 🙂

      • HRSmoock

       Ništa figurativno. Mirno oko, potom ruka. A valjda ima i neki mozak ispod toga. A treba izdržati 1001 noć.

      • peppermintt

       uz onakve Šeherzadine raznolike zapretene priče i ….. bome svaki bi izdržal :))

      • šta kaže šeherzada.. jel se umorila od tolike ‘priče’ :)?

      • peppermintt

       jok niš njoj i sestru je povela za te noćne… pričice;)
       nisi čita ? ja sam pročitala do 700-i neke pričice 🙂

      • šta čito.. proveo sam u Šeherzadi tisuće dana i noći 😉

      • peppermintt

       haha nestaško:)) jel ima još Šeherezada ? 🙂

      • ima ima, al nisam odavno bio tamo, prije sam znao češće otići na partiju Šaha sa penzionerima

      • peppermintt

       sad je pored F1?

      • Šeherzada je oduvijek na istom mjestu, F1 je doselio pored nje 🙂 .. ali Da, tu su, ‘vrata do vrata, u dva brata’!

      • HRSmoock

       Hahahahahh…

      • hahah.. pretpostavio sam da u prvi mah nešeć skužit da se radi o restoranu/kafani 🙂 ..

    • srka

     eto sada muslimanska posla Lilith….a sto je kod katolika…stupanje u seksualne odnose prija braka…O.K.?

     by Srka®

     • Sve one to isto rade, samo se naše ne ‘šiju’ 🙂 … kod nas vrijedi poslovica neka mi oprosti ženski svijet ali ima istine u njoj, kaže: “Koja je davala, ta je se udavala…” kod vas je obratno! Mislim daju one, samo eto , ne smi se znat!

      jebiga, molio bi uredništvo da ovu temu premjeste u rubriku guziceisise!

      • HRSmoock

       A nismo ni počeli o tim drugim…Ekstremitetima :))

      • srka

       Uffff!
       Zar i ti sine Brute???
       Zar i u Kamenjaru *(sto put kuku)…ima tih sramotnih rabota i rubrika?

       *(made by Vacca)

       by Srka®

      • mi smo liberalniji čak i od vacce

      • srka

       more biti?
       nema Vacce…da ga nije tko naljutio?
       A nema ni Nakarade…steta…imao je jako dobrih upisa…
       Je’l zna netko sto je sa njim…gdje je?
       by Srka®

      • peppermintt

       nema kad vaca, obnavlja Jugoslaviju 😀

      • HRSmoock

       Nisam stekao takav utisak. Čika Vacca, baš i kao čika H.R. su imali priliku da kušaju sve “blagodeti” Jugoslavije. Možda nismo stigli da o državnom trošku obiđemo izvjesne otoke i ritove…Ali da je potrajalo….Isto je shranje da ti državu prave Švabe, Francuzi ili ne daj Bože, Rusi. Neki to ni danas ne mogu da skontaju.

      • peppermintt

       a ne ne. vacina strančica je gorljivi zagovornik regijona ,a to ti sve kazuje

      • HRSmoock

       Ne sudi o čovjeku po strančici :))

      • peppermintt

       pa što će tam? ne triba davat legitimitet naopakim stvarima nikak
       di li će sad on prić maybe u čačka :))

      • HRSmoock

       Djeluje kao previše iskren čovjek, tj. govori ono što misli. To nije dobra preporuka za današnje stranke.

      • peppermintt

       dobar je on čovik, samo sputan prevelikim predrasudama ,a tko zna tko što zapravo misli ? 🙂

      • HRSmoock

       Pa svi imamo predrasude. A kad malo (srp: mlogo) proživiš…Recimo da se previše puta razočaraš oko običnih stvari. Ili ako ti pred očima neko stalno siluje logiku. U zbiru, te sitne stvari daju veliki smor. Evo ti jedne…Zašto je u 21. stoljeću toliko važno da cura bude “cijela”? Pa ne vjenčavaju se ljudi danas sa 14 godina, već bogami sa…30 i više. Baja mora da bude “iskusan”, a cica jadna čestita, tiha i nevina. To već nije licemerje, prije idiotizam.

      • peppermintt

       problem kod vace je ovaj, on se kao predstavlja liberal ali ne priznaje ničije drugo mišljenje sam je ispravno kak on veli 🙂
       a to čestitost, eh čestitost i nevinost se nosi u srcu, dušu, misli a ne ( moram bit prosta ) u gaćama :))

      • HRSmoock

       Ide to s godinama. Čekaj da nas vidiš za jedno dvadeset godina :))
       A ovo drugo, tja. nekima je mozak toliko “zaključan” da ne može stati ništa osim par sitnica koje su utripovali. Tu “opnu” treba “bušiti”. Ali je izgleda žilava :)) Otuda izraz H…vanje u “zdrav” mozak :))

      • peppermintt

       ma ak budem onakva nek me zatuku namah :)))))

       a ovo valjda svatko voli , a temeljem unaprijed zadanih okvira ponašanja iz naše sredine,samo se uklapat u nekakva očekivanja 🙂

      • HRSmoock

       Čovjek (a bogami i žena, jer i žene su ljudi) ne treba da izneveri sebe. A onda se desi Kvaka 22. Naime…Ne živimo sami. A drugi ljudi (i žene, jer i…znaš već) imaju neka očekivanja od nas. Komplikovano. A niko nije ostrvo :))

      • cleuna

       Uhhh.

   • srka

    heheheheee…Peppermintticu…da se nisi prozvana osjetila…
    😉
    by Srka®

    • peppermintt

     dašta san srka, nego se mislim Bog mu zdravlje da, da doturu neš ne bude 😛

  • peppermintt

   Koja je ovo glupost Bože dragi, tako se sve srozava za nepovirovat …

   • srozava se , sva sreća pa ima doktora koji to mogu prišit zašit okrpit 🙂 ‘ko stari fudbal’

  • peppermintt

   Koja je ovo glupost Bože dragi, tako se sve srozava za nepovirovat …

   • srozava se , sva sreća pa ima doktora koji to mogu prišit zašit okrpit 🙂 ‘ko stari fudbal’

  • “Bila je uplašena i kazala kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji” .. ovo je sto posto neka hercegovka

   • fra ⓀⓃⒿⒶⓏ

    Pa jest, šta fali. I one sa istočne strane Neretve su Hercegovke.. Ta nisu bosanke?

    • jesu. .to i kažem. Ovo je trend u Podveležju i Nevesinju, a naravno i oni su hercegovci, hercegovina je koliko se sjećam sve do konjica pa do foče

   • srka

    potrazi na netu…..gledao sam prija par godina nekakav princ iz Omana….covjek ima svoje agente sirom svijeta koji traze mlade dame spremne stupiti sa njim u bracnu zajednicu…svaka tri mjeseca oko 150 dama…sirom svijeta…a bilo je medju njima i Hrvatica…jedna Talijanka je bila u reportazi…kaze ako bi bila u mogucnosti ponovo bi to uradila…potrazi…pa ces vidjeti o cemu ti govorim….

    by Srka®

    • Taj princ iz Omana ti voli dečkiće.. dolazio je i na Jadran..

     • srka

      mozda neoficijelno…no ono sto je prezentirano na ekranu…govori nesto sasvim drugo…
      by Srka®

      • HRSmoock

       Ma sve ide…Uz pristanak. Ipak je ovo 21. stoljeće.

      • srka

       Druck, tlak i pritisak…braca…rodjena…
       Nego…ja vam moram sada ici…zov vikenda…dogovor i obaveta…mada nesto nisam fit za vecere i besjede u sitne sate…al mora se.
       Poz. svima
       bumo se culi.
       by Srka®

      • HRSmoock

       E da nam se Kvot vrati pa da budemo kompletni…I polako sa vinom!

      • peppermintt

       kvot još voli po šumama i gorama skakat 😛 :)))

      • HRSmoock

       Pa kad su mu komšije neke bradonje sa kratkim pantalama.

      • samo , polako, umjerenost u seksu, jelu piću.. vrati nam se živ 😉

      • srka

       Ahahaaaaa…hajde ciao i ostajte u zdravlju i dobrome raspolozenju!
       by Srka®

      • Hoćemo srka kobogda! Iskreno onako usput da primjetim, vidi se ovje na ovom portalu da je suživot moguć! Evo nas nekolicina smo BiH u malom 🙂 .. političari bi mogli štošta naučiti od nas, jelde?

  • “Bila je uplašena i kazala kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji” .. ovo je sto posto neka hercegovka

   • ƙՌʝԹՀ

    Pa jest, šta fali. I one sa istočne strane Neretve su Hercegovke.. Ta nisu bosanke?

    • jesu. .to i kažem. Ovo je trend u Podveležju i Nevesinju, a naravno i oni su hercegovci, hercegovina je koliko se sjećam sve do konjica pa do foče

   • srka

    potrazi na netu…..gledao sam prija par godina nekakav princ iz Omana….covjek ima svoje agente sirom svijeta koji traze mlade dame spremne stupiti sa njim u bracnu zajednicu…svaka tri mjeseca oko 150 dama…sirom svijeta…a bilo je medju njima i Hrvatica…jedna Talijanka je bila u reportazi…kaze ako bi bila u mogucnosti ponovo bi to uradila…potrazi…pa ces vidjeti o cemu ti govorim….

    by Srka®

    • Taj princ iz Omana ti voli dečkiće.. dolazio je i na Jadran..

     • srka

      mozda neoficijelno…no ono sto je prezentirano na ekranu…govori nesto sasvim drugo…
      by Srka®

      • HRSmoock

       Ma sve ide…Uz pristanak. Ipak je ovo 21. stoljeće.

      • srka

       Druck, tlak i pritisak…braca…rodjena…
       Nego…ja vam moram sada ici…zov vikenda…dogovor i obaveza…mada nesto nisam fit za vecere i besjede u sitne sate…al mora se.
       Poz. svima
       bumo se culi.
       by Srka®

      • HRSmoock

       E da nam se Kvot vrati pa da budemo kompletni…I polako sa vinom!

      • peppermintt

       kvot još voli po šumama i gorama skakat 😛 :)))

      • HRSmoock

       Pa kad su mu komšije neke bradonje sa kratkim pantalama.

      • samo , polako, umjerenost u seksu, jelu piću.. vrati nam se živ 😉

      • srka

       Ahahaaaaa…hajde ciao i ostajte u zdravlju i dobrome raspolozenju!
       by Srka®

      • Hoćemo srka kobogda! Iskreno onako usput da primjetim, vidi se ovje na ovom portalu da je suživot moguć! Evo nas nekolicina smo BiH u malom 🙂 .. političari bi mogli štošta naučiti od nas, jelde?

  • TC

   Ovako je jedna stalno se vraćala kod kirurga da joj vrati nevinost, pa kako je kirurgu dosadilo stalno joj raditi tu operaciju on joj predloži da joj ugradi rajfešluz dole…

  • TC

   Ovako je jedna stalno se vraćala kod kirurga da joj vrati nevinost, pa kako je kirurgu dosadilo stalno joj raditi tu operaciju on joj predloži da joj ugradi rajfešluz dole…