DR. DAVOR PAVUNA: Znanstveni izazovi bolje civilizacije

4

Svatko ima svoj Zadatak u ovoj dimenziji bitka, pa predajem posvuda kad je mudra organizacija, a ponavljam da su tzv. demoNkrat(s)ki ”izbori” (zasad) masonsko-financijski, partijsko-medijski stručno namješteni … tu manipulaciju bankaroida objasnim svima koje zanima Istina.

Hrvatska nije demokratska država.

Živimo u feudalizmu imperijalizma koji se igra neoliberalizma. Napravljena je sabotaža.

Hrvatska zemlja bi mogla hraniti oko 25 milijuna ljudi. No, ne koristimo ono što imamo. Odgoj i obrazovanje, važnije su nego sve druge infrastrukture.

Trgnimo se iz svakodnevne prosječnosti, letargije i uspavanosti. Produbimo svoju vjeru i oduprimo se negativnim utjecajima modernog vremena. Usprotivimo se relativiziranju univerzalnih vrijednosti i svjedočimo svoju vjeru u Onoga koji nas nadahnjuje za djela ljubavi.

Na primjeru Islanda, postaje jasno da možemo prebaciti sve naše financije u Hrvatsku Zadrugu, a NE banka(roidi)ma, pa dinamički, u realnom vremenu koristiti novce svojim mobilnim telefonima…

Pogledajte jedno od nedavnih predavanja doktora Pavune:

facebook komentari

 • 1diablo

  Doktore Pavuna,malo njih kuži kako matrica funkcionira…

  • wolf

   Mnogi i sto kuze opet dvoume,ma nije valjda tako.

   • 1diablo

    4,5 milijuna može živit samo od turizma da qurcom ne mrdnu..To je predgrađe Pekinga,ali ko će se natezat sa svitom i pojašnjavat kako je voda mokra… 😀

 • 1diablo