Drago Prgomet će istupiti iz HDZ-a?!

0

Prema neslužbenim informacijama N1 saznaje kako će najkasnije do ponedjeljka zamjenik predsjednika HDZ-a Drago Prgomet objaviti kako podnosi ostavku na svoju dužnost i istupa iz članstva HDZ-a.

Nakon istupa u kojima je izrazio neslaganje sa načinom prosvjeda branitelja u Savskoj, a zatim i istupa u medijima u kojima je upozorio da bi zbog politike koju vodi Tomislav Karamarko SDP mogao i dalje ostati na vlasti, Prgomet je odlučio istupiti iz stranke.

Na naš izričiti upit o izlasku iz stranke, Drago Prgomet nije ni potvrdio ni demantirao svoju odluku, no u poruci nam je potvrdio da danas namjerava održati niz sastanaka.

U odgovoru na pitanje je li točno da namjerava objaviti da istupa iz stranke Drago Prgomet nam je odgovorio:
“Danas bih trebao imati neke susrete sa stranačkim kolegama. Za sada vam samo to mogu reći.”

Istupanje iz stranke komentirala je za N1 i nezavisna zastupnica Jadranka Kosor.

“Ne mogu komentirati nešto što će se tek dogoditi u budućnosti i o čemu ne znam ništa. Mogu reći što mislim o Prgmetu kao zamjeniku HDZ-a. Bio je kandidat za visoke dužnosti u stranci kad i ja, bio je vrlo korektan. Bio je najkorektniji od svih mojih protukandidata. Poštujem ga, bio je i branitelj. Uz Davora Stiera je bio jedini na sjednci stranke kada se raspravljalo o mom izbacivanju iz stranke.

Vrlo topla osoba i može doprinijeti hrvatskoj politici. I kad smo bili na protivničkim stranama, bio je iznimno korektan i pristojan, i to je bila fer borba”, objasnila je Kosor.

[ad id=”40551″]

facebook komentari