Dubrovnik je glasovao za promjene!

8

Mato Franković: 22. ožujka preuzimamo odgovornost za Dubrovnik, Grad je glasovao za promjene!

Prije svega čestitam Dan žena. Što se tiče rezultata zbora očito je da je prednost Andra Vlahušića u odnosu na mene iz sekunde u sekundu sve manja i manja, ekskluzivno je kazao za portaloko.hr  HDZ-ov kandidat za mjesto dubrovačkog gradonačelnika, Mato Franković.

Prema tome idemo u drugi krug. Mislim da je jasan koalicijski potencijal HDZ-a u drugom krugu. Dakle jasno je kako su se građani grada Dubrovnika na ovim izborima izjasnili protiv Andra Vlahušića.- Ono što je dobio u prvom krugu to je to, u drugom krugu pobjeda HDZ-a na čelu sa mnom i mojim zamjenicima. Mi 22. ožujka preuzimamo odgovornost za duplo bolji Grad, zaključio je Franković.

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • U Dubrovniku puno nehrvata samo nehrvat može glasati za SKJ.

  • Alan B’Stard

   Neshvatljivi su rezultati izbora u Dubrovniku i količina glasova koje je dobio Vlahušić. Fućkaš ti i sudske presude i optužnice USKOK-a protiv njega. Kakav je to mentalni sklop ljudi koji svoj glas daju takvom čovjeku? I ne samo u Dubrovniku. Kakav je to mentalni sklop onih koji mu uopće omogućuju da se kandidira i vlada, koji ga podržavaju? To nije samo pokvareno, nego i bolesno!

   • sui

    Ihhh, pa to je “odlcno” za investicijsko ozracje! Unaprijed se zna kako svari funkcioniraju, priremi se kuverta i sve pet! 😛

    • Alan B’Stard

     do sada je to bilo ‘kriminalna radnja’, od sada ide regularno 🙂 .. Mito možete uplatiti i Općom uplatnicom preko onoga ‘s kim bankarite’ (Bez Pdva) 🙂

     • sui

      Sve u skladu opceprihvacenim pravilima hahaha!
      A ako negdje pak zasteka, onda ce aktivirati predstecajne nagodbe :)))).