Đuro Glogoški razotkrio i dotukao provokatora Zorana Ercega

49

U tv. emisiji Aljazeere sučelili su se Đuro Glogoški predsjednik udruge 100% HRVI prve skupine i kontraverzni hrvatski branitelj Zoran Erceg.

Glogoški se u živo javio iz šatora u Savskoj dok je Erceg bio u nekom od Zagrebačkih studija. Emisiju je Vodila Mirjana Hrga iz Sarajevskog studija.

Na samom početku javljanja Glogoški se uljudno predstavio te argumentirao sve o svom ranjavanju kao i ratnom putu na što je ujedno prozvao i Ercega kojega je to pitanje izgleda jako zbunilo pa je počeo nesuvislo nabrajati posve čudne i neargumentirane činjenice i okolnosti čak tri ranjavanja, vidno zbunjen i uz sufliranje pristrane mu voditeljice emisije Mirjane Hrge.

NEUVJERLJIVI I NEARGUMENTIRANI ODGOVORI KONTRAVERZNOG “BRANITELJA” ERCEGA

Očita namjera dvojca Hrga – Erceg, da iz takta izbace Glogoškog, je svaki put demantirana. Žestoko su se trudili da Glogoškog natjeraju svojom unakrsnom paljbom raznih pitanja i navođenja na to da možda čuju ono što žele. Pljuštala su pitanja od tog; tko stoji iza prosvjeda? Stoji li neka od političkih stranaka iza prosvjeda? Tko je glavni organizator prosvjeda i slično na što je Glogoški vrlo mirno i suvereno pokazao dvojcu Hrga- Erceg, kako je prosvjed počeo spontanim okupljanjem i slično…

Međutim ovdje je potrebno i vrlo važno napomenuti i postaviti nekoliko pitanja Ercegu; 

– Tko mu je bio ratni zapovjednik?

– Tko mu je potpisao ratni put?

– Kako je moguće da Erceg prima hrvatsku mirovinu, ako mu je kako navodi priznato samo ranjavanje snajperom u nogu i to u Sarajevu na osnovu čega je kako navodi, sad 50% HRVI i prima mirovinu u iznosu od 3000 kuna. Do samo prije nekoliko dana mašući štakama koje nosi (po potrebi!) Erceg je glasno pričao da je on hrvatski branitelj sa 80% HRVI.

Na ova bi pitanja Erceg i te kako morao odgovoriti.

Ukoliko se sam Erceg ne potrudi dati argumentirane odgovore na ova pitanja, moguće da će na ista dati odgovor ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić, ili neka druga institucija.

Što se sve događalo u ovoj mučnoj tv.emisiji sa očitom namjerom pogledajte u priloženom videu:

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • Alan B’Stard
  • sui

   Ova Mirjana je dno dna!! Fujjj, kako je nastupila prema Djuri,

   trebala bi samo jedan dan provesti u kolicima, pa onda nek bulazni i nastupa s visoka na taj ancin, nemam rijeci kako da ju nazovem……

   • Alan B’Stard

    Hrga je dno! Pretenciozno i odvratno! Svaka čast Đuri pa je ostao smiren, čak ih je izrugao i ismijao na neki način! Pozdrav braniteljima u Savskoj!

 • Ljuta Trava

  Pa ova Hrga je glupa ko top.
  I ovo novinarka .

  • Herceg-Bosna

   ne kaže se glupa ko top
   negoooooo
   glupa ko kur*c,,,,,,,,,,,,,e tako,,,

   • Ljuta Trava

    Ne kaže se ni tako već : Glupa ko .enis 🙂

    • Herceg-Bosna

     isti kur*c samo drugo pakovanje,,,, hahahahhahh

     • Lilith

      Razlika je u veličini :)) *enis je puno manji. haha

     • Herceg-Bosna

      :))

 • Ljuta Trava

  Za ovu TV je i tzv.HTV ,u najmanju ruku CNN.
  A Hrgi bi bilo jako mudro baviti se nekim drugim poslom, ovo je vodila ispod svake razine , i potpuni amater bi pokazao više znanja.

 • Ljuta Trava

  Tzv.branitelj Erceg nije odgovorio niti na jedno jedino pitanje .Laže ko Srbin.

 • cleuna

  Već nakon treće minute,sam sebe sam prisiljavao da ovaj video pogledam do kraja.
  Naprosto mi nije jasno zašto branitelji i Đuro Glogoški dozvoljavaju sebi i spušatju se,po meni,na ovako nizak nivo i dozvoljavaju da svaki voditelj na bilo kojoj tv.ima ulogu isljednika.
  Zašto im se svakome posebno mora iznositi ratni put i doslovno se dovoditi u situaciju kao da se zbog nečega pravda.
  Ma tko su oni,zašto se te novinare već jednom ne pošalje u tri p.m.i kaže ima se da pozovu predjednike kojekakvih udruga civilnog društva i njima se postavi pitanje “koliko oni sredstava dobijaju od države”.
  I na kraju,ne mogu se složiti s naslovom jer je u ovom prilogu gosp.Glogoški djelovao inferiorno u odnosu na Ercega i ničim ga nije razotkrio.

  • Alan B’Stard

   Glogoški je kasno shvatio šta su mu spremili ovo dvoje jazavaca, ali je ostao pribran! Ercegđubre je još jednom pokazao da je šljam a i Kvrga s njim

   • cleuna

    Ali Glogoški sigurno zna s kim ima posla pa to sebi jednostavno ne smije dozvoliti.
    Iskreno govoreći,dojma sam da on jednostavno ili ne zna ili nema argumenata protiv Ercega.

    • sui

     Misljenja sam kako se Djuro dobro drzi, iako mi je tesko gledati odnos novinara generalno prema njemu: pokuzuju ne samo onaj ruzni stav prema Braniteljima opcenito vec i podcjenjivanje u smislu kako su svi Branitelji glupi i nesposobni i da ne znaju dvije smislene recenice sastaviti.

     Sve i kad bi dobili neku takvu potvrdu za Ercega tko bi to objavio?
     Za matica se svasta pise, osobe imenom i prezimenom pa nema nikakvih reakcija od strane institucija, cak ni za odlikovanje koje je primio a koje primaju samo ranjeni Branitelji!

     • cleuna

      Postoji način da to dospije u javnost.
      Ako nikako drugačije,kopirati je i zalijepiti na šator u vidu plakata.
      A što se ovih “novinara” tiče,zato i kažem da ih lijepo sve treba poslati u tri.pm.i prema takvima “scilencio stampa”.

     • sui

      Tesko je gledati orkestrirane napade…
      Vjerujem kako su svjesni s kim imaju posla i kako nastoje isporvocirati neki incident…
      Nek im je Bog na pomoci!

     • cleuna

      Istina je da ova gamad koristi svaku priliku da isprovocira neki sukob za koje bi jedva dočekala okriviti branitelje.
      Zato se prema njima zatvoriti i ignorirati ih,a za sve zašto im je potrebna medijska pažnja postoje dtugi načini.Bar danas ne moramo slušati samo ono što njima paše.

     • Ljuta Trava

      Moraš shvatiti da Glogoški na sve moguće načine pokušava ostati miran .
      Sjeti se samo dolaska Hercega u Savsku i pratnje novinara , pa toliko novinara nije bilo ni kad je Clinton dolazio u Zagreb.
      Sve je organizirano s namjerom izazivanja incidenta .
      Stalno podmetanje i ruganje medija , je sramota i vlade i države.

     • sui
     • cleuna

      Bravo.
      To je ono o čemu ja govorim i na što pozivam,a ovakvih materijala sigurno ima još koliko hoćeš ka i načina da dospiju u javnost.
      Pronalaziti ih i činiti sve da se ova gnjida raskrinka i dobije ono što je zaslužio,tako da se boji vlastite sjene i dobro razmisli prije nego što se odluči prozvati bilo koga.

    • Alan B’Stard

     Herceg je podvala i sigurno kriju podatke o njemu. Nije se čak udostojio pokazat navodne ratne snimke koje je snimio, njegovi splićani kažu da je teški šupljak i prevarant (skupljanje i zloporaba donacije za ugroženu obitelj) .. a posljednjih dana šupak stavio slijedeći oglas:

     • cleuna

      Pa i sami ovaj njegov poziv govori o tome da se radi o provokatoru koji se ulizuje vlastima.
      Jer ako sam ja nešto zaslužio a to nisam dobio,dok ostali jesu.
      Ma jebam ti ja tu Državu koja je nekom majka nekom maćeha.Ja bi je rušio svim sredstvima kao takvu.A ove njihove podvale o “poštivanju i rušenju pravnog poretka”…ma to su floskule i komunističke podvale.
      Zašto ne rušiti ono što ne valja.

     • Alan B’Stard

      Taj prevarant samo i živi od vlasti, lažući, podvaljujući. To mu je izgleda biznis! Samo je se na krive namjerio!

    • Ljuta Trava

     Podataka o Ercegu ima , ali ,,nezavisni,, mediji nisu zainteresirani.
     Glogoški nije PR stručnjak , ali i njega treba shvatiti ,čovjek ima petlje i izložen je nezamislivom medijskoj torturi , izljevima mržnje nezabilježene ni na TV Beograd , a što je najžalosnije sve to dolazi i uz veliku podršku ili poticano od same vlade.

     • cleuna

      Svega sam svjestan i ne gajim neke iluzije da to većina ovih medija objavila.
      Ali i dalje trdim da se može doći do očiju i ušiju javnosti na druge načine.Svi ti podaci mogu se poslati u prostorije braniteljski udruga u svakom gradu.Postoje altivisti koji će jedva dočekati da to plijepe po gradovima,postoje i naši portali koji će to objaviti.
      Pa vidi samo gdje mi komuniciramo i na koji način…na nekim drugim portalima sigurno nebi.Nije ni Milanović “sveta krava”,uostalom šta predstavlja taj jedan šonjo i dezerter kada je u pitanju neki branitelj koji je dao sve za Hrvatsku dok se ovaj krio.Kakva je on “institucija i pm.?
      Moje poštovanje više uživa svaki pas lutalica kojega sretnem na ulici nego on.

     • Ljuta Trava

      Stiglo je ,i snimke i ostalo . Poslano je i ,,maistream,, medijima ali nitko ni slova .Istinu ipak neće uspjeti sakriti .
      Erceg će završiti na sudu ,možda i prije Matije Babića.

     • Lilith

      Istina je našla ‘kanale’, već je svima sve jasno, ‘osim onima’ koji za prevaru zvanu Erceg znaju i potiču od početka

     • drago

      Đuro Glogoški nema noge, žalim zbog toga, ali Đuro nema ni obraz, također mi je žao.

     • Alan B’Stard

      kako?

     • cleuna

      Glogoški nikada i nijednom rječju nije spomenuo da je nazadovoljan svojim financijskim statusom,on uvijek naglašava probleme onih koji to nisu ostvarili a zaslužili su.Također,ostali branitelji svoje financijske probleme stavljaju u drugi plan a ono čime su oni nezadovoljni a što je i bio “okidač” za prosvjede je opći status branitelja u društvu,kriminalizacija Domovinskog rata,percipiranje branitelja ka teret društva,izjednačavanje žrtve i agresora što je ova vlada pokušala ozakoniti zakonom o civilnim žrtvama.