Dvostruka mjerila mentalnih komunista i pridruženih medija!

1

Mentalni komunisti i većina pridruženih medija osuli su paljbu iz svih raspoloživih oružja po Generalu Glasnoviću što se uopće usudio kritizirati ih. Kao da još uvijek živimo u bivšoj Yugi i cenzuri jednoumlja, pa se njihovi postupci ne smiju uopće preispitivati ni kritizirati.

A čovjek je jednostavno rekao sirovu istinu na vojnički, a ne na diplomatski način. Čak se organizira i potpisivanje peticije koja ne može imati nikakav pravni učinak ,ali je medijski i promidžbeno veoma iskorištena. A da podsjetim te mentalne komuniste i pridružene medije na nekoliko eklatantnih primjera njihove nedopustive medijske hajke na Blanku Vlašić koja je javno iznijela svoje vjersko uvjerenje.

Po Ustavu RH svakom je građaninu zajamčena sloboda vjeroipovjesti i sloboda prakticiranja svoje vjere. Sve vjerske konfesije slobodno djeluju u Rh. Kako i na osnovu čega se onda danima razapinjalo Blanku Vlašić po većini medija pitam ja vas mentalne komuniste??? Drugi primjer koji navodim je nedopustivo vrijeđanje i blaćenje po medijima tisuće vjernika koji su mirno i kulturno u redovima čekali da se poklone Sv. Leopoldu Mandiću.

Čak se i Vjeće za elek.medije pridružilo mentalnim komunistima sa ocjenom da je to sve dozvoljeno u demokratskom društvu. Ništa čudno s obzirom na sastav Vjeća! A zašto onda nije dozvoljeno i Generalu Glasnoviću??? Slijedeći primjer je izjava dr.Dujomira Marasovića u Saboru.

“Prvo što moramo napraviti kada se promjeni vlast je da pometemo sve sa HRTa” Na opće zgražanje mentalnih komunista oko te izjave nitko se u medijima i javnosti nije sjetio da je SDP 2011 kada je došao na vlast pomeo sve domoljubne kadrove ne samo na HRTu nego i u drugim državnim službama. Samo u Policiji Ranko Ostojić je smjenio 2 400 ljudi! Znači mentalni komunisti i njihovi sljednici i pridruženi medii smatraju da je to njima dozvoljeno i sasvim normalno ,a ostalima nije????

U glavama mentalnih komunista i njihovoh simpatizera i istomišljenika još se uvijek nakon 25 godina demokracije ništa nije promjenilo! Njihov način razmišljanja je jedini ispravan, ,jedini dopušten i jedini moguć.???? Gospodo ,drugovi ,Hrvatska je demokratska država po Ustavu i svim Zakonima koji proizlaze iz Ustava sa pluralizmom mišljenja i vi više nemate monopol na ničije raznišljanje i ničije stavove, ni svjetonazor.

Ujedno je to i poruka svim medijima, koji bi to trebali i morali znati i u skladu sa time se i ponašati.

Lili Benčik

facebook komentari

  • Otporaš

    Glavo moja nisam kopo’ zate, dabogda te raznile granate,

    znali su pjevati oni Hrvati koji su voljeli Hrtvatsku više nego svoj život. To su dokazali na milijune Hrvata, po uzpru ovih koji se nalaze na ovom priloženom linku

    http://otporas.com/tko-su-bili-ti-h…udilo-u-njujorku/