Pratite nas

Komentar

Dvostruka mjerila mentalnih komunista i pridruženih medija!

Objavljeno

na

Mentalni komunisti i većina pridruženih medija osuli su paljbu iz svih raspoloživih oružja po Generalu Glasnoviću što se uopće usudio kritizirati ih. Kao da još uvijek živimo u bivšoj Yugi i cenzuri jednoumlja, pa se njihovi postupci ne smiju uopće preispitivati ni kritizirati.

A čovjek je jednostavno rekao sirovu istinu na vojnički, a ne na diplomatski način. Čak se organizira i potpisivanje peticije koja ne može imati nikakav pravni učinak ,ali je medijski i promidžbeno veoma iskorištena. A da podsjetim te mentalne komuniste i pridružene medije na nekoliko eklatantnih primjera njihove nedopustive medijske hajke na Blanku Vlašić koja je javno iznijela svoje vjersko uvjerenje.

Po Ustavu RH svakom je građaninu zajamčena sloboda vjeroipovjesti i sloboda prakticiranja svoje vjere. Sve vjerske konfesije slobodno djeluju u Rh. Kako i na osnovu čega se onda danima razapinjalo Blanku Vlašić po većini medija pitam ja vas mentalne komuniste??? Drugi primjer koji navodim je nedopustivo vrijeđanje i blaćenje po medijima tisuće vjernika koji su mirno i kulturno u redovima čekali da se poklone Sv. Leopoldu Mandiću.

Čak se i Vjeće za elek.medije pridružilo mentalnim komunistima sa ocjenom da je to sve dozvoljeno u demokratskom društvu. Ništa čudno s obzirom na sastav Vjeća! A zašto onda nije dozvoljeno i Generalu Glasnoviću??? Slijedeći primjer je izjava dr.Dujomira Marasovića u Saboru.

“Prvo što moramo napraviti kada se promjeni vlast je da pometemo sve sa HRTa” Na opće zgražanje mentalnih komunista oko te izjave nitko se u medijima i javnosti nije sjetio da je SDP 2011 kada je došao na vlast pomeo sve domoljubne kadrove ne samo na HRTu nego i u drugim državnim službama. Samo u Policiji Ranko Ostojić je smjenio 2 400 ljudi! Znači mentalni komunisti i njihovi sljednici i pridruženi medii smatraju da je to njima dozvoljeno i sasvim normalno ,a ostalima nije????

U glavama mentalnih komunista i njihovoh simpatizera i istomišljenika još se uvijek nakon 25 godina demokracije ništa nije promjenilo! Njihov način razmišljanja je jedini ispravan, ,jedini dopušten i jedini moguć.???? Gospodo ,drugovi ,Hrvatska je demokratska država po Ustavu i svim Zakonima koji proizlaze iz Ustava sa pluralizmom mišljenja i vi više nemate monopol na ničije raznišljanje i ničije stavove, ni svjetonazor.

Ujedno je to i poruka svim medijima, koji bi to trebali i morali znati i u skladu sa time se i ponašati.

Lili Benčik

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Komentar

HOĆE LI SE I “KAPETAN” DRAGAN UČLANITI U SDSS?

Objavljeno

na

Objavio

“Kapetan” Dragan Vasiljković dobio je taman toliko zatvora da može izaći na slobodu…

Ako se učlani u SDSS može ući i u Hrvatski državni sabor ili Vladu. Bravo za “hrvatsko” pravosuđe! komentirao je Velimir Bujanec na facebooku današnju presudu.

Podsjetimo na Županijskom sudu u Splitu danas je izrečena presuda Draganu Vasiljkoviću, poznatijem kao kapetan Dragan, zbog ratnih zločina nad hrvatskim vojnicima i civilima.

Proglašen je krivim po dvije točke optužnice: zlostavljanje zatvorenika na Kninskoj tvrđavi i napad na policijsku postaju u Glini.

Postupak protiv Vasiljkovića trajao je godinu dana i u njemu je ispitano 60 svjedoka. Optuženom se sudilo prema tri točke optužnice, i to za zločin protiv ratnih zarobljenika i civilnog stanovništva od sredine 1991. do početka 1993.

Prošli je tjedan Dragan Vasiljković u svojoj obrani ustvrdio da je žrtva montiranog političkog procesa. Odbacio je sve navode iz optužnice, posebno onaj da je imao zapovjedništvo nad zatvorom u Kninu. Rekao je da je samo jednom prigodom dao prijedlog da se zatvor preseli.

S obzirom da je u  australskom i splitskom pritvoru  već „odsjedio“ 12 godina, postoji mogućnost da će se vrlo brzo vratiti u Beograd, gdje će ga dočekati kao „narodnog heroja“. Eto, to je nama „naša borba dala“ ironično je prokomentirao  i Mladen Pavković.

Ovaj ratni zločinac tijekom obraćanja sudu je izjavio  da je ponosan na svoj ratni put i na Kninđe od kojih „nitko nije optužen za nikakav zločin“. Javnost je u sudnici nasmijao izjavom da Hrvati u Australiji uz fotografiju Ante Gotovine drže i njegov portret.

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Željka Markić: Je li Srećković iskoristio Bet Israel za blaćenja Hrvatske uoči dolaska izraelskog ministra obrane?

Objavljeno

na

Objavio

Je li Srećković iskoristio Bet Israel za blaćenja Hrvatske uoči dolaska izraelskog ministra obrane?

Aleksandar Srećković jučer je dostavio Hini priopćenje u ime židovske zajednice Bet Israel u kojem zbog sudskog poništavanja komunističke osude na smrt poznatog hrvatskog intelektualca i predsjednicka Matice Hrvatske ( iz 11. mj.1945) optužuje Hrvatsku za “kapilarno širenje ustaštva”.

Kad sam jučer vidjela kako Hina revno prenosi njihovo priopćenje – pitala sam se “zašto su to plasirali baš danas?”.

Naime, Županijski je sud u Zagrebu na zahtjev udruge U ime obitelji i Matice Hrvatske rehabilitirao Filipa Lukasa još 20.07, prije 2 mjeseca. Kad sam jutros vidjela da je Hrvatsku po prvi put posjetio izraelski ministar obrane Avigdor Lieberman – bilo mi je jasno.

Srećkovićev politički pamflet, objavljen je 2 mjeseca nakon rehabilitacije Nole, a jedan dan prije posjeta izraelskog ministra – a ponovio je laži o Filipu Lukasu koje su izašle iz propagandne tvornice Titove Jugoslavije – iste one koja je širila laži o Židovima koje je nakon rata poticala da se iz Hrvatske isele u Izrael, pri tom zadražavajući svu pokretnu i nepokretnu imovinu ljudi koji su preživjeli Holokaust.

Rukopis je poznat, odabir trenutka plasiranja laži jasan. Još ostaje otvoreno – je li Srećković iskoristio Bet Israel ili se oni slažu s njegovim pozicijama te koja je uloga Hine u plasiranju kleveta o Hrvatskoj u obliku reakcije na vijest staru 2 mjeseca.

Damir Krstičević: Hrvatska ima prilike učiti od najboljeg na području obrane i sigurnosti

facebook komentari

Nastavi čitati