EKSKLUZIVNO: Helez postaje bivši predsjednik ŽO SDP SBŽ! Čestitamo.

  0

  TRAVNIK – Iz dobro upućenih izvora doznajemo, da bi (još vrlo kratko) federalni ministar branitelja, notorna pijanica i čovjek koji u niti jednoj državi na svijetu ne bi mogao biti ništa drugo osim seoskog učitelja, ovih dana trebao postati i bivši predsjednik ŽO SDP SBŽ.

  Nalog da se “odstrijeli” kupreško-bugojanski Brundo, stigao je od prvog čovjeka stranke Zlatka Lagumdžije, koji je svjestan da će na idućim izborima doživjeti fijasko, a bugojanska sirovina je uvelike doprinijela slabljenju stranke. Uostalom, to su pokazali i izbori 2012. godine, kada je SDP potpuno “izdušio” a možda i najveći “izduš” je doživio upravo u županiji, u kojoj je predsjednik Zukan Helez.

  Prema našim saznanjima, na sjednici ŽO SDP SBŽ koja je održana ovih dana, za novog predsjednika je izabran Fikret Kilim, a Helez je inscenirao prekid sjednice, pozivajući se na kršenje poslovnika, itekako svjestan da polako ali sigurno, završava karijeru “uzduž i poprijeko”! Vjerojatno će tražiti da o njegovom statusu odlučuju Senada Bakotić kao “vrsna” pravnica, ili možda Ismar Bratić, mlada nada SDP-a, i pravnik za kojeg nismo sigurni da li uopće zna u kojem je gradu studirao.

  Može biti da je kap koja je kod Lagumdžije prelila čašu, bio nedavni sramni, nacionalistički i fašistički istup Helezovog sestrića, Elvisa Tukara, balavog veterinara koji je karijeru gradio na način da je skupa sa “daidžom” Zukanom, “čoporativno” prebijao ljude po ugostiteljskim objektima.

  Eto, izgleda da je vrag došao po svoje. A i vrag ne zna da je Brundu bolje tri puta izgubiti, nego jednom dobiti!

  facebook komentari