Engleski politički zlodusi se ne mogu osloboditi svojih kolonijalnih strategija na hrvatskim prostorima

  0

  Na dan 23. veljače u emisiji “Nedjeljom u 2” jasno se očitovala svekolika zločinačka klika hrvatskih jugosferaša koji po treći put žele obnavljati jugosferu na ovim hrvatskim prostorima.

  [dropcap]O[/dropcap]tkuda i po čemu Hrvatska spada u njihovu “zapadnobalkansku sferu”. Sada plus Albanija bez Slovenije. Zašto bi Hrvati pripadali balkancima bez Slovenaca, kada nemamo nikakvih civilizacijskih veza s Balkanom, već smo zemlja katoličke uljudbe!

  Mi smo srednja Europa s kojom smo neprestano bili sve do engleske strategije na ovim našim hrvatskim prostorima. Upravo sada Republikom Hrvatskom vladaju engleski agenti izdajnici hrvatskog naroda jugosferaši petokolonaši što se jasno vidjelo i po ovoj nedjeljnoj emisiji gdje je gost bio hrvatski sudac Mislav Kolakušić koji je cijeli jedan sat vremena govorio o podlo smišljenim zakonima kojima se uništava Republiku Hrvatsku kao državu.

  On jasno govori kako se radi o stručno podmukloj zavjeri protiv Hrvatske kojom se kriminalizira preko pedeset milijardi kuna što je suma ravna onoj ratne pretvorbe koja je također bila iznuđena od istih engleskih stratega.

  I odmah sutra u ponedjeljak gostovao je na Hrvatskom radiju glavni engleski strateg ministar Slavko Linić koji na sve načine obmanjuje hrvatsku javnost u ispravnost njegove “predstečajne nagodbe” u kojoj on i njegova Kukuriku vlada odlučuju koga će se tom predstečajnom nagodbom oslobađati dugovanja u milijunima i milijardama kuna, što je već iskoristilo skoro tisuću dužnika.

  A toga istoga ponedjeljka u London su pozvani svi zapadnobalkanski čelnici među kojima i hrvatski Zoran Milanović da im drži predavanje o hrvatskoj ulozi u formiranju nove treće jugosfere prema engleskoj strategiji na ovim hrvatskim prostorima.

  Engleski politički zlodusi se ne mogu osloboditi svojih kolonijalnih strategija na hrvatskim prostorima još od onoga Prvog svjetskog rata sa Germanima i svekolikih zločina nad Hrvatima nakon Drugog svjetskog rata koji su stjecajem borbe za svoju državu bili na strani Germana i srednjoeuropskih naroda.

  Zoran Milanović je s Ivom Josipovićem i Stipom Mesićem glavni pristaša te engleske strategije nad Hrvatskom koja je za oslobađanje ispod jugosfere i Srbije prolila potoke krvi. Dok je danas Njemačka ekonomska sila ona je obični politički patuljak koja još uvijek ne smije niti podignuti desnu ruku u zrak.

  A također se Vesna Pusić istog ponedjeljka našla u Beogradu da im se ispričava za hrvatsku tužbu protiv strašnog genocida nad Hrvatima u njihovoj zadnjoj agresiji. Zauzvrat je dobila fotografije hrvatskih prostora koji su pored ostalog opljačkani tijekom srpske agresije.

  I to bi bilo sve za sada jer u Srbiji ostaju još tisuće hrvatskih dragocjenosti koje se ne vraćaju Hrvatskoj i Hrvatima. Zato bi bio red da Engleska ukloni svoje strateške pipke s hrvatskih prostora i da Hrvate i Hrvatsku jednom ostavi na miru u našoj slobodnoj domovini Hrvatskoj.

  Mate Ćavar/dnevno

  facebook komentari