Pratite nas

Vijesti

Europska Unija preuzima kontrolu nad vašom djecom i budućnosti!

Objavljeno

na

Potpuno neinformirani i ne zainteresirani Hrvati osudili su svoju djecu na život bez biološkog spola, na društvo bez obitelji, na društvo razvrata i tolerancije prema istom.

[dropcap]D[/dropcap]onosimo vam skraćenu listu želja tog programa kojeg ste VI izabrali, a koji na velika vrata ulazi u sve zemlje članice EU koji će biti praćen i strogo nadziran od svih državnih tijela i institucija zaduženih za vojsku, policiju, javne službe, a nadasve škole i vrtiće.

HRVATI usvojili ste: Abortus postaje legalno “pravo žene “, zahtijeva se i kazneno gonjenje svih koji se tome protive!

HRVATI ukinuli ste prirodni i biološki spol i uveli društveno uvjetovani spol po izboru svakog pojedinca!

HRVATI usvojili ste preko 120 posebnih prava homo lobija; Legalizacija istospolnih brakova postaje prioritet što znači da je potrebno vršiti pritisak na sve zemlje članice stim da svi koji to odbijaju trebaju se kažnjavati!

HRVATI usvojili ste izričite zapovijedi kojima se navodi da su države dužne

SUZBITI i posegnuti za strogim mjerama sprečavanja SLOBODE mišljenja kod neistomišljenika; Borba protiv homofobije u utorak je poroglašena jednaka borbi protiv rasizma i antisemitizmma.
U Velikoj Britaniji odupiranje homoseksualizmu već se kažnjava, ali i Italija i Francuska užurbano rade na tim zakonima.

HRVATI usvojili ste gender ideologiju koja će se pod obavezno učiti u školama i vrtićima; Nastavnici će apsolvirati tečajeve i radionice kako bi preodgojili prvo sebe nakon toga i našu djecu.

HRVATI usvojili ste nalog da sva državna sudstva i odvjetništva moraju baš uvijek u pripadnicima LGBT zajednice gledati žrtvu; Isto tako ukida se svako liječenje i pružanje terapijske pomoći za njih.

HRVATI usvojili ste kompletni i prisilni preodgoj našeg društva, no o tome ne znate ništa.
Usvojeni Lunaček program je za sad program koji je ušao u proceduru i treba kao takav biti implementiran, zasad kao neobvezujući radni program još bez konkretnih sankcija za njegovo neizvršavanje za sve članice EU, ali sa postupnim uvođenjem zakonskih akata i sankcija za sve, kako za države tako i za građane.

Što u prijevodu znači, da smo mi, Hrvati u utorak iskrojili sudbinu naše djece i stvorili društvo budućnosti. No, mi o tome opet ne znamo ništa jer sve što se radi, radi se malim i sigurnim koracima.

Za otprilike deset godina naša djeca neće se moći pobuniti jer su njihovi roditelji ni ne znajući prihvatili sve ove zakone propise i aktove

. Potpuno neinformirani Hrvati osudili su svoju djecu na život bez biološkog spola, na društvo bez obitelji, na društvo razvrata i tolerancije prema istom.

Kako ćemo se pravdati pred svojom djecom? Jer mi to nismo znali, raspravljali smo o korupcijskim aferama čije raskrinkavanje zapravo nema apsolutno nikakvog smisla sve dok nam svakodnevicu kroje u Europskom parlamentu

. No, to i jest pravi cilj; napravi predstavu u zemlji članici kako bi prespavali bitne odluke kojima smo zapečatili svoj narod i svoje hrvatske ljude.

Probudite se, ostali ste bez Hrvatske prije sedam mjeseci pa nije jasno zbog čega još uvijek tratite vrijeme na performere na vlasti?

A … imali smo Hrvatsku …

Nera/kamenjar.com/

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

Sudac Mislav Kolakušić u intervjuu za Hrvatsku danas tvrdi: Lex Agrokor je protuustavan

Objavljeno

na

Objavio

Ivica Todorić nakon mjeseci šutnje obratio se javnosti i vrlo oštro kritizirao Vladu te zaprijetio tužbama, ali i otkrivanjem svoje istine. S obzirom na težinu optužbi protiv Vlade i hrvatske države, Hrvatska danas provjerila je kod istaknutog suca zagrebačkog Trgovačkog suda Mislava Kolakušića imaju li osnove neke od Todorićevih tvrdnji.

Je li lex Agrokor u skladu s Ustavom? Ako nije, zašto?

Njime su prekršene temeljne odredbe Ustava RH o pravu vlasništva, slobodi poduzetništva i jednakosti svih pred zakonom. Ustav kaže da se prava stečena ulaganjem katpitala ne mogu umanjiti zakonom, itd. Ova prava su utkana i u temelje europskog i međunarodnog prava. Zakonom se narušava temeljni princip jednakomjernosti namirenja vjerovnika, jer je uveo mogućnost da se pojedini vjerovnici namiruju u cijelosti i za stare i nove obveze, a drugi samo djelomično.

Može li Todorić povući svoj potpis (zakon ne bi bio aktiviran da on nije pristao na prinudnu upravu)?

Postupak je pokrenut i sada više nema nazad. Zakon je tako napisan da postupak nije mogao pokrenuti nitko drugi bez suglasnosti uprave dužnika. U ovaj postupak su nažalost uvučene i tvrtke povezane s Agrokorom koje ni po jednom kriteriju nisu ostvarivale uvjete za stečaj, a sada je založena njihova imovina i priča bi mogla završiti na način da stranci postanu vlasnici naših polja i pitke vode.

Todorić prijeti tužbama, kakve su mu šanse ako se obratu sudovima izvan RH? Koji bi mogli imati nadležnost? Postoje li slični slučajevi u EU ili šire?

Nisam upoznat sa sličnim slučajevima. Ni jedna ozbiljna demokratska država ne bi donijela tako loš zakon koji omogućuje da je svi tuže i da na kraju njeni građani bez ikakvog razloga snose posljedice. Svakako bi se mogao obratiti sudovima RH te Europskom sudu za ljudska prava pred kojim se ostvaruje i zaštita prava vlasništva pravnih osoba, odnosno poduzetnika.
Ova situacija neodoljivo podsjeća na Zakon o predstečajnim nagodbama koji je također pisan za vrlo uski krug poduzetnika kojima se omogućilo da otpišu dugove temeljem nepostojećih potraživanja, da bi im na kraju blade drugi oteli carstva. Dakle, oni koji su na početku bili skupa na kraju su se jako ljutili jedni na druge.

Ivica Todorić je još uvijek vlasnik Agrokora, a s time ima i sva vlasnička prava. Tko će u ovom slučaju nadoknaditi gubitke (izravne i neizravne) nastale za vrijeme prinudne uprave?

Upravo tako, nije došlo do promjene vlasništva, ali je došlo do promjena u pravu upravljanja, a to je bit samog vlasništva. Ovdje se radi o kompliciranim pravnim odnosima. Međutim, potrebno je istaknuti da nije donošen posebni zakon, već da su primjenjeni postojeći instituti predstečaja i stečaja, RH i njezini građani ne bi bili izloženi riziku dvostruke štete.

Može li imati utjecaja eventualni kazneni postupak prema Todoriću i pravomoćna presuda protiv njega na tužbe koje on pokrene pred sudovima izvan RH?

Pravomoćna presuda bi mogla imati značajan utjecaj u parničnim i arbitražnim postupcima iako ne i odlučujući.

facebook komentari

Nastavi čitati

Vijesti

Pero Kovačević: Kako je šaptom izbrisano kazneno djelo ugrožavanja državne neovisnosti

Objavljeno

na

Objavio

U važećem Kaznenom zakonu više nema kaznenog djela: “Ugrožavanje državne neovisnosti

Članak 137.

Građanin Republike Hrvatske koji pokuša Republiku Hrvatsku dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi, kaznit će se kaznom zatvora najmanje tri godine. ”

Izbrisano je potiho, bez bilo kakve javne rasprave – da čak u obrazloženju nije navedeno zašto se i zbog čega ukida ovo kazneno djelo. Izbrisano je sračunato “složnim rukama” zastupnika SDP-a i HDZ-a, jer treba voditi računa o “svojim dužnosnicima”da jednog dana ne bi kojim slučajem bili odgovorni i odgovarali za svoja “djela”.
Eto,vidite -kad je riječ o zaštiti i sprečavanju kaznene odgovornosti njihovih bivših i sadašnjih dužnosnika odmah se slože.

facebook komentari

Nastavi čitati