Europska Unija preuzima kontrolu nad vašom djecom i budućnosti!

0

Potpuno neinformirani i ne zainteresirani Hrvati osudili su svoju djecu na život bez biološkog spola, na društvo bez obitelji, na društvo razvrata i tolerancije prema istom.

[dropcap]D[/dropcap]onosimo vam skraćenu listu želja tog programa kojeg ste VI izabrali, a koji na velika vrata ulazi u sve zemlje članice EU koji će biti praćen i strogo nadziran od svih državnih tijela i institucija zaduženih za vojsku, policiju, javne službe, a nadasve škole i vrtiće.

HRVATI usvojili ste: Abortus postaje legalno “pravo žene “, zahtijeva se i kazneno gonjenje svih koji se tome protive!

HRVATI ukinuli ste prirodni i biološki spol i uveli društveno uvjetovani spol po izboru svakog pojedinca!

HRVATI usvojili ste preko 120 posebnih prava homo lobija; Legalizacija istospolnih brakova postaje prioritet što znači da je potrebno vršiti pritisak na sve zemlje članice stim da svi koji to odbijaju trebaju se kažnjavati!

HRVATI usvojili ste izričite zapovijedi kojima se navodi da su države dužne

SUZBITI i posegnuti za strogim mjerama sprečavanja SLOBODE mišljenja kod neistomišljenika; Borba protiv homofobije u utorak je poroglašena jednaka borbi protiv rasizma i antisemitizmma.
U Velikoj Britaniji odupiranje homoseksualizmu već se kažnjava, ali i Italija i Francuska užurbano rade na tim zakonima.

HRVATI usvojili ste gender ideologiju koja će se pod obavezno učiti u školama i vrtićima; Nastavnici će apsolvirati tečajeve i radionice kako bi preodgojili prvo sebe nakon toga i našu djecu.

HRVATI usvojili ste nalog da sva državna sudstva i odvjetništva moraju baš uvijek u pripadnicima LGBT zajednice gledati žrtvu; Isto tako ukida se svako liječenje i pružanje terapijske pomoći za njih.

HRVATI usvojili ste kompletni i prisilni preodgoj našeg društva, no o tome ne znate ništa.
Usvojeni Lunaček program je za sad program koji je ušao u proceduru i treba kao takav biti implementiran, zasad kao neobvezujući radni program još bez konkretnih sankcija za njegovo neizvršavanje za sve članice EU, ali sa postupnim uvođenjem zakonskih akata i sankcija za sve, kako za države tako i za građane.

Što u prijevodu znači, da smo mi, Hrvati u utorak iskrojili sudbinu naše djece i stvorili društvo budućnosti. No, mi o tome opet ne znamo ništa jer sve što se radi, radi se malim i sigurnim koracima.

Za otprilike deset godina naša djeca neće se moći pobuniti jer su njihovi roditelji ni ne znajući prihvatili sve ove zakone propise i aktove

. Potpuno neinformirani Hrvati osudili su svoju djecu na život bez biološkog spola, na društvo bez obitelji, na društvo razvrata i tolerancije prema istom.

Kako ćemo se pravdati pred svojom djecom? Jer mi to nismo znali, raspravljali smo o korupcijskim aferama čije raskrinkavanje zapravo nema apsolutno nikakvog smisla sve dok nam svakodnevicu kroje u Europskom parlamentu

. No, to i jest pravi cilj; napravi predstavu u zemlji članici kako bi prespavali bitne odluke kojima smo zapečatili svoj narod i svoje hrvatske ljude.

Probudite se, ostali ste bez Hrvatske prije sedam mjeseci pa nije jasno zbog čega još uvijek tratite vrijeme na performere na vlasti?

A … imali smo Hrvatsku …

Nera/kamenjar.com/

facebook komentari