Evo zbog čega se mora demistificirati tzv. ‘Manolićeva komisija’

0

Posljednji ratni zapovjednik Vukovara, Branko Borković ‘Jastreb’ , obratio se Predsjednici RH g. Kolindi Grabar – Kitarović, predsjedniku Hrvatskog Sabora g. Boži Petrovu i predsjedniku Vlade RH g. Andreju Plenkoviću, otvorenim pismom kojeg Kamenjar.com prenosi u cijelosti:

Poštovana Predsjednice RH g. Kolinda Grabar – Kitarović; poštovani predsjedniče Hrvatskog Sabora g. Božo Petrov; poštovani predsjedniče Vlade RH g. Andrej Plenković – u nemogućnosti drugačije komunikacije s vama kao odgovornim dužnosnicima u RH, odlučio sam se na javnu komunikaciju s jedinim ciljem da se rasvijetli nalaz tzv Manolićeve komisije.

Ovom prigodom objavljujem dio spoznaje o djelovanju udbaških struktura.

Ovako je izgledao jedan od dokumenata djelatnika UDBA-e prerušenih u SIS (neki od njih prebivaju u Munchenu), tipični primjer metode stvaranja unutrašnjeg neprijatelja, evo zbog čega se mora demistificirati tzv Manoličeva komisija.

Bilo bi vrijeme da ovakvi dokumenti ugledaju svjetlo dana i da napokon saznamo tko ih je i zbog čega stvarao ? Dali u takvim insinuacijama treba tražiti temeljni razlog zbog čega ne živimo u Hrvatskoj za kakvu smo se borili. Nastaviti ću s ovakvim djelovanjem sve dok se ne pokrene javna saborska rasprava o toj temi, napisao je Borković.

U prilogu pogledajte dokument:

 

Branko Borković–Mladi Jastreb: Nezamislivo je da se i danas progoni HOS-ovce kao što su to neki činili i 1991. godine

facebook komentari