Pratite nas

Vijesti

Facebook kupuje WhatsApp

Objavljeno

na

[pullquote_left]Dogovoreno je da će WhatsApp nakon preuzimanja nastaviti sa samostalnim djelovanjem. [/pullquote_left]

Facebook namjerava kupiti popularnu aplikaciju WhatsAppza slanje besplatnih poruka za nevjerojatnih 19 milijardi dolara!

Dogovoreno je da će aplikacija koja trenutno broji 430 milijuna korisnika diljem svijeta nakon preuzimanja nastaviti sa samostalnim djelovanjem, jednako kao i Facebookov Messenger app, javlja The Verge. Većina kupoprodajnog iznosa bit će isplaćena u dionicama (12 milijardi dolara) a četvritina, odnosno 4 milijarde dolara, u gotovini. 3 milijarde u povlaštenim dionicama će biti naknadno isplaćene šefovima i managementu.

Zuckerbergova kompanija priopćila je i da će nakon akvizicije povezivost među korisnicima društvene mreže diljem svijeta biti ubrzana.

whatsapp-messenger-ios

WhatsApp je na putu povezivanja milijarde ljudi. To je nevjerojatna vrijednost – kazao je Zuckerberg. Dogovoreno je i da će se šef WhatsAppa Jan Koum pridružiti Facebookovu odboru direktora, no tim će mu i dalje biti stacioniran u kalifornijskom Mountain Viewu.

facebook komentari

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati