Connect with us

Politika

Fantastične vijesti: Schumacher se budi iz kome!

Published

on

Sabine Kehm je u službenom priopćenju iz Sveučilišne bolnice u Grenobleu nastupila s najboljim vijestima otkako je 29. prosinca sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 nastradao na skijanju nedaleko Meribela.

“Michael ostvaruje napredak, pokazuje trenutke svijesti i buđenja. Ostajemo optimisti, zajedno smo s njim u borbi mi i čitavi tim bolnice”, izjavila je Kehm u petak prijepodne, prenosi njemački Bild.

”Hvala svima koji neprekidno pokazuju simpatije. Ovim putem molimo za razumijevanje što ne ulazimo u detalje jer želimo zaštititi privatnost Michaela i njegove obitelji i pustiti liječnike da rade u miru”, zamolila je Kehm.

Nakon što je Bild u četvrtak izvijestio kako je došlo do poboljšanja, u petak je Kehm priopćenjem službeno proširila priču.

Schumacherov proces buđenja iz inducirane kome počeo je krajem siječnja, a kako tvrde liječnici, mogao bi trajati jako dugo.

facebook komentari

Continue Reading
Advertisement
Comments

Politika

(VIDEO) Verbalni okršaj Marasa i Radina u Saboru: Kaj ćeš ti meni govoriti da sjednem!?

Published

on

By

Tijekom današnje sjednice Sabora došlo je do svađe SDP-ova Gordana Marasa s Furiom Radinom koji danas predsjeda saborskom sjednicom.

Maras je pokušavao odgovoriti ministru obrane Damiru Krstičeviću, koji ga je, među ostalim, pitao da li je služio vojni rok.

Radin Marasu nije dopuštao da se za to koristi institutom povrede Poslovnika tvrdeći da to ne može učiniti na izlaganje ministra.

Maras je odbijao sjesti nakon što mu je Radin uskratio riječ i dao riječ Željku Glasnoviću.

I HDZ-ovi zastupnici su Marasu  iz klupa također dovikivali da sjedne. “Neću sjesti! Kaj ćeš mi ti govoriti da sjednem?”, govorio je Maras no na kraju je sjeo. Iako je još jednom dignuo ruku da se javi za riječ, to mu nije bilo dozvoljeno.

facebook komentari

Continue Reading

Politika

Zdravko Marić će tužiti Marasa? ‘Prevršio je svaku mjeru!’

Published

on

By

Ministar financija Zdravko Marić komentirao je Marasov ‘napad’ na njega u Saboru.

U Saboru je danas SDP-ov Gordan Maras rekao da ima dokaz da je Vijeće za financijsku stabilnost upozoravalo ministra financija Zdravka Marića na preveliku izloženost Agrokora.

Na te je optužbe odgovorio sam ministar.

“Vidjet ćete prezentaciju, ja isto imam taj dokaz. Nije to specijalan dokaz, to je prezentacija. Isto stoji u prezentaciji za 2015. i 2016. To nije tijelo koje nalaže bilo kojoj instituciji, odnosno regulatorima da nešto čine.

Naprotiv, regulatori čine to Vijeće. Ne vidim koja je poanta tih upozorenja. Nikad se na tom Vijeću ne spominju pojedini primjeri.

Inače što se tiče njegovih istupa gospodina Marasa, mislim da je prevršio svaku mjeru. I u javnosti govori o tome, radi se o javnom blaćenju i obezvređivanju mene osobno.

Razmislit ću o konkretnim aktivnostima. Mislim da je prevršio svaku mjeru. Neću s njim polemizirati.

U Saboru sam mu već nekoliko puta argumentirano odgovorio. Razumijem što je politička arena, ali ovo je značajno ispod pojasa”, rekao je Marić.

facebook komentari

Continue Reading