FOTO: Počeo 11. West Herzegowina Fest

  0

  Na području Republike Hrvatske, BiH i šire regije već godinama postoji nekoliko izuzetno dobrih (rock) festivala koji uživaju ugled i dobro ime u svijetu onih koji prate njihov rad i uspjeh. Festivali uz odlične bendove iz regije a i šire privuku tisuće posjetitelja koji prisustvuju festivalskim večerima. Jedan od takvih je sigurno i WHF koji se tradicionalno održava u Hercegovini, odnosno u Širokom Brijegu krajem srpnja i početkom kolovoza.

  [cincopa AsIAiNbW4SxP]

  Ovogodišnji WHF je 11. po redu i u Široki Brijeg uz odlične bendove svaku godinu privuče pregršt sjajnih amaterskih uradaka kratkih filmova kao i kratkih priča iz svih zemalja u okruženju, a najbolji radovi su dobitnici vrijednih nagrada. Na WHF-u se redovno pojavljuju poznate osobe iz svijeta glazbe, kulture, filma…koji su ujedno i članovi festivalskog žirija koji donosi sud o najboljim bendovima (u konkurenciji), filmovima i pričama.

  Prvu večer WHF-a nastupio je S.A.R.S. (SR) dok ostale dvije večeri koncert će održati Goran Bare&Majke (HR) te zadnju večer (subota) Letu štuke (BiH). Očekuje se da će ovogodišnji WHF posjetiti petnaestak tisuća posjetitelja.

  (tekst: ABCportal.info | foto: jabuka.tv)

  facebook komentari