Fra Mario Knezović: Ako je itko u ovoj zemlji zaslužio poštovanje i respekt onda je to Janica Kostelić

2

Ako je itko u ovoj zemlji zaslužio poštovanje i respekt onda je to Janica Kostelić.

Pogrdne, sramotne i kukavičke uzvike koje je čula svojim ušima od navijačke rulje nije zaslužila. Dotaknuli smo dno i dva metra dublje od toga (dva metra ispod najnižega ljudskoga dostojanstva).

Žao mi Janice, a još mi je žalije grlate mladosti koji svoje stavove, ma kako oni prema njima bili opravdani, izražavaju na ovakav način. Sramota.

Cura koja je sve dala za Domovinu čuje bludne povike na svoj račun. Oh Bože… ti to možeš shvatiti jer su tvome Sinu na jeruzalemskim ulicama vikali bez imalo ljudskosti. O niskosti koja nikada nećeš doseći visine!

Uhićeno pet osoba iz skupine koja je vrijeđala Janicu Kostelić

facebook komentari

  • Dusko Besenic

    Tko god, u svezi sa ovim slučajem,piše o nekakvoj neotesanoj navijačkoj mladosti ili je naivac ili zlonamjeran,jer je i ispodprosječnima vidljiv isti udbaško-orjunaški rukopis kao sa “poljudskom svastikom”,sa organiziranim (i plaćenim) napadima na nogometnu reprezentaciju i t.d. Hrvati,ni mladi ni stariji,ne “izlaze na ulice” ni zbog egzistencijalnih pitanja,a ovamo čopor šupljoglavaca se organizira “spontano” i zna kretanje državne tajnice za sport i točno vrijeme dolaska na Brač Jeli to “teren” komunjare-orjunaša Bauka,nekim “slučajem”?? Pa,nismo djeca!

    • Marko Jurić

      Zanimljivo kako nema izjava novog splitskog gradonačelnika koji je i sam sudjelovao u prosvjedima na splitskoj rivi i tvrdi da nema orjune u Splitu. Nitko ne traži izjavu ni Lovre Kuščevića koji sam za sebe veli da je dio bračke Torcide. Svi podilaze hiliganima a i onima koji stoje iza ideoloških profilatora. Mamića su fizički napali prije tri dana, vlasniku restorana koji mu je prijatelj sustavno uništavaju ugled restorana što je isto kazneno djelo. Dok Bauk, Grbin, Glavašević javno podržavaju, HDZ-ovci iz Splita šute kao zaliveni, Srđan Gjurković, nova vrijednost koalicije iz HNS-a i jedan od huškača isto.