Gdje se na stranicama Vlade RH “izgubila” nova predsjednica Republike?

1

Što je sad pak ovo? Na web stranicama Vlade Republike Hrvatske, nakon izbora gđa. Kolinde Grabar Kitarović, nove predsjednice Republike Hrvatske, objavljena je vijest s naslovom: “Predsjednik Vlade Milanović i ministri sudjelovali su na svečanoj inauguraciji predsjednice Kolinde Grabar Kitarović”.

vladaHRU članku se isključivo navodi (to i ništa više!) tko je osim predsjednika Vlade RH Zorana Milanovića bio nazočan ovoj svečanosti, odnosno inauguraciji, i – to je sve!?

Međutim, tim povodom, na istoj su stranici, kao ilustracija ovom tekstu, objavljene i fotografije sa svečane inauguracije (osam), ali ni na jednoj (sic!) nema nove predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović!? (Tek na jednoj se malo nadzire u masi posjetitelja i gostiju, a može je se prepoznati pomoću “povećala!).

A ona je trebala i morala biti u prvom planu.

To nas, na žalost, podsjeća na neka stara, olovna vremena, kad su s fotografija “brisani” nepoželjni, ali… kako se moglo dogoditi da još k tome na naslovnoj, službenoj stranici Vlade RH nema, pa nema nove predsjednice, a vide se bivši predsjednici i očito samo pomno odabrani kadrovi?

Što o tome misli Zoran Milanović, a što Kolinda Grabar Kitarović?

No, kako bilo da bilo, jednom riječju neprofesionalno i – skandalozno!

Međutim, još je skandaloznije da na službenoj stranici predsjednika Republike dr. Ive Josipovića (u odlasku), dok ovo pišemo, nema ni riječi, a kamoli slika sa svečane inauguracije njegove nasljednice.

[ad id=”40551″]

Mladen Pavković

facebook komentari