Glasnović: Najveći problem hrvatske nacije je da su izgubili moralni instinkt

2

Željko Glasnović: “Drage Hrvatice i Hrvati, dragi puče u Cetinskoj krajini, tko hoće pretvoriti Cetinsku krajinu u jednu crnu ekološku točku? Jesu li to nasljednici onih koji su pretvorili te doktrine, koji su stvorili crne točke, koji su izvršili ekocid od Šangaja do Kazahstana, od Kazahstana do Jadranskog mora?

U Hrvatskoj imate devet crnih točki na jadranskoj obali, gdje nisu sanirana odlagališta azbesta. U Lisinskom su vadili azbest iz izolacije godinu dana, a najveća ironija da bolnica za plućne bolesti Jordanovac ima azbest kao izolaciju. Na otoku Krku je 600 tona kemijskog otpada, u Hrvatskoj se i dalje nezakonito odbacuje medicinski otpad.

Osvijestite se, najveći problem hrvatske nacije je da su u toj vladavini izgubili moralni instinkt. Neka vam Bog da duh rasuđivanja da prosudite što je dobro, a što je zlo.

Nemojte dozvoliti da hrvatska vlada stvara plan energetske neovisnosti bez vašeg sudjelovanja. Svako važno političko pitanje za hrvatski narod mora se rješavati direktnom demokracijom, a to je plebiscitarna demokracija, što znači referendum.

Ne smijemo dozvoliti da nam državu vode redizajnirani komunisti, udbaši to perverzno političko plemstvo koje je dovelo Hrvatsku ovdje gdje sada, a koje ju je vodilo od 1945. do danas.

Rekao bih još samo ovo: Bog i Hrvati, svi moramo biti ZA DOM SPREMNI i svi recimo u jednom glasu NE EKOCIDU u Cetinskoj krajini!”

Video i tekst: Zorica Gregurić

facebook komentari

  • kostresh

    jasno i Glasno generale! narod ima snagu koje nije svijestan…

  • rođeni

    generale povedite nas
    hdz i sdp su svoje rekli, a tko ima uši neka čuje