GLASNOVIĆ: Podržat ću svaku opciju koja će modernizirati Hrvatsku. To podrazumijeva dekomunizaciju

0
Davor Puklavec/PIXSELL

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nakon konzultacija dat će izjavu za javnost

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović točno u podne započela je s prvim krugom konzultacija s čelnicima parlamentarnih stranaka, kako bi od njih saznala koje su im pozicije u pogledu sastavljanja parlamentarne većine. Nakon dovršetka prvog kruga konzultacija, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dat će u 16 sati izjavu za javnost.

Prema dnevnom redu, konzultacije će potrajati do 15 sati i 30 minuta, a kako će biti obavljeno 19 odvojenih razgovora, jasno je da će prve konzultacije biti brze i “incijalne”. Pojedinačne konzultacije, predviđeno je trajat će od 9 (manjinci) do 15 minuta (HDZ).

Željko Glasnović nezavisni zastupnik izabran u 11. izbornoj jedinici je nakon konzultacija kod predsjednice novinarima je izjavio:

‘Rekao sam Predsjednici da ću podržati svaku opciju koja će modernizirati Hrvatsku. To prije svega podrazumijeva pravosudni sustav i dekomunizaciju’, rekao je nakog konzultacija Željko Glasnović.

‘Ne možemo očekivati modernizaciju države ako u njoj rade ljudi koji su prijetnja nacionalnoj sigurnosti’, poručio je Glasnović.

‘Gospodinu Plenkoviću želim sve najbolje. Mlad je, iskusan je, svjetski čovjek, govori više jezika’, kaže Glasnović.

facebook komentari