GLASNOVIĆ: Ravnateljica HINA-e Branka Gabrijela Valentić je hodajući dokaz zašto je lustracija nužno potrebna u RH

6

Odgovor na pobijanje kritike rada ravnateljice HINA-e

Ravnateljica HINA-e Branka Gabrijela Valentić je hodajući dokaz zašto je lustracija nužno potrebna u Republici Hrvatskoj.

Trebala bi znati kako je posao novinara objavljivanje informacija, a ne štićenje interesnih skupina, npr. Kukuriku koalicije.
Kakav je novinarski pedigre gosp. Valentić: je li ona kao novinarka u Vjesniku u jednopartijskom sustavu štitila temeljno ljudsko pravo na istinu?

Je li svoje novinarske talente kasnije razvijala kao dopisnica beogradske Politike?

Ne zanima je meritum i modernizacija hrvatskog javnog prostora nego zaštita one privilegirane klase koja nam “sol”i pamet od 1945.g.

facebook komentari

 • veki

  Bravo, generale Glasnoviću! Vi ste svjetlo i nada Hrvatske jer još uvijek nismo izašli iz 1945.

  • veteran.hr

   Na žalost, on i Culej jedini rade u interesu istine

 • HISTrion

  Generale, ispada da je iza tebe samo Hercegovački puk.

 • Pingback: GLASNOVIĆ: Ravnateljica HINA-e Branka Gabrijela Valentić je hodajući dokaz zašto je potrebno hitno provesti lustraciju - Hrvatska udruga Benedikt()

 • lopov

  Generale bojim se da cete izgoriti..bojim da ce vam oni koji su glumili da ih to zanima okrenuti leda..nase domoljublje za nas je stvar stila zivota a za neke samo pomodni hir…politicka igra..mi kao da se borimo protiv vjetrenjaca …mi smo priglup narod..spor uspavan..kad im se opet desi rat a desit ce se kad tad pitati ces se sta je pricao taj covjek..

 • lopov

  svi smo primjetili da se nesto galopirajuce desava ..svi znamo da su cetnici ojacali..cini se da 1995 nije rjesila jako puno toga..jedemo zuc svaki dan ,jer necemo mi to pitanje samo tako rjesiti!!Demokracija nije rjesenje jos se vise zakopavamo,dajemo im u toj demokraciji legalno da laju svoje cetnicke idelogije sad ih slusamo u saboru i opet smo samio kriv i opet prokleta lijenost!!Ja znam sta bih napravio i to vrlo lako i sada..donio bih zakon u kojem pise slijedece,nakon uvoda o domovinskom ratu:tko javno na bilo koji nacin promovira cetnicko jugoslavensko idelogiju bit ce kazneno gonjen..pod tim se smatra-dovodenje u pitanje opravdanosti obrane Hrvatske,izokretanje teza o napadnutom i branjenom!!I i taj zakon ima i te kakve logike,samo u uvodnom tekstu treba napisati da Srbija izvela oruzani napad na rH ..