GOSPODARSTVO JE POLITIKA NAD POLITIKOM

0

Zaposlenost – nezaposlenost je „politika nad politikom“ i najvažniji čimbenik, tj. pokazatelj koji potvrđuje uspjeh RH.

09.09.2016., u analizi: „BRE or not to BRE“ , između ostalog, napisao sam ispod priloženih slika:

Gospodo, ovo se NIKAD još nije dogodilo u Lijepoj i NAŠOJ od  dana neovisnosti da u mjesecu rujnu raste zaposlenost, a pada nezaposlenost! Jesmo li svjesni toga?!“

„Povijesni uspjeh RH, a samo zato jer Partija sa svojim „satelitima“ NIJE na vlasti!“

Danas, 17.09. 2016. mogu samo potvrditi napisano, a što potvrđuju i slike i riječi u njima koje je objavio HZZ još 13.09.2016.:

hzzKao dodatni dokaz i potvrdu da se to još NIKAD nije dogodilo od postanka naše mlade Države, Bogu dragom hvala, potvrdio je HZZ- slikom koja govori više od tisuću riječi.

hzz2Normalno je da uvijek ima onih koji ne vjeruju što napišem unaprijed ili da ima „sumnjičavih“, „skeptičnih“, ….. ali do sad me još nikad nitko nije demantirao u napisanim podatcima, kao ni u procjenama napisanog.

Zahvaljujem HZZ-u, što su i „službeno“ objavili na svojim stranicama činjenično stanje koje potvrđuje sve što sam pisao prije.

No, kako je ipak „razlika“ u činjeničnom stanju od analize i objave na stranicama HZZ-a u 8, odnosno 4 dana, ova današnja slika ispod je još malo „pozitivnija“, a snimljena je danas točno u 14 : 00 sati.

hzz3Nadam se da sam barem nekom uveselio današnji dan i na trenutak „oslobodio misli“ o poslije  izbornom ciklusu („cirkusu“), tj. tko će i kad sastaviti novu Vladu RH, tko će biti ministri i slično.

Sve ovo poviše, sve riječi i slike, svi ovi uspjesi RH su „politika nad politikom“ i glavni pokretač RH.
Sve poviše, slikom i riječju, je samo strateški „zamah“, „uzlet“ gospodarstva RH i uvod u najvažniju i najtežu 2017. godinu koja je pred nama svima, a važnija i od nas samih ili bilo kojeg ministra, pozicije, ….

Najteža godina nam tek slijedi, ali uz ovakav učinak „zamašnjaka“, od trenutka kad je svima bilo jasno da Partija sa svojim satelitima neće obnašati vlast u RH, moram biti i jesam OPTIMIST!

(U potpunosti sam svjestan činjenice da jako malo posjetitelja svih portala čita gospodarske informacije i prati stanje ekonomije u RH, ali me to ni najmanje ne zabrinjava, naprotiv, da samo dvoje Hrvata „progledaju“ i razumiju, moja zadaća kao analitičara, je uspješno izvršena.)

Hrvatska ide dalje, unatoč i usprkos!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

facebook komentari