GOSPODO – DRUGOVI IZ EIZ-a, SRAMITE SE (II.)

0

Toliko laži i neznanja na samo jednoj stranici odavno nisam pročitao kao da Ekonomski institut Zagreb „stoluje“ na Iblerovom trgu br.9 i daje objave po Partijskom nalogu.

Šok  izazvan izvješćem o CEIZ indeksu za srpanj 2016. još mi nije jasan. Nije mi jasno i pitam se da li Ekonomski institut Zagreb piše izvješće gospodarskog stanja u Zanzibaru ili Sjevernoj Koreji ili ipak za RH!
ceiz1???????????????????????????????????????????????????????????????????????

ceiz2????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ceiz3????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gospodo – drugovi iz EIZ-a, SRAMITE SE!

Nakon objavljenih službenih podatak na stranicama DZS o rastu trgovine na malo za srpanj 2016. u iznosu od 4,5 % u odnosu na srpanj 2015.,

ceiz4i nakon objavljenih podataka o turizmu za srpanj 2016.,
ceiz5
i povećanju broja noćenja za 12,2 % te povećanju broja dolazaka turista za 17,6 %, vi imate hrabrosti objaviti gore slikom i riječima (prve 3 slike) navedenu SRAMOTU EIZ-a!

Ruku na srce, nakon ovih izvješća sa stranica DZS o rastu trgovine na malo i porastu turizma, pa ni osnovnoškolac ne bi potpisao vaše sramotno izvješće!

Gospodo – drugovi iz EIZ-a, na vašim stranicama piše da ste dobili mnoge nagrade, …. sad se kao „analitičar- samouk“ pitam:

 Zar vam je te nagrade dodijelio CK Saveza Komunista Sjeverne Koreje ili CK SKH?

Izgleda da je suludo trošiti riječi na vas jer sam vam dobronamjerno u analizi: DAVID PROTIV GOLIJATA, napisao dovoljno pitanja i ostavio vam dovoljno vremena da ispravite svoje „rupe u metodologiji“, ali niste.

U analizi: „Gospodo iz EIZ-a, SRAMITE SE!“, dodatno sam vam objasnio da imate i previše „rupa“ u vašoj metodologiji obrade podataka i obrazložio ih, a vi NIŠTA!

Gospodo – drugovi iz EIZ-a, opet ste osramotili i sebe i struku. Ispravite svoju metodologiju jer

NE VRIJEDI !

Vi ste gospodo napisali ( slika 3. ) da očekujete da će BDP biti u drugom tromjesečju na razini 2,2 %, a ja, Milivoj Lokas, pod punim imenom i prezimenom velim vam da će BDP-a u trećem tromjesečju 2016. biti „šokantno“ veći od 3,0 %!

Bacam vam svima „rukavicu u lice“ i velim: Demantirajte me ili zašutite!

Gospodo drugovi iz EIZ-a, SRAMITE SE!

Hrvatska ide dalje, unatoč i usprkos!

Milivoj Lokas/Kamenjar.com

facebook komentari