Gotovina otkrio spomenik Franji Tuđmanu

  0

  Ptica leti s dva krila, važno je i lijevo i desnoGeneral Ante Gotovina

  General Ante Gotovina sam je autora spomenika Joakima Gregova pitao može li spomenik Tuđmanu biti izrađen za Pakoštane.

  General Ante Gotovina, sin pokojnog predsjednika Tuđmana Miroslav Tuđman i Ivica Tolić, predsjednik udruga gardijskih brigada, na rivi u Pakoštanima otkrili su spomenik prvom hrvatskom predsjednika Franji Tuđmanu.

  gotovina-pakostaneGeneral Ante Gotovina, autora je spomenika Joakima Gregova, nakon što je vidio jedan takav na Hvaru, pitao može li spomenik Tuđmanu biti izrađen i za Pakoštane, priznao je novinarima na otkrivanju spomenika.
  Priupitan podržava li desnu opciju, s obzirom da je na otvorenju spomenika sudjelovalo vodstvo HDZ-a, general je bio kratak, piše Večernji list.
  “Ptica leti s dva krila, koliko je važno lijevo, toliko je i desno. Taj jaz ne bi trebao biti i neće ga biti. Hrvati su razumni ljudi. Mene politika ne zanima. Samo more”, rekao je Gotovina.

  Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko istaknuo je zadovoljstvo što je spomenik dr. Franji Tuđmanu otkriven u Pakoštanima i rekao je da je to pokazatelj da Tuđman ne pada u zaborav te da Tuđman pripada hrvatskom narodu i hrvatskoj državi.

   

  facebook komentari