Pratite nas

Vijesti

Govnari iz ‘Građanske akcije’ rukama brišu svoje prljave guzice

Objavljeno

na

Nakon protuhrvatske ruke na mrtvom srcu i govana u glavi idiota, bolesno primitivni kreteni brišu svoju lijenu guzicu hrvatskom zastavom i hrvatskim grbom. Ovdje možemo zaista žaliti da ti retardirani plaćenici nisu Hrvati. Kao što žalimo da se bosanski gerijatrijski performer Oliver Frljić ispovraćao na srpsku zastavu predstavljajući se kao Hrvat.

Sveopću društvenu krizu u Hrvatskoj produbljuje poremećena kultura ružnog i odvratnog, koja je kod nas u dobroj mjeri strano obavještajno uplitanje.

Kako bi performeri-govnari prošli u Francuskoj i Italiji?

Hrvatska je svjetski fenomen – kod nas su zaštićeni samo oni koji sramote Hrvatsku. Vlada RH ne izručuje Josipa Perkovića, niti unutar EU, kojoj je pridružena – u Njemačkoj je Perković, šef republičke Udbe u SRH, optužen za organizaciju teškog ubojstva, kakvo ne zastarijeva niti po važećem Ustavu. Ima kod nas puno njih koji nesmetano i na razne načine brišu svoju odvratnu guzicu sa hrvatskom zastavom. Umberto Bossi, vođa talijanske ‘Lige Sjever’, pobrao je zatvorsku kaznu jer je talijansku zastavu kvalificirao kao toaletni papir. U Francuskoj mijenjaju zakon da mogu kazniti kretena koji je obrisao dupe sa francuskom zastavom. E kume, bio ti običan gost ili najveći francuski filozof ili umjetnik, nije ti to RH! Francuzi su prošle godine mijenjali zakone u smislu da je vijorenje francuske zastave izraz domoljublja. Novi državljani Francuske moraju poznavati francuski jezik i prihvatiti listu francuskih vrijednosti, na odgovarajućoj ceremoniji! Svaki razred svake škole mora imati izloženu kopiju francuske Deklaracije o pravima iz 1789. Svaki mladi Francuz mora imati knjigu u koju bilježi svoj napredak glede nacionalnih obveza. Formirana je zasebna komisija, koja uključuje francuske povjesničare, a zadaća joj je uvođenje pravila koja kultiviraju ponos u odabiru ‘biti Francuz’. Francuzi su lukavo ubacili svoje nacionalne norme u proces genderske jednakosti. Iskoristili su gendersku kampanju za još strože nacionalne normative, a kod nas se ista kampanja zlorabila za razaranje hrvatskog nacionalnog identiteta. U Hrvatsku nesmetano ušeće najgori ološ i ponižava hrvatsku naciju, njene vrijednosti i njene simbole.

Umjetnost ružnoće kao nasilje odvratnosti

Možemo reći da je domaćem književniku Zoranu Feriću (Mišolovka Walta Dysneya) i sveukupnoj svjetskoj umjetnosti ružnoće suprotstavljena opaka balkanska govnarska konkurencija pod nazivom ‘Građanska akcija’, koja kod nas ima svoje najprimitivnije manifestacije, zdravstveno opasne, kako po tijelo tako i za duh i duhovnost. Bilo bi korektno prema ostalim građanima RH, da kontaminirani ‘aktivisti Građanske akcije’ koriste toalet papir umjesto novina i letaka, iako su njihovi drekasti pamfleti puni pravopisnih pogrešaka, pa mogu poslužiti samo za rit obrisati. Vrijeđa me to bahato ponašanje stranih obavještajnih agencija, koje svoje infiltrante ne pošalju niti na tečaj hrvatskog jezika. To su vam posve sirovi likovi, koji stižu u civilizaciju iz najgore balkanske zabiti, koji se okolo rasterete gdje stignu, kao da su u Afganistanu. I još ne povuku vodu niti kada to mogu. Svejedno, u Zagrebu se nevjerojatne količine kretenskog dreka sliju prema kolektoru uz Savu, nedaleko crpilišta ‘pitke’ vode! Taj bazen domaćeg dreka danas popularno zovemo Komitet, a svega se našlo i u susjednoj Kockici. Najgori govnari uspnu se visoko, pa kada na Pantovčaku ili gore u Banskim dvorima i u sabornici potegnu vodu, drek prođe kroz cijeli grad, kontaminirajući pola Hrvatske. Ta nepresušna stoljetna rijeka zagrebačkog komunističkog dreka prijeti totalnim zagađenjem Hrvatske. Zanima me kako često navrate u Komitet ‘bivši komunisti’ na visokim pozicijama u govnarskoj RH. Znate, sve ima svoje granice. Ako je Zagreb proklet, ako je dozvoljeno s ‘Tuđmanovim grbom’ brisati rit, ostaje nam grb Herceg-Bosne. U govnarskoj RH ignorirana je dvadeseta godišnjica utemeljena Herceg-Bosne.

Imamo li nekrofile i nekromane i u Vladi i u nevladinim udrugama?

‘Aktivist’ je kod nas postao naziv za lijenu osobu, koja ne želi živjeti od poštenog rada. Naravno da zaudara sve što se na ovome prostoru prezentira kao građansko. ‘Pička mu materina!’ – dere se jedan aktivist ‘Građanske akcije’, kod nadvožnjaka uz Branimirovu, u Zagrebu, dok je vješao hrvatsku zastavu sa prilično mračnim namjerama. ‘Dobaci mi tu jebenu sajlu!’ Krepano lice, umrle oči. Ne možete pojmiti s kim imamo posla. Nekrofili su teški psihički bolesnici, koji sebe rodno prepoznaju u mrtvačnicama, gdje skrnave leševe. Najnoviju rodnu podjelu treba proširiti i za one koji su seksualno usmjereni na mrtvu ženu ili mrtva muškarca. Čudimo se kako takav poremećeni gost u Hrvatskoj može obrisati svoje uvozno raspadajuće dupe baš sa povijesnom hrvatskom zastavom. Budite sigurni, ne poštuju takvi niti srpsku zastavu, niti Muhameda. To su vam pripadnici najgoreg mraka, kojima je neprijatelj sve živo, sam život. ‘Šta si se usro?’ – odgovara drugi. ‘Tuđman je davno krepo!’. A onda onaj prvi primat provocira prolaznike derući se ‘Jebo te Tuđman!’ Zaprepašćuje ta njihova komocija, ta njihova svijest da je u Zagrebu i Hrvatskoj dozvoljeno bilo kakvo ruganje Hrvatima i svemu hrvatskom. Kako je moguće da vam preko noći iz Slovenije i BiH osvanu novopečeni borci za ljudska prava u RH? Koje li drskosti! Naravno da će globalne institucije podržati takve, jer razaraju hrvatsko nacionalno tkivo, ali gdje su zaštitni mehanizmi Hrvatske, da se odupre takvima? Naprotiv, RH takve plaća, a domoljubi prekapaju kante za smeće, da prežive. Gerijatrijske dotepence trebamo vratiti tamo od kuda su došli.

Zašto glavni govnari dozvoljavaju ismijavanje nacionalnih simbola?

Koliko znam, hrvatska zastava i hrvatski grb prezentiraju našu milenijsku povijest, našu neprekidnu državnost i našu drevnu kulturu. Naravno da su značajniji od nekog slučajnog predsjednika ili slučajnog premijera RH. Stoga me čudi da takozvanim aktivistima takozvane ‘Građanske akcije’ ne pada na pamet obrisati svoje guzice sa Ivom Josipovićem ili sa Zoranom Milanovićem. Zašto protivnici Hrvatske najviše dužnosnike RH doživljavaju kao svoje, kao svojtu? Zašto najviši dužnosnici RH dozvoljavaju da najprimitivnija strana agentura sramoti Hrvatsku? Naravno, da kojim slučajem Zoran Milanović vidi Hrvatsku kao milenijsku povijest, a ne kao slučajnu tvorevinu, članovi ‘Građanske akcije’ bili bi barem praćeni, uz rizik da se izrodi novi slučaj ‘Kameleon 2’. Umjesto neprijatelja ove zemlje, vlast prati domoljube. Tajne službe RH nisu 90-tih postavile učinkovitu protuobavještajnu zaštitu, jer je to bilo nemoguće – prihvatile su udbaše hrvatskog podrijetla, pa i druge govnare, ali su za vrijeme Franje Tuđmana poduzete operativne akcije koje su dokazale da je Civilno društvo u svome najvećem dijelu, odnosno najveći broj nevladinih udruga, zapravo strano obavještajno uplitanje. Kao i uvijek, udbaške i druge mreže koriste ljudsko smeće. Nije najgora stvar to što je Udba imala svoju doušničku mrežu, nego činjenica da je novačila kriminalce, kriminalne umove i duševne bolesnike. A sloj iznad njih predstavljale su komitetlije, moralne nakaze kakve svijet nije vidio, kakve se razotkrivaju u aktualnom slučaju Josipa Perkovića.

Hitno objaviti registre lažnih partizana, nekrofila, pedofila i sličnih govnara

Poremećene osobe u RH pobrinule su se da Javnost dobije uvid u Registar branitelja i na tome se stalo. Neka neprijatelji Hrvatske u RH, u EU i u svijetu, kao i slično smeće u ‘regionu’, imaju pri ruci uži popis hrvatskih domoljuba! Današnja korumpirana društvena formacija, zapravo formacija korupcije, dozvoljava da vam nekrofili, pedofili i govnari kriomice ušetaju u obitelj ili prijateljski krug, i ubrzo vam unište sav vaš život, bez da ste toga svjesni. Da unište vaš sustav vrijednosti, vašu pozitivnu nacionalnu ideju, sva ta silna stradanja brojnih generacija na putu do civilizacijski prihvatljivog nacionalnog identiteta, i sva ta odricanja za dobro zajednice. Ovdje mi ne pada na pamet dovesti u pitanje koncept slobode konkretne ljudske osobe, ali baš na tome planu moramo konačno povesti računa da sloboda nekrofila, pedofila ili bilo kojeg ‘građanskog’ govnara, mora prestati tamo gdje počinje sloboda Drugoga. Hrvati imaju jedinstvenu priliku da zaklonjeni iza nesankcioniranog ponižavanja naših nacionalnih simbola izreknu što žele o predsjedniku RH, premijeru RH i svim ministrima. Primjerice, Josipović, Milanović, Linić i Pusićka imaju kod svojih ureda ogromne hrvatske zastave, koje mogu povući za sobom, kada idu na toalet, ali svejedno imam dojam da ti ljudi ne koriste sve pogodnosti svojih rezidencija i da najčešće nisu kvalitetno obrisani. Ne mogu stalno prljati istu zastavu. Što rade svi ti savjetnici?

TvrtkoDolić/Dnevno.hr

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

HRT otkazao Jurkasu suradnju nakon peticije inicijative “Ivo Pilar”

Objavljeno

na

Objavio

Anđelo Jurkas više neće surađivati na HRT-u. Povod za to je, kako su nam potvrdili s HRT-a, taj što je Jurkas navodno povrijedio njihov etički kodeks.

– Obavješćujemo Vas da se Hrvatska radiotelevizija odlučila zahvaliti na suradnji spomenutome vanjskom suradniku nakon što je utvđeno da su njegovi stavovi izneseni na društvenim mrežama u neskladu s Etičkim kodeksom za novinare i kreativno osoblje Hrvatske radiotelevizije i drugim unutrašnjim pravilnicima Hrvatske radiotelevizije koji se odnose na naše zaposlenike, ali i sve vanjske suradnike – stoji u odgovoru na naše pitanje s HRT-a, javlja VečernjiList

Podsjetimo, Građanska inicijativa Ivo Pilar zajedno s 10 udruga i koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata, zatražili su trenutačni raskid ugovora između HRT-a i Anđela Jurkasa, zbog teških kršenja Općih pravila o radu i ponašanju zaposlenika HRT-a i teških kršenja odredbi Etičkog kodeksa HRT-a.

Alo Bing, može dostava tri tone anthraxa i jedno pedesetak bombi na Markov trg. aktivirati i ostaviti tamo u crkvi, platit će onaj simpatični sjedokosi deform u kolicima. Cijena prava sitnica. Šifra: Kajzer Soze – napisao je Jurkas u vrijeme braniteljskih prosvjeda. Nakon što ga je HRT angažirao reagirali su iz Građanske inicijative Ivo Pilar, portala Kamenjar.com kao i još nekih portala. No, Jurkas je pokušao demantirati te navode, tvrdeći kako je i sam dijete branitelja, te kako se radilo o šali, odnosno referenci na strip Alan Ford.

Građanska inicijativa Ivo Pilar se oglasila priopćenjem koje prenosimo:

HRT, nakon zahtjeva građanske inicijative “Ivo Pilar” i 10 udruga iz Domovinskog rata  otkazao suradnju Anđelu Jurkasu.

U kratkom priopćenju HRTa , bode u oči što vodstvu HRT-a ni danima nakon medijskih napisa o Jurkasovom pljuvanju po hrvatskoj državi, dragovoljcima i braniteljima, te nizu drugih vulgarnih javnih istupa, nije bilo sporno da isti za javnu televiziju HRT radi emisiju za djecu i mlade.

Tek kada je Građanska inicijativa “Ivo Pilar” zajedno s 10 najistaknutijih udruga iz obrambenog Domovinskog rata uputila zahtjev za otkazivanjem suradnje A. Jurkasu, ali i upozoravanjem na ignoriranje od strane HRT-a na njegove neprihvatljive javne istupe, HRT je konačno reagirao.

Iz svega proizlazi kako HRT-ovom vodstvu, ni ravnateljima ni urednicima, nije sporno da osoba koja vulgarno i grubo vrijeđa Ustavom zaštićene vrijednosti, a koje bi upravo HRT trebao štititi i promovirati, radi za HRT – štoviše, za program javne televizije namijenjen djeci i mladima, jer nisu reagirali saznavši za sve ove sablazne informacije, već su reagirali tek kada je zahtjev uputila snažna grupacija 10 najistaknutijih udruga iz obrambenog Domovinskog rata, uz Građansku inicijativu “Ivo Pilar”.

Evo što su priopćili s HRT-a:  – “Obavješćujemo Vas da se Hrvatska radiotelevizija odlučila zahvaliti na suradnji spomenutome vanjskom suradniku nakon što je utvđeno da su njegovi stavovi izneseni na društvenim mrežama u neskladu s Etičkim kodeksom za novinare i kreativno osoblje Hrvatske radiotelevizije i drugim unutrašnjim pravilnicima Hrvatske radiotelevizije koji se odnose na naše zaposlenike, ali i sve vanjske suradnike.”

Platforma Građanske inicijative”Ivo Pilar” i 10 udruga proisteklih iz domovinskog rata pozdravlja poštivanje zakonitosti kroz raskid ugovora o suradnji s Jurkasom, ali traži i pokretanje postupka utvrđivanja odgovornosti urednika i ravnatelja HRT-a zbog angažiranja Anđela Jurkasa, koji je javno grubo vrijeđao hrvatsku državu, dragovoljce i branitelje.

Građanska inicijativa

Pročitajte u dokumentu u prilogu što je sve pisao Jurkas:

Građanska inicijativa Ivo Pilar zajedno s 10 udruga zahtijeva trenutačni raskid ugovora između HRT-a i Anđela Jurkasa

 

 

facebook komentari

Nastavi čitati

Vijesti

Sebastian Kurz pobjednik je prijevremenih parlamentarnih izbora u Austriji

Objavljeno

na

Objavio

U Austriji su održani prijevremeni parlamentarni izbori. Izlazne ankete govore da je najveći postotak glasova pripao konzervativnoj, Narodnoj stranci kojoj je na čelu Sebastian Kurz.

Sebastian Kurz lider i kancelarski kandidat Austrijske narodne stranke pobjednik je prijevremenih parlamentarnih izbora u Austriji i to sa 31,5 posto glasova birača.

 

Predsjednik SPÖ-a i kancelar Christian Kern će prema sadašnjim rezultatima kancelarsku poziciju morati prepustiti predsjedniku ÖVP-a i aktualnom ministru vanjskih poslova Sebastianu Kurzu.

Prema sadašnjim rezultatima najvjerojatnija je koalicija između narodnjaka i slobodnjaka s obzirom na to da je Sebastian Kurz u svibnju raspustio koaliciju između socijaldemokrata i narodnjaka, a i neprijateljski odnosi obje stranke tijekom predizborne kampanja ne daje povoda za špekulacije o obnavljanju dosadašnje velike koalicije.

Gubitnik izbora je stranka Zeleni koja je s 4,7% prešla izborni prag ali je u usporedbi sa zadnjim izborima izgubila 7,7% glasova. Ulazak u parlament osigurala je i liberalno orijentirana stranka Neos s 5,3% te lista bivšeg političara Zelenih Petera Pilza s 4,3%.

Već sada se zna da je Sebastian Kurz najmlađi politički lider na svijetu. – Oduševljen sam rezultatima ovih izbora, a Austrijancima obećavam da ću u našu zemlju uvesti novu političku kulturu koja se zasniva na zajedništvu, kazao je sinoć Kurz.

On je stranku preuzeo u svibnju ove godine i povukao čitav niz poteza koji su stranku, čiji je rejting bio daleko ispod socijaldemokrata i slobodnjaka, uspjeli izdići na sam vrh. Njegov predizborni moto bio je “Austrijanci na prvome mjestu”, a u stranku je uspio privući mlade kandidate koji se nikada prije nisu bavili politikom.  Kurzu je uspjelo ono što mnogim političarima u sličnim situacijama teško uspijeva – uspio se odvojiti od dosadašnje koalicijske vlade sa socijaldemokratima i prikazati kao potpuno nova ličnost na političkoj sceni, sve to usprkos činjenici da je u toj istoj vladi bio ministar vanjskih poslova.  Antimigrantska kampanja  To u velikoj mjeri može zahvaliti tome što je procijenio da austrijska javnost cijeni činjenicu da je upravo on jedan od najzaslužnijih političara za zatvaranje tzv. balkanske migrantske rute. Tijekom kampanje obećavao je dosta žestoku antimigrantsku politiku i smanjenje prava i povlastica koje koriste migranti koji se već nalaze u Austriji. Uz to je obećao i smanjivanje poreza, a upravo tim obećanjima ušao je u prostor izrazito desne Slobodarske stranke i zasigurno joj oduzeo dio biračkih glasova.

facebook komentari

Nastavi čitati