Hajduk odbio izaći na teren, utakmica je otkazana

0

Sve je počelo tako što jedna manja grupa Torcide nije smjela na stadion. Tvrdili su da nemaju zabrane pa se cijela grupa solidarizirala s njima i odbila ući na stadion. Tada je reagirao i Hajduk koji iz protesta nije izašao na teren

Derbi između Dinama i Hajduka otkazan je jer igrači gostujuće momčadi nisu izašli na teren. Bio je to znak protesta jer je Torcida imala problema pri ulasku na stadion. Naime, oko 80 navijača Hajduka nije moglo na tribine jer su bili na crnim listama. S obzirom na to da su tvrdili kako nemaju nikakve sudske zabrane, grupa se solidarizirala s njima i nitko nije želio na stadion. Onda je Hajduk tražio odgodu, ali nije ju dobio. Sve je pojasnio delegat utakmice Lino Roše.

– U 14:20 su do mene došli predsjednik Brbić, trener Tudor i još neki ljudi iz Hajduka. Imali su zahtjev da se utakmica prolongira ili odgodi jer su njihovi navijači imali problema s ulaskom na tribinu. U 14:55 su ponovno došli Brbić i predstavnik NO Pavasović Visković, opet su tražili da se utakmica prolongira, ali to nije bilo moguće.

(VL)

facebook komentari