Hasanbegović izletio bijesan, Bandiću nedostaje jedan glas!?

6

Konstituirajuća sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba, koja je trebala biti održana u 10 sati, odgođena je do 13 sati. Prije toga, zastupnici Bandićeve Stranke rada i solidarnosti zatvorili su se u posebnu prostoriju.

Dakle, vruće političko ljeto u Gradu Zagrebu se nastavlja. Izgleda da gradonačelniku Bandiću nedostaje jedan ili više glasova za konstituiranje sjednice. Jedno od opravdanja odgode sjednice je da je vremešnom oskarovcu Branku Lustigu pozlilo. No, po ljutitom izgledu Zlatka Hasanbegovića po izlasku iz zgrade Skupštine, izgleda da su razlozi ipak političke naravi, javlja direktno.hr

Kako Direktno doznaje, HSLS će pokušati pokrenuti oporbu kojoj nedostaje manje ruku za postizanje većine nego Bandiću. U 13 sati nas očekuje napeta sjednica. Ne uspije li danas Bandić oformiti većinu, teško je da se može očekivati kako će to uspjeti i treći put. Ako i uspije, bit će to većina koju će teško moći održavati, pogotovo kada se bude donosio proračun.

Ako sve danas propadne, još jednu jednu šansu za konstituiranje Skupština će dobiti 25. srpnja. Zagreb možda očekuju ponovni izbori, piše Direktno

Drugi pokušaj konstituiranja zagrebačke Gradske skupštine

facebook komentari

 • svezaHrvatsku

  UDBA zavrće nečije ruke ?

 • Dusko Besenic

  NIKADA komunistom nije postala osoba sa moralom i principima! Mogu sto puta promijeniti ,,boje”, nazive…bilo šta, jednom komunista – uvijek komunista t.j. niš koristi !

  • Vladimir Dananić

   Nažalost, to je UGLAVNOM istina. Najteži ljudski grijeh je mržnja prema Bogu. Kad jednom ljudska duša učini najteži od sviju grijeha, gotovo je zanemariva mogućnost da će se duša ikada više otvoriti prema Bogu.

 • Omnes Omnibus

  Veliki konjbinator Bandic bi se mogao izkonjbinirati iz vladajuce vecine.

  • Dusko Besenic

   On se osjeća dosta sigurno kao lukaviji udbin povjerenik za javnost! Ako zatreba t.j. ako udbašija naredi, Bandić će dobiti podršku i od SDP-a…nije u pitanju, kada je u pitanju jugokrvolok!

 • Zdravko Sondic

  Uvijek ista prica sve dok se ne makne jednoumlje komunista iz svih institucija koja odlucuje o sudbini hrvatskih gradana.Ista parola od 1941g.pa do danas ”Snzadi se
  druze pa vladaj”Uvijek pisem isto ”Komunizam velika prevara.”