HČSP: Treba nam još jedan braniteljski šator, ali u Splitu

1

Crveni padaju do Uskrsa, pa šator neće trebati dugo stajati – poručuje Josip Miljak, predsjednik Hrvatske čiste stranke prava

Hrvatska čista stranka prava uputila je priopćenje za javnost, povodom uklanjanja natpisa “Za dom spremni” sa spomenika poginulim HOS-ovcima u Splitu, Priopćenje koje jepod naslovom “Treba nam još jedan braniteljski šator, ali u Splitu”, uputio Josip Miljak, predsjednik HČSP-a, prenosimo u cijelosti:

Hrvatska čista stranka prava osuđuje vandalski čin kojim je uklonjen natpis “Za dom spremni“ sa spomenika poginulim hosovcima u Splitu. To hrabro djelo je učinila “mlicija” i to po noći. Ovo je još jedan dokaz da je Hrvatska svjetlosnim godinama udaljena od demokracije, a da je na djelu partijski voluntarizam jači nego za vrijeme zločinca maršala. Čak je i tada bilo fingiranih suđenja i dirigiranih presuda, a sada ni to partiji nije potrebno. CK-SDP-a je vrhovni zakon u RH.

Hrvatska je jedina zemlja na kugli zemaljskoj u kojoj policija čini takve vandalske nepodopštine, umjesto da iste sprječava. Više se ti policijski službenici ne mogu amnestirati uobičajenom floskulom, to je njihov profesionalni posao. To je laž. Njihov posao je postupati po odlukama suda, a ne po odlukama partije. Stoga treba istražiti koji su policajci imenom i prezimenom uredovali u tomu sramotnom činu, i nakon pada partije takvima se ima uručiti izvanredni otkaz zbog kršenja zakona Republike Hrvatske i nepoštivanja žrtve iz Domovinskog rata.

HČSP stoga predlaže da se na spomenik žurno vrati naš časni i ponosni slogan “Za dom spremni“, a da se istovremeno uz sam spomenik postavi šator u kojemu će branitelji štititi spomenik od policijskih vandala. Mi smo se u tomu spremni maksimalno zauzeti i stojimo na raspolaganju. Crveni padaju do Uskrsa, pa šator neće trebati dugo stajati.

facebook komentari

  • Otporaš

    Čestitam i VELIKO BRAVO! predsjedniku HČSP Josipu Miljak. Crvene, u ovom smislu komuniste, prokomuniste, Jugoslavene, proJugoslavene, antifašiste, proantifašiste treba odstraniti iz tijela hrvatskog tkiva. Sa svojim antihrvatskim djelovanjem, oni, svi ovi goren nakontani, NAVJESTUJU DRŽAVOTVORNIM HRVATIMA RAT!
    Budimo oprezni! Njima, gore spomenutima, nisu ruke drhtale u ubijenju Hrvata za vrijeme WW2, poslije njega, sada, pa im neće ruke drhati ni u buduće.