HDSSB će podržati HDZ-ovog kandidata za župana Osječko-baranjske županije Ivana Anušića

0

Čelnici Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje Dragan Vulin i Karlo Šatvar zajedno održali su u četvrtak 25. svibnja 2017. godine konferenciju za medije na kojoj su dali podršku HDZ-ovom kandidatu za župana Osječko-baranjske županije Ivanu Anušiću.

– Zahvaljujem svim našim biračima koji su nam dali povjerenje na svim razinama, od općina i gradova do županija.

U drugom krugu izbora za župana osječko-baranjskog pozivam naše članove i simpatizere da svoj glas daju HDZ-ovom kandidatu za župana gospodinu Ivanu Anušiću.
Ovo je logično iz razloga što je HDSSB dio HDZ-ove parlamentarne većine, pa ćemo tu uspješnu suradnju, siguran sam, preslikati i na Osječko-baranjsku županiju. Tim više što već sada ove dvije stranke imaju stabilnu većinu u Skupštini – rekao je Vulin.

Potpredsjednik stranke i kandidat HDSSB-a za župana Karlo Šatvar rekao je kako je njegov program podudaran s programom Ivana Anušića.

– U mojem programu u središtu su gospodarstvo, ruralni turizam i obrazovanje, a slično je i u programu gospodina Anušića.
Tijekom kampanje govorio sam kako je Osječko-baranjska županija u dobroj situaciji ali je potrebno nove energije i novih projekata kako bismo još snažnije krenuli prema naprijed. Zato pozivam sve naše birače da svoj glas daju Ivanu Anušiću jer je to jamstvo provedbe programa HDSSB-a – rekao je Šatvar.

facebook komentari