HDZ BiH Stolac: Salmir Kaplan laže u oči cijelokupnoj javnosti i građanima Stoca

6

”Svojim rušilačkim pohodom, otuđivanjem i uništavanjem službenih državnih materijala, udaranjem nevinih ljudi odnosno službenih osoba koji su zaduženi za provedbu izbora u BiH, članovi Inicijative za Stolac, Salmir Kaplan, predsjednik Općinskog odbora SDA Stolac, Demir Mahmutćehajić, predsjednik Općinskog odbora SDP Stolac, te kandidat na njihovoj listi, Ahmet Ljubović izvršili su presedan u općini Stolac koji se nije dogodio u svijetu moderne demokracije”, navodi u priopćenju za javnost OO HDZ BiH Stolac.

U priopćenju se navodi kako su Općinski odbor HDZ BiH Stolac i hrvatski kandidat za načelnika Općine Stjepan Bošković zgroženi medijskim linčom na HDZ BiH u Stocu, kao i na njegove predstavnike.

”U jučerašnjem gostovanju u Dnevniku TV1 kandidat za načelnika ispred Inicijative za Stolac, Salmir Kaplan iznio je niz notornih laži i optužbi na HDZ Stolac. Iako postoje mnogobrojni svjedoci koji svjedoče istinitom događaju kada je Kaplan u sred bijela dana u svom nasilničkom pohodu izudarao člana biračkog odbora Marija Raguža, on to javno negira obmanjujući cjelokupnu javnost.

Sve se to odigralo u naseljenom mjestu, na biračkom mjestu 176A015 Podgrad 2, pred mnogim svjedocima iz obližnjih zgrada i stambenih objekata, članova biračkog odbora, mnogobrojnim promatračima, kao i pred očima policijskih službenika koji su također tome svjedočili. Također, fizički napad na predsjednika OIP-a Ivana Perića, koji je okarakteriziran kao pokušaj ubojstva, isti negira unatoč opsežnom policijskom izvješću i mnogobrojnim svjedocima”, navodi se u priopćenju.

Dodaje se kako je ”za nepovjerovati je kojom lakoćom, bez imalo moralne odgovornosti koju bi jedan političar trebao imati, Salmir Kaplan laže u oči cijekokupnoj javnosti i građanima Stoca”.

HDZ BiH Stolac poziva građane da ne nasjedaju provokacijama propalih političkih ambicija, osobito da ne vjeruju glasinama koje dolaze iz krugova oko Salmira Kaplana i njegovih partnera, koji nedjeljni fijasko prebacuju na nevine ljude, čak i na svoje ugledne sunarodnjake.

”Općinski odbor HDZ BiH Stolac postavlja pitanje svim odgovornim za sigurnosnu situaciju u Bosni i Hercegovini, jel moguće da se takve osobe slobodno kreću i gostuju na televizijskim kućama iznoseći nečuvene laži?

Općinski odbor HDZ BiH Stolac poziva Središnje izborno Povjerenstvo da u okviru svojih zakonskih ovlaštenja donese žurne mjere o datumu održavanja novih Izbora, te isključivanju iz izbornog procesa svih onih koji su nedjeljne izbore u Stocu prekinuli na najgrublji način”, navodi se i dodaje kako će Općinski odbor HDZ BiH Stolac poduzeti sve potrebne mjere da s nadležnim institucijama osigura uvjete za nesmetano održavanje demokratskih izbora u općini Stolac.

Prilog:

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Hajvan uvijek ostaje hajvan.

  • EMINƎM

   hajvan uvijek okoti veću stoku od hajvana

   • Tyrex Rex

    Genetika je to….!

 • Kmeee

  ispušili kockoglavci.Godinama varaju,lažiraju ,plagiraju i izbore i popis stanovništva i tako dobijaju vlast i bošnjačke pare mmu im njihovu kockoglavu

 • Wooow

  kockoglavcima ga je stavio Kaplan do balčaka..sad će kockoglavi izgubiti Stolac …sledeći je Neum