HDZ prozvao Milanovića zbog govora mržnje

1

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač prozvao je na konferenciji za novinare u Zagrebu premijera Zorana Milanovića zbog ‘govora mržnje na račun novoizabrane predsjednice Republike, ali i samog HDZ-a’. To je, ustvrdio je, u konačnici rezultiralo noćašnjim demoliranjem njihovog stranačkog objekta u Sesvetama.

Premijer Milanović sinoć je, umjesto da kao i predsjednik Josipović, čestita na izbornoj pobjedi Kolindi Grabar Kitarović, on se obrušio na nju i svojim ju je govorom omalovažavao, a omalovažavao je i vrijeđao i HDZ, rekao je Kovač na konferenciji za novinare. Slične je riječi, tvrdi, i uputila i članica stožera Ive Josipovića Željka Antunović koja je rekla da su svi normalni ljudi u Hrvatskoj glasovali za Josipovića.

‘To je sramotno i skandalozno i čini me tužnim. Hrvatskoj treba zajedništvo i jučer jest bila jedna teška utakmica koju smo dobili i utakmica je završena i sada treba početi raditi, a ne vraćati se govorima mržnje u prošlost’, rekao je Kovač. Osobno ga je Milanovićev nastup, tvrdi, podsjetio na govor iz kasnih 40-tih i obračun s Informbiroom.

Hrt.hr

facebook komentari

  • Zagreb

    Željki Antunović i posebno Zoranu Milanoviću treba omogućiti što više medijskog prostora jer tako najbolje rade protiv sebe i svoje yugo-partije.