HEBRANG: Mesić odlazi u ropotarnicu povijesti kao negativac što je optimističan znak za budućnost Hrvatske

1

Za Andriju Hebranga konačno je pravo lice Mesića izbilo u javnost i sad o njemu znaju svi – to je prevrtljiv čovjek koji je radi svog interesa promijenio četiri stranke, koji je u svakom političkom razdoblju govorio ono što je potrebno i napredovao.

Sjeća se da je Mesić 1994. zajedno s Manolićem okrenuo protiv Tuđmana i usred rata pokušao izvesti državni udar.

Zašto? Jer je shvatio da smo počeli pripremati završne oslobodilačke akcije i htio je to spriječiti. Ključno pitanje je kako je javnost to tek sad doznala.

A 10 godina ga je birala za predsjednika države. Odgovor je jednostavan: on je izabran za maskotu lijevo liberalne opcije, s njega su skinuli političke optužbe i prikazali ga kao duhovitog, dobronamjernog stričeka.

Hebrang za njega tvrdi da je “čovjek koji je u politici uvijek vodio prljave igre, u svom interesu, ne birajući žrtve… odlazi u ropotarnicu povijesti kao negativac”, što je optimističan znak za budućnost Hrvatske, kaže i upozorava Savez antifašista RH da su se tek prvi put poskliznuli na Mesiću, a “čekaju vas još brojna razočaranja”.

facebook komentari

  • Dr. Andrija Hebrang Junior ima simpatije prema Maksu Luburiću, jer, kako je izjavio na predsjedničkim izborima 2009. godine “…da se je Maks Luburić borio za hrvatske interese…” i zbog te izreke dobio po trtici i nije bio izabran za predsjednika Države Hrvatske, a labavi i nedržavotvorne Hrvatice i Hrvati glasovalai za njavećeg iZDAJICU, LOPOVA, LAŽOVA I HOŠTAPLERA Stevu Mesića, je dokaz da je dr. Andrija Hebrang Junior jedan od dobrih i poštenih Hrvata koji zna poštivati vrline Hrvata i hrvatstva.