Hoće li nakon novog skandala licemjerni Zoran Šprajc napokon dobiti otkaz na Hrvatskoj televiziji?

6

Kada bi Hrvatska bila jedna normalna država tada se puno toga u Hrvatskoj ne bi moglo dogoditi, što se inače ne događa u normalnim demokratskim državama. Hrvatska, naravno, nije normalna država,  još manje je demokratska, kada bi to bila fašizma, posebno na lopovskim portalima te na tzv. javnoj televiziji, bilo bi manje. Zašto Hrvatska Domovinski rat i velikosrpsku agresiju ne tretira na isti način na koji Europa tretira nacističku agresiju sredinom prošlog stoljeća? Jednostavno, Marinko Čulić Čombe, koji je pod svoje stare dane došao hrvatskoj sirotinji na grbaču, bi na lopovskom Tportalu morao pisati nešto drugačije.

[dropcap]P[/dropcap]rimjerice, nikada na čelu Vijeća za elektroničke medije ne bi mogla biti osoba koja se istaknula fašističkim nebulozama, kao što je to kod nas slučaj s Mirjanom Rakić, pritom Mirjani Rakić Metuzalemove godine ne mogu biti opravdanje, ne može se svatko vaditi na senilnost. Naime, svojedobno je, nakon smrti prvog hrvatskog predsjednika, dr. Franje Tuđmana, Mirjana Rakić izjavila je da je umro ratni zločinac. Zamislite situaciju u kojoj bi u Velikoj Britaniji na čelo Vijeća za elektroničke medije došla osoba koja bi rekla da je Churchill bio ratni zločinac, iako ga, zbog zločina u Dresdenu, možemo i tako tretirati? Nema teoretske šanse da bi u Britaniji netko poput Mirjane Rakić došao na tako odgovornu dužnost… Zato je Hrvatska prćija u rukama raznih dezertera te trabanata koji su pljačkom puno toga stekli, kao što je slučaj s nekim portalima koji su zbog pljačke i kažnjeni, doduše simbolično, a Velika Britanija je država koja je pak nekažnjeno opljačkala pola svijeta.

Imamo i Zorana Šprajca na takozvanoj javnoj televiziji. Parazitluk na Prisavlju svakim novim danom poprima epske razmjere. Paraziti žive na grbači hrvatskih građana, koji prisilno financiraju Radmanovu moralnu ubožnicu, dok istovremeno, s obzirom da parazitima nikada dosta novaca, primaju honorare sa strane, i to od bivšeg šefa HGK-a, kao kneza bogatog, trenutno zatočenog Sanaderovog suuznika, Nadana – Lepog Vidoševića.

Zoran Šprajc, ex Jovanović, nije poznat ‘samo’ po manipulaciji Vukovarom, kada je zajedno s kolegom po manipulaciji, ‘ugroženim’ Hrvojem Zovkom, nasrnuo na Vukovar i to na samu obljetnicu pada tog herojskog grada, poznat je on i po činjenici da voli novce, kako novac hrvatskih građana, tako i tajkuna, koji su se obogatili na grbači hrvatske sirotinje, pa je onda to jedno te isto… Zaključak se nameće sam po sebi. Naime, Zoran Šprajc, i njemu slični, vole novac osiromašenih građana, nikad im ga dosta nije, pritom vas bez srama gledaju u oči i lažu kreveljeći se pred kamerama takozvane javne televizije.

Ako je tome tako zar to moramo trpjeti? Parazitluk je teško suzbiti ukoliko se protiv parazita ne borite na vrijeme. Kako piše portal dnevno.hr novcem ‘izvučenim’ iz HAC-a i HGK potplaćivana su zvučna novinarska imena i drugi medijski djelatnici. Riječ je o voditeljici Potrošačkog koda Sanji Smiljanić, bivšim voditeljima Dnevnika HRT-a Danku Družijaniću i Zoranu Šprajcu, Kristini Validžić, Neveni Rendelli, Đuri Tomljenoviću, Dijani Čuljak, Jasni Babić, Seadu Aliću Antunu Masli i Mislavu Šimatoviću. Na ime raznih honorara isplaćeno je gotovo milijun i pol kuna, pri čemu su novinari prošli vrlo dobro…

Tko je Jasna Babić vjerojatno znate, riječ je o mamici malog Babića, koji voli malo skuplja vina, a ne voli plaćati porez. Mamica je tijekom velikosrpske agresije na Hrvatsku obožavala tumarati Beogradom. Među ovim velikanima je i Zoran Šprajc, svojedobno je zbog jednog posve benignog razloga, honorara koji je petsto puta bio manji od onog kojim je Šprajc omastio brk, Željko Krušelj dobio otkaz u Večernjem listu, pitanje koje se postavlja hoće li parazitluk na Prisavlju napokon biti skršen te hoće nakon ovog skandala Zoran Šprajc, zajedno sa ‘suučesnicima’, konačno dobiti otkaz na Hrvatskoj televiziji? U normalnoj zemlji, s početka priče, svakako bi dobio. Hoće li nakon svega licemjer poput Šprajca ikada više imati obraza pojaviti se u Dnevniku javne televizije sa svojom klasičnom licemjernom demagogijom? Ne sumnjajte u to, ljudi poput Šprajca imaju obraz kao džon od gležnjača, umjesto o novcu on će o ustaštvu.

Tinolovka

facebook komentari

 • peppermintt

  vidi vidi i Nevena Rendeli na popisu, ola plavusiche :)))
  ona je čini se bila studentica kod onog seksologa Štulhofera…;)

  • štulhofer joj nije pera obio.. on čini se voli maludjecu

 • Nema teoretske šanse da bi u Britaniji netko poput Mirjane Rakić došao na tako odgovornu dužnost… … ne samo u Britaniji nego niti u nesređenim državama centralne afrike.. Jebotezec, Bantu crnci u Gabonu su za nas ‘Amerika’

 • peppermintt

  vidi vidi i Nevena Rendeli na popisu, ola plavusiche :)))
  ona je čini se bila studentica kod onog seksologa Štulhofera…;)

  • štulhofer joj nije pera obio.. on čini se voli maludjecu

 • Nema teoretske šanse da bi u Britaniji netko poput Mirjane Rakić došao na tako odgovornu dužnost… … ne samo u Britaniji nego niti u nesređenim državama centralne afrike.. Jebotezec, Bantu crnci u Gabonu su za nas ‘Amerika’