Pratite nas

Vijesti

Hoće li napokon kolekcionar partizanskih filmova odlepršati s Hrvatske televizije?

Objavljeno

na

Uzjogunili se knezovi na Prisavlju, gdje se nalaze na dohrani i to na račun hrvatskih građana, njihov car, kum Radman, našao se na vratima abdikacije iz svojih carskih odaja. Naravno, ako odlazi kolekcionar partizanskih, dakle, komunističkih, filmova knezovima je jasno da odlaze i oni, barem jedan dio njih, nikome nije milo kad mora napustiti jasle  na kojima uživa dok sirotinja plaća, to je glavni razlog zašto su Radmanovi urednici podigli pobunu, dakako, spašavajući Radmana trutovi spašavaju sami sebe.

Prema nekim prvotravanjskim izvorima Zoran Šprajc, nakon što je čuo kako mu gazda civili, nosi crninu već tjedan dana, iako je posve jasno da operacija odstranjivanja maršalovog omladinca s javne televizije neće ići tako glatko, legalni ratni profiter i kukavica Domovinskog rata dobro si je osigurala bokove i pozadinu, jedino ga možete s misionarske strane i upravo ga je s te strane ‘potčkaljio’ uvijek veseli, a nekad i raspjevani, Zdenko Duka prvi novinar u Hrvatskoj koji manje ‘stvara’ od jednog zaista beznačajnog novinara Nikole Kristića koji je svojedobno svojim uspavanim glasom ubio svaku volju gledatelja Hrvatske televizije za košarkom, naravno, i on mora otići, ako ne sada a onda nakon promjene režima u Hrvatskoj, ono što je na krilima režima stiglo s režimom, kada dođe vrijeme, mora i otići.

Šprajc, Stanković, Štefanić, Zuber i ostala brojna kukavelj, koja ždere posljednju kunu hrvatskih građana, i to legalno, već su odavno trebali biti povijest, tamna povijest, kvazi javne televizije koju je komunistički omladinac, Goran Radman, zamislio na način da ona bude kao što je to nekoć bila komunistička televizija  tijekom sedamdesetih godina kako se REDman i hvalio. Sedamdesetih godina jugoslavenski Gestapo, dakle, UDB-a, ubijao je diljem Jugoslavije i svijeta ‘narodne neprijatelje’, između ostalih i Brunu Bušića. Zaista veselo društvo na Prisavlju, nedostaje još samo da umjesto Radmana glavnu palicu preuzme talentirani Denis Latin i uvede šest Latinica dnevno, što bi mu donijelo pozamašan profit. No, Latina, srećom, nikada nije zanimao novac.

Foto Sandra ŠIMUNOVIĆ / CROPIX/tinolovka

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati