Hrvate su skupo koštali njihovi vlastiti izdajnici

1

Svi oni koji su izdali hrvatske interese su propali, ali ne i njihova djela

Hrvate su skupo koštali njihovi vlastiti izdajnici, oni koji su pristajali, što zbog ucjena ili obećanja raznih sinekura, prodati cijeli narod i trgovati njegovom voljom. Neki od njih bili su generali u ratu, drugi ministri, treća savjetnici. Većina ih je bila u institucijama Herceg Bosne koja je bila vojni i politički odgovor za obranu, opstanak i ostanak ovoga naroda u Bosni i Hercegovini.

No, kada je nestalo novca iz zajedničke vreće ili kada su se odmakli od političkog oltara, uslijedili su njihovi navodni ideološki otkloni, te su uz sponzorstvo dijela međunarodne zajednice, njihovih nevladinih organizacija i struktura odlučili biti oporba dominantnim hrvatskim političkim strankama. Svaki put rezultati takvih odluka po Hrvate su bili pogubni, s ogoljavanjem njihovih prava, uništavanjem institucija, izvlačenjem novca s hrvatskih područja. Najpogubniju epizodu imala je Nova hrvatska inicijativa koja je sudjelovala u vlasti tzv. Alijanse za promjene.

Preusmjeravanje 100 tisuća glasova Bošnjaka za hrvatske kandidate najavljuje novi krizni zaplet ili rasplet

Njezin je čelnik Krešimir Zubak s predsjednicima drugih hrvatskih stranaka 2002. godine potpisao tzv. Sarajevsku deklaraciju da neće poduprijeti katastrofalne ustavne promjene koje bi bile na štetu vlastitog naroda, a onda je na kraju sve prevario. Podržao je promjene Ustava oba entiteta sukladno odluci Ustavnog suda o konstitutivnosti naroda čime su Hrvati de facto prestali biti politički narod u Federaciji BiH, a u Republici Srpskoj nisu dobili ništa. Do 2002. Hrvati su imali jednak broj resora u federalnoj Vladi, mogli su ravnopravno odlučivati, a sve odluke su donošene konsenzusom.

Prethodno su, kako bi upravo uspostavili vlast Alijanse za promjene, stranci praktično ugurali NHI, tadašnji HSS, i Narodnu stranku Radom za boljitak u vlast na temelju izbornog inženjeringa koji je legalizirao OESS oko načina biranja izaslanika za Dom naroda, ključnog političkog filtra koji je do tada mogao spriječiti majorizaciju Hrvata. Zbog toga su Hrvati kao odgovor uspostavili Hrvatski narodni sabor, a posljedica proglašenja Hrvatske samouprave bilo je tenkovsko gašenje Hercegovačke banke i gospodarske grupacije čime je započelo sustavno gospodarsko uništavanje Hrvata. Sličan scenarij najavljuje se i za nedjeljne izbore kako u pogledu izbora hrvatskog člana Predsjedništva BiH do toga da se uspostavi nova alijansa. Otvoreno se govori o planu novog prelijevanja glasova 100.000 Bošnjaka kako bi se realizirao plan koji prijeti i samim temeljima BiH. Hrvati samo čvrstom politikom i odlučnošću mogu izboriti slobodu, a tako se trebaju odnositi i prema izdajnicima u vlastitim redovima.

ZK/VL

facebook komentari

  • peppermintt

    jesu i što je najgore još će !!!!!