“Hrvati iz BiH su moj narod, mi smo jedan narod.”

0

Nakon Porina za hit godine Marko je odlučio razveseliti domoljubnu HERCEGOVINU

thompson1-600x453“Hrvati iz BiH su moj narod, mi smo jedan narod. Ja cijelo vrijeme kroz svoje pjesme nastojim promovirati to zajedništvo; ja ne mogu zaboraviti kada su Hrvati iz BiH ratovali zajedno s Hrvatima iz Hrvatske i s Hrvatima iz raznih krajeva svijeta.

Tako da je to zajedništvo, po meni (i ja to cijelo vrijeme ističem), najveća naša snaga, te ne trebamo nikome dopustiti da nas dijeli. Zato je ta ljubav. Ja sam osjetio nepravdu koja je nanesena hrvatskom narodu u BiH. Nažalost, to je napravila politika i politički pojedinci, ali smatram da, bez obzira na to, narod mora biti zajedno. To je ono što mene inspirira pisati takve pjesme.

Kakav bi bio čovjek kad ne bi imao vrednote kao što su ljubav prema Bogu, prema obitelji i prema Domovini? Ove pjesme koje ja pišem, ja ih i živim te vidim koliko to ljudi cijene, koliko to poštuju, dolaze na koncerte i koliko im to znači.

Moje pjesme su sve što ja mogu dati tim ljudima. Kada bih mogao dati više, dao bih. Mislim da to sve dolazi iz ljubavi, a sve što dolazi iz ljubavi, to je od Boga. Samo On je blagoslov i blagostanje”.

Četvrtak, 24. srpnja u 21 sat Gradski stadion Bare u Čitluku Marko Perković Thompson

glasbrotnja.net

facebook komentari