Hrvati su podrijetlom Antifašisti

0
Antifašizam je poput hrvatskog državljanstva. Njime se kiti tko hoće. Nema provjere, primjerenog testa, niti bilo kakvog ispita, koji se priprema i polaže čak i kod Amera, koji su izgradili svoj identitet okupljanjem svih mogućih vucibatina ovoga svijeta. Danas se najgori kreteni jednostavno nacrtaju u ličkom Srbu i evo ga, stoji drug ponosan, uznesen, antifašista od opanka do šajkače.

Jesu li Hrvati Slaveni ili Anti?

1_salveni antiHrvatima je mudro promijeniti nacionalno ime u prestižne Antifašiste, koji bi kod nas predstavljali ono što su Jugoslaveni bili u Jugoslaviji. Ne baš takvo zlo, ali niti ovakve naivčine kakvi su današnji Hrvati. Prema slavnom slovenskom povjesničaru Ljudmilu Hauptmannu, Hrvati nisu Slaveni, nego više Anti. Dakle, Antifašisti su naša prošlost i naša budućnost. Peta kolona u Hrvatskoj bila bi ponosna da se na takav način integrirala u domaći korpus. Na svoje bi došli i neki domoljubi, recimo kao fašisti Ante Pavelića”, odnosno kao Antefašisti ili ako hoćete, Antifašisti, a može i Antinacisti. Uzvišeni nacionalni identitet Antifašista više bi se oslanjao na hrvatsko, odnosno antifašističko državljanstvo, a manje na krvna zrnca. “Bilo bi uistinu pravedno i spasonosno” preimenovati Hrvatsku u Antinaciju. Zamislite Stipu Mesića kako s bine u Australiji grmi da je Antifašist, a australski Hrvati misle da je Antefašist. Srbi u današnjoj Hrvatskoj bili bi folklorna skupina šire nacije Antifašista. Kada bi se pojavio neki lažni antifašist, tada ga mirne duše možete pitati : kakav ste vi Antifašist ako ste ubijali Hrvate?

Kuda s govnarima koji se predstavljaju kao titoisti?

Znam, znam, Antefašizam je izmišljotina. Pavelić nije bio fašist i to smo skupo platili. Pavelić je bio zaprepašten kada su mu rekli da su bljedunjavi Židovi obojeni. I još su činili frtalj Ustaškog pokreta! Ali, baš zbog toga imamo mnoge dodirne točke Antefašizma i Antifašizma. Možemo reći da je riječ o jednom istom svjetonazoru. Kako su Hrvati više Anti nego Slaveni, Židovi u Ustaškom pokretu bili su Antisemiti. Problem su prljavi titoisti, koje je glupo nazvati Antifašistima. Riječ je o hijenama kakve svijet nije upoznao. Ranih 90-tih bili su tiho, a posljednjih godina krv je ponovno proradila. “Bilo je predivno!” – vele nam bez srama. Ubijete koga želite i nikome ništa. Zaista predivno! Tko smakne Antefašistu u inozemstvu, dobije nov mercedes i vilu u Opatiji, ili Rijeci, ovisno školuje li djecu ili ne. Titoisti su među Antifašistima peta kolona. Tako je bilo i tako će ostati. Nakon što su sovjetski infiltranti u Kerestincu smaknuli Marka Oreškovića, našeg Španjolca, kao komunističku konkurenciju, Ante Pavelić oslobodio je Augusta Cesarca i njegove drugove, sve u želji da spasi i ojača Komunističku partiju NDH. Sovjeti su organizirali zasjedu, pobili prave komuniste i tako osigurali prevlast sovjetske opcije. Nećeš ti Cesarec dizati narodni ustanak sa ustašama, nego ćemo ga dignuti mi sovjeti sa četnicima.

Kako asimilirati mješance?

Ne znam koliko se sjećate Dušana Dragosavca i Milutina Baltića? Iz njih je izbijala plemenitost od koje normalne osobe povraćaju. Da su napisali zamolbu da ih primimo u Hrvate, odnosno Antifašiste, teško bi prošli objektivnu arbitražu. Rasna čistoća nije važna, ali se moramo distancirati od gadova svih vrsta, pa i onih antifašističkog podrijetla. Blef lažnog antifašiste predstavlja veliki fenomen u poremećenom dijelu hrvatske populacije. Srbi drže da su antifašisti već zbog činjenice da nisu Hrvati. Osobe rođene u mješovitom braku, kao i one koje su ušle u takav brak, kao i one kojima su djeca ušla u takav brak, drže da su civilizacijski naprednije od ostalih. Odnosi su toliko iščašeni da više ne možete tvrditi kojoj naciji pripadaju djeca naših predsjednika, unuke da ne spominjemo. Nacionalno neopredijeljene osobe vide to kao svoj vlastiti izbor. Intimno su Jugoslaveni i najčešće Slavenofašisti. Njihova kultura je oskudna – odbijaju naš nacionalni sadržaj, a mješavina je siromašna. I nepouzdana, jer su se neki poznati dotepenci na ovom području osjetili Hrvatima, bez ikakve prinude i/ili nuđenja privilegija. Slavenofašisti idu linijom samoobmane i ugode, pa ne žele prepoznati činjenicu da Hrvatima postaju samo kulturne osobe.

Gladni lažni Antifašisti

Sedamdesetogodišnji teror lažnih antifašista donio nam je teške nutarnje poremećaje, koje ćemo liječiti desetljećima. I danas imate idiote koji brane Josipa Broza i genocid nad Hrvatima u dvije Jugoslavije i u NDH. Mnogi su petokolonaši kao “partizani” i “komunisti” uživali visoke mirovine i različite privilegije. Sačuvali su svoje pozicije sve do ovih dana. Kako se obraniti od svih tih nametnika. Primjerice, Miroslav Krleža zanima malo koga kao književnik, nešto više njih intrigirao je kao Titov ulizica, a najveći broj ostaje uz njega jer su na njegov račun dobro živjeli i dobro će živjeti. Možemo mi tisuću godina slaviti Krležu, ali to svijet ne prihvaća. Krleža je u svojoj stvaralačkoj mladosti napisao nekoliko kvalitetnih stranica i nakon toga postao uškopljeni režimski pisac. Tako su danas Hrvati ucijenjeni: odbaciti Krležu ili na grbači imati svu silu krležijanskih parazita, koji su pokvarenošću nadmašili njegove književne likove. Krležijanci su postali skuplji od EU. Da se tako izrazim, Hrvati mogu konvertirati u Antifašiste, ako odbace lažnu kulturu lažnih antifašista. Kada se neka nacija nađe zatočena u tuđem kulturnom sadržaju, tada je lijek zdrav sportski život.

Nije svaki Hrvoje antifašist

“Ustanak koji je 1941. izbio u Lici, u Srbu, odgovor je na ustašku represiju i upravo će zbog toga imati i elemente osvete koje netko naziva genocidom” – veli nam izvjesni Hrvoje Klasić, od Brezovice i od Siska. Tako imamo nekakvog povjesničara-poluproizvod koji najozbiljnije tvrdi da se najprije dogodila osveta, pa tek onda čin koji se osvećivao. Hrvatska nacija je povijesno i kulturno iščašena, pa moramo odbaciti i svu silu preskupih i jalovih lažnih stručnjaka, koji ne mogu pojmiti svoju selendru a kamoli morfološku povijest civilizacija. Hrvoje Klasić je onaj tužni lik koji brani Titovu neprimjerenu poziciju u našoj povijesti, jer bi u protivnom trebali odbaciti i Dioklecijana, da sada preskočim Klasićevo potezanje Franje Tuđmana u tom kontekstu, jer bi nas to odvuklo od pravog problema. Lažni stručnjaci skloni su jeftinim doskočicama Stipe Mesića. Nitko pametan neće iz povijesti izbaciti Adolfa Hitlera jer je bio zločinac. Ali, nikome u Njemačkoj ne pada na pamet najljepši trg u Berlinu nazvati po Adolfu Hitleru. Što je tim jugoslavenskim idiotima? Zar Hitler nije imao bolje organiziran državni aparat nego Tito? Problem je što ste Klasića mogli poslati na ponavljanje studija i komunističkog smeća, ali on ne može pojmiti zločinačku ulogu Josipa Broza Tita, koja je po nekim svojim dimenzijama nadmašila Hitlera. Tito je Klasićev izbor, koji nema nikakve veze sa poviješću ili nekom drugom znanosti. Moramo odbaciti slavenske obmane i slavenske obmanjivače, i krenuti u novu kulturnu utakmicu kao pravi Hrvati sa Jadrana i iz Lijepe Naše i kao pravi Antifašisti s Crnog mora.

Tvrtko Dolić/Dnevno

facebook komentari