Pratite nas

Razno

Hrvatica iz Brazila miss fotogeničnosti izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji

Objavljeno

na

U subotu, 28. lipnja, u Tomislavgradu bit će održana manifestacija “Revija tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske”.

 

ingrid-maria-reis-toth

– Na ovoj reviji sudjelovat će 27 djevojaka iz 21 države, koje u Tomislavgrad stižu danas – kazao je jedan od organizatora, voditelj Udruge za očuvanje i promicanje hrvatske tradicijske kulture u Bosni i Hercegovini “Stećak” Ante Ćurić.

Birat će se najljepša Hrvatica u narodnoj nošnji te prva i druga pratilja, s tim da je već završeno internet glasovanje na portalu Udruge Stećak za miss fotogeničnosti, a pobjedu je odnijela Hrvatica iz BrazilaIngrid Maria Reis Toth.

Sudionice revije 27. lipnja sudjelovat će na donatorskoj večeri u Vitezu, na kojoj će se prikupljati sredstva za pomoć poplavljenim područjima u Bosni i Hercegovini, a dan ranije posjetit će i Zagreb, gdje će ih primiti predsjednika Republike Hrvatske Ivo Josipović, predsjednik Sabora Josip Leko i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Revija tradicijske odjeće održat će se pod pokroviteljstvom Državnog ureda za Hrvate izvan RH i Općine Tomislavgrad, a uz pomoć Vlade Hercegbosanske županije, Udruge “Stećak” i Hrvatske matice iseljenika iz Zagreba. Fena

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Promo

Osijek: „Tajna uspjeha u biznisu i životu“

Objavljeno

na

Objavio

Začetnik IT industrije, jedan od pionira tog posla u Silicijskoj dolini g. Robert B. Faber na poziv buduće gradonačelnice Osijeka Ivane Šojat drži tribinu pod naslovom: „Tajna uspjeha u biznisu i životu“

Gospodin Faber  dao je svoj doprinos u izradi programa upravljanja Osijekom kojeg će gospođa Ivana Šojat ponuditi biračima.  Dobro mjesto u svijetu za ulaganje je Osijek i glavna teza g. Fabera jeste da osim dobrog proizvoda jednako je važna i vjerodostojnost menadžmenta.

Osijek ispunjava sve uvjete na čelu s gospođom Ivanom Šojat kao gradonačelnicom jer ako ljudi vjeruju svojoj budućoj gradonačelnici, nema te krize koju nije moguće svladati.

Gospodin Faber će prezentirati Osijek u svijetu kao dobro mjesto za ulaganje.

Hvala Ivani Šojat što u svoj i naš Osijek dovodi najbolje, zaključeno je na tribini.

facebook komentari

Nastavi čitati

Razno

BUJICA OBJAVILA URNEBESNI VIDEO: Nekontrolirani smijeh Martine Dalić koji druge televizije nisu smjele pustiti!

Objavljeno

na

Objavio

Pogledajte urnebesni video: Martina Dalić, potpredsjednica Vlade RH, obratila se novinarima u petak povodom krize u Agrokoru, prasnula u smijeh, zaboravila što je htjela reći i tako – nekoliko puta…

Prema navodima iz večerašnje Bujice, Vladina glasnogovornica Sunčana Glavak je nakon ovog neobjašnjivog ispada Martine Dalić zvala okolo televizijske redakcije i tražila da se smiješna snimka potpredsjednice ne pusti u eter. “Nas Sunčana nije nazvala,” rekao je Bujanec i pustio video u Bujici na Z1 i još 9 televizija.

U međuvremenu je samo manji dio zaista smiješnog videa objavljen na tek nekoliko manjih portala, no – Bujica je objavila cijeli orginal. izvrsne kvalitete, pod egidom “Bez komentara”!

Voditelj Bujice nije želio komentirati čudno ponašanje potpredsjednice Vlade pa je za to zamolio psihijatra dr. Hermana Vukušića. Rekao je da mu nije jasno kako će osobe poput Martine Dalić uopće riješiti problem Agrokora, kad im je očigledno – sve smiješno.

facebook komentari

Nastavi čitati