Hrvatska je na nevjerojatan način ostala bez medalje

17

Hrvatska je na nevjerojatan način ostala bez medalje! Imali smo osam pogodaka viška sredinom nastavka, Slovenija nije postojala, a na koncu je slavila pobjedu HRVATSKA-SLOVENIJA 30:31

Uoči utakmice sa Slovenijom najviše se pričalo o umoru naših igrača koji nisu imali ni 24 sata za odmor nakon šokantnog poraza od Norveške. Međutim, u prvih 10-tak minuta ogleda za brončanu medalju izgledali smo svježije nego u cijelom turniru. Poveli smo sa 7:4, a čak šest pogodaka postigli smo iz kontre ili polukontre, doslovno smo Slovence uništili trkom. Ta bi prednost bila i veća da su bekovi Stepančić i Mandalinić bili na visini. Međutim, u tih 10 minuta Mandalinić je promašio tri skok-šuta, Stepančić jedan, a zna se da utakmicu ne možeš dobiti bez doprinosa bekova. Kojeg smo na sreću brzo dočekali jer pogotke za 8:5 i 9:6 zabili su Stepančić i Duvnjak na postavljenu slovensku obranu. Uz sve to, obrana nam je bila dobra, zaustavili smo slovenske kontre te ih uveli u nervozu uz tri izgubljene lopte.Nevjerojatno… Uspjeli smo izgubiti dobivenu utakmicu. Kakva dva šoka u samo 24 sata…

facebook komentari

 • damirphr

  mislio sam da samo Lino moze izgubiti dobijeno

 • cleuna892

  Ovo može samo Hrvatska.
  Onaj poraz od sinoć se može pripisati sreći koja je pomazila Norvešku ali ovo večeras,to je nešto što nitko normalana ne može shvatiti.
  Voditi osam razlike,i sve to prosuti,to mogu samo “genijalci”.

 • Mario

  Šteta

 • Kazimir Mikašek – Kazo

  Bog je velik! Nadam se da je Babić shvatio Božju poruku koja glasi: NEOPOZIVA OSTAVKA!

  Rukomet je osim snage igra inteligencije i psihologije, a Babić je tu kao trener potpuno potkapacitiran.

  • damirphr

   ovo je ponovljeno finale Davis cupa – imas sve i dobijes nista

   • Malleus_Haereticorum

    Evo da nešto i ja kažem na tu temu–ja, koji sam cijeloga svoga života hladan prema športu, svakom športu, amaterskom ili profesionalnom. Moja izjava je sljedeća: Ljudi, pa to je samo šport.

    • damirphr

     stovani ovo veceras nema nikakve veza sa sportom – ne mozete uvijek dobiti – to je jasno – ali morate napraviti sve sto mozete – pogotovu izbjeci sramocenje – vi sada mozete reci lako je biti general ali postoji povijest propusta i na tome se uci – ova predstava veceras otvara mnogo pitanja koje nema smisla sada u ova doba razglabati

   • Kazimir Mikašek – Kazo

    Dobra usporedba, a nešta kao trener tenisa znam o tome. Marin Čilić je mentalno najlošije pripremljen igrač na ATP touru. I ne vrijedi ti ništa crnački rad, ako nemaš u glavi mentalnu snagu. Isti je problem s Babićem koji jednostavno u sebi nema taj pobjednički mentalitet i svoje strahove psihološki prenosi na igrače.

    Trener je igračima Bog i poznata je stvar da djeca u životu najviše pamte svog prvog sportskog trenera. Ako nema te kemije uzaludan je talen zlatnog sjaja!

    • sjena

     Točno ,utome je stvar,ako je trener osoba koja čvrsto vjeruje i ne pada,onda ona mora imati načina tu svoju snagu prenjeti na igrače,ako ona toga nema ,onda u takvim situacija i igrači ne vjeruju,a ovo za marina Čilića ste poštovani totalno u pravu,izraz njegovog lica je ono štobi se kazalo”kuhana bukovina ” nema krvi u sebi.
     Istina to igrač ima ili nema ,dali se to dade usaditi ne znam ,ali to je to ,tu crtu pozitivnog “ubice ” imala je Janica .

     • Kazimir Mikašek – Kazo

      Sve tajne leže u djetinjstvu i pristupu roditelja koji ti usade pobjednički mentalitet ili strah od poraza. I Babić vuče te korjene iz djetinjstva, vjerojatno iz strogog patrijalhalnog okruženja i svoje strahove proicira na igrače. Svaka čast njegovoj vjeri u Boga, ali kako će sada objasniti zašto ga je Bog kaznio!?

     • sjena

      Prvi dio vašeg odgovora ,u redu , ali zadnjih deset minuta,Vujović ubaci klince (i niže rastom ,zna se zašto ) koji su mogli trčati naprijed nazad,bez da je bio siguran u rezultat(ali mu je to jedino preostalo), a gosp.Babić je imao klince koji se nisu potrošili (bilo je s vrha tribina vidljivo kako Duvnjak jedva stoji i još neki ) te su sigurno imali snage ,nego valjda je i Bajić i metličić nešto vidjeli,fakat ovo je bio školski primjer “voda ušla u uši ) . Mogao bih kazati dosta ,u svom životu sam se bavio ekipnim sportom amaterski, no filozofija je ista ,a to je ,jeli ti namjera ppobijediti protivnika ili pružiti “dobar dojam “,ja na dojam nedajem ništa !!!

      za dom !

     • damirphr

      potpisujem!

    • damirphr

     stovani Kazimire kada sam nakon poraza u Davis cupu pisao na hkv-u dezurni pljuvaci su me popljuvali – tada je moja teza (koju su potkrijepili i drugi komentatori) bila da su se oko igraca isplele negativne tenzije (gdje su stavili nasu publiku a gdje argentinsku, odabir druge po redu najsporije podloge a tek vodjenje meca od Krajana – pa sjedio mu je mag tenisa par metara od njega koji je mogao procijeniti da nas neboder Ivo nece moci igrati zadnji mec) koje su direktno utjecale na moral i psihu nasih igraca koji su profesionalci i postuju hierarhiju – o Cilicu i njegovu egu je bespredmetno trositi rijeci – sada sam blizu tomu da je ovo sinoc bila diverzija – pa Duvnjak je sam mogao viditi da ne ide i sam je trebao otici na klupu – ne zelim kriviti nikoga drugoga do li Babica ali on na klupi ima i pomocnika pa kad ne ide onda najstariji igrac ili kapetan treba preuzeti odgovornost – ovo je nemoguce izgubiti a onda u pricu dolazi i poraz od Norveske i onda se vidi da sve nije slucajnost

     • Kazimir Mikašek – Kazo

      Na svim utakmicama smo imali crne rupe i to je samo stvar struke.

 • BoRice Initiative

  KRAVARI ? COWBOY (kauboj) int. = KRAVAR hrĨ.

  Zarcalo HarĨvatĨskoga mentaliteta kroz krah/propast darxavne rukometne momcsadi, alias KRAVARI, na zavarscnici svitskoga parvenstva va Francuskoj 2017.

  „Jesu dobro jilo tar pilo – Bog va mojoj Domovini“…Sveti Jeronim, HarĨvatĨ (A.D. 375.)

  „Je li stvarni danascnyi obchi mentalitet HarĨvatovĨ: muchat – cijukat – blebetat (sindrom uzkrachenoga mikrofona)?“…(A.D. 2015.)

  Jesu li te osobine jedino va csemu jesmo stvarno jako dobri? Tko je udredil tako? Tko je pritvoril nas va KRAVARE? Jesmo li se podali do nicsice? Ne pitan samo za rukometnu momcsad nego za vse HarĨvate ma gdi bili, cagott dilali. Nije scala, jerbo primitin na cisti stalno vse vecse mnoxtvo zombija (tmurnih, bezlicsnih lica prez osmiha) vsakoga miseca kada dolazin kratkorocsno iz emigracije va posit Domovini.

  Doklenn cvilit?
  /HarĨvatĨski emigrant/

  • sjena

   Poštovani ,znate li tko im je nadjenuo ime (kauboji- naziv bez veze ) ,televizijska kuća ,RTL , za zamisliti !!

   • BoRice Initiative

    Se vucse taj naziv KRAVARI / COWBOYS vech dulye doba. Ne znan kako, nu se nisu bunili nikada, iako se radi o pogardnomu nazivu za HARVATSKU DARXAVNU RUKOMETNU MOMCSAD. Jednako tako “pakleni, vatreni, …”.

    Nu se ne osvarchen samo na taj naziv, niti samo na rukomet, nego na podsvistne poruke kojima se zatire Harvatski Narod. Ne imamo danas samo pognuta ramena, nego puzamo po tlu. PUZAMO !