Hrvatski građani prisilno daju milijune kuna za sijače mržnje s tzv. ljevice

  0

  Da jedan dobar dio hrvatskih medija, lijevih ili desnih, sasvim svejedno, iako je desnih puno manje nego ljevičarskih, pljačka hrvatske građane pod okriljem države, i da se to se zove legalna pljačka i nije svojstvena samo Hrvatskoj, ali je u Hrvatskoj posebno opasna s obzirom da hrvatski građani nemaju zapravo ni za najosnovnije potrebe, posve je jasno. Predstečajne nagodbe, smanjenje PDV-a na ‘odabrane’ tiskane medije, RTV pristojba, sve je to dio organizirane legalne pljačke kojom se novac iz sirotinjskih džepova preliva u džepove onih koji ionako imaju previše.

  U Hrvatskoj je mali milijun portala, samo nekoliko ih je dragih aktualnom režimu, pobjegne tu i tamo neki desničarski portal kojem se smiluje zagrebački šerif, Milan Bandić, tek kako si osigurao zaleđe lažnog desničara, ako zatreba na izborima,.Portal građanske inicijative ‘U ime obitelji’, narod.hr, nedavno je od Zagreba dobio 120 000 kuna. Zašto? Radi se o informativno portalu koji se na jedan posve demokratski način bori protiv medijskog terorizma ljevice, naravno, takav je portal itekako potreban Hrvatskoj, međutim, Željka Markić, čelna osoba spomenute građanske inicijative, itekako zaslužne za činjenicu da je jedan neophodno potreban referendum, kolokvijalno nazvan referendumom o braku, prošao i dobio potporu hrvatskog naroda, ima vlastitih sredstava više nego Grad Zagreb, da malo pretjerano, no, ne puno. Zašto bi se novac dodjeljivao onima koji imaju na uštrb onih koji novaca nemaju? Zaboga, portal postoji tek nekoliko mjeseci a već je ušao u ‘proračunski sustav’?!?

  Što tek reći o vojsci ekstremističkih portala koji su bliski režimu i ideologiji tog režima? Dobar dio njih neprofitabilni su portali, samo prividno budući da novac dobivaju iz proračuna, bespovratno. Primjerice portali H-alter.org i Lupiga.com, ekstremistički su portali koji svoj ekstremizam skupo naplaćuju, neprofitabilno, naravno, njima je do ideala stalo kao Nini Paviću do svojih novinara, pa i onih novinara koje spomenuti primitivac naziva govnima. Zašto bi portali dobivali novac iz proračuna za ‘svoje aktivnosti’? Zašto bi to mediji dobivali i tko odlučuje o tome?

  Ministrica hrvatske nekulture, članica marginalne stranke Vesne Pusić, Andrea Zlatar Violić podijelila je skoro 3 milijuna kuna  bespovratnih sredstava na 14 neprofitnih medija za rad u 2013. godini. Od 8 portala kojima je podijeljeno 1,5 milijun kuna njih 7 sudjelovalo je u bezobzirnoj kampanji protiv referenduma o braku, dok su tri portala LGBT aktivistički portali, radi se i sljedećim portalima i medijima:
  Portal „H-alter“ oko 400.000 kuna, „Forum.tm“ 400.000 kuna, „Kulturpunkt.hr“ 200.000 kuna, „VoxFeminae.hr“ 200.000 kuna, „Lupiga.com“ 200.000 kuna, „Booksa.hr“ 85.156 kuna, „Crol.hr“ 180.000 kuna, „In-portal.hr“ 180.000 kuna, televizijski sadržaji „Treći sektor – civilno društvo na malom ekranu“ 400.000 kuna, TV-emisija „Cenzura“ 95.000 kuna, „Radio Student“ 120.000 kuna, javni radijski servis „Radionet“ 200.000 kuna kao i časopisi „Nepokoreni grad“ 150.000 kuna i „Crveni kotač“ 100.000 kuna.
  Podsjetimo, tri milijuna kuna podijelilo je sedam članova stručnog povjerenstva. Sanja Sarnavka (B.a.B.e), Đurđica Klancir (T-portal), Mima Simić (LGBT aktivistica), Nada Zgrabljić Rotar (Odjel za komunikologiju, Hrvatski studiji), Dejan Kršić (publicist), Stojan de Prato (Večernji list) i Željko Blaće (LGBT aktivist), piše portal narod.hr. Ovo je, naravno, točno, međutim, ovdje vidite i ime jednog novinara iz Večernjeg lista, dakle, i on odlučuje što i kako opljačkati i kome dati, a sve, dakako, legalno. Ne zove se to, dakako, pljačka budući da je legalna, ali se pljačkom može smatrati.

  Zašto bi oni, a pogotovo portal Croll (TROL ).hr, koji je poznat po širenju mržnje dobivali NAŠ novac? Oligarhija svoju mržnju financira našim novcem’.  Ove novce režim i ludilo oko tog režima trebali bi podijeliti potopljenoj Slavoniji a ne mrziteljima koji mrze većinu građana Hrvatske.
  Potpuno je jasno kamo odlazi naš novac, posve je jasno da on ne odlazi ljevičarskim portalima, medijima, emisijama, on odlazi parazitima po volji parazita.

  IJ/tinolovka-news.com

  facebook komentari