Hrvatski političari i abolirani četnici se sprdaju sa Hrvatskim braniteljima !

2

ARKANOVI BORCI NA LISTI ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE U HRVATSKOJ

Nakon istraživanja o stambenom zbrinjavanju aboliranih četnika smo došli do šokantnih podataka, naime u Općini Erdut, mjesto Erdut obitelj Majkić koja je zbog svog aktivnog sudjelovanja na agresorskoj strani odmah kada je nastupila mirna reintegracija, naime otac je bio aktivni četnik a majka je četnikuša koja je nosila pištolj za pojasom, posjeduju kuću katnicu u Erdutu u ulici Žrtava Domovinskog rata koja je stavljena na prodaju, a sa druge strane sin ovih dvoje četnika se nalazi na listi za stambeno zbrinjavanje, najčudnije je što se isti ne mogu pozvati da su kako oni kažu protjerani jer se zna u selu da su kao obitelj zbog svog četništva otišli čim je nastupila mirna reintegracija a prije dolaska Hrvatskih vlasti na to područje.

Pitamo mi ne samo vladajuće nego i oporbu pa koja je budala podigla ruku da se stambeno zbrinjavaju oni koji su samovoljno napustili Republiku Hrvatsku i ne žive u Hrvatskoj više od 17 godina.

Po kojim se to zakonima agresorima koji su zbog svojih nedjela i rušenja Ustavnog poredka RH vračaju stanarska prava nakon više od 20 godina i daje se stambeno zbrinjavanje i grade kuće u kojima isti nikada neće živjeti kao ni njihovi predhodnici nego ih čak i prije isteka roka abolirani četnici stavljaju na bubanj.

Sa pravom se pitamo s obzirom da znamo da je više od 50 % Hrvatskih branitelja bez krova nad glavom tj. nisu stambeno zbrinuti a svi agresori imaju pravo na stambeno zbrinjavanje, plačaju li Hrvatski političari agresore za dobro obavljen posao u Vukovaru na Ovčari i drugim masovnim grobnicama.

Nakon ovih informacija možemo samo jedno zaključiti i oni koji su na vlasti i oni koji su u oporbi ne skrbe o Hrvatskim braniteljima, isti rade kontra nacionalnih interesa. Sve dok i jedan Hrvatski branitelj ne ostvari stambeno zbrinjavanje ovakvu praksu možemo izjednačiti jedino veleizdajom o kojoj se u zadnje sve više može čuti iz redova Pravaških stranaka i domoljubnih organizacija.

Gospodo političari sudit će vam narod na način koji ste zaslužili.

Zviždanje će vam očigledno biti najmanji problem.

portal croatorum

facebook komentari

  • peppermintt

    strašno !!!

  • Blaženka

    Nažalost,nije to usamljen slučaj,zašto su ginuli naši očevi,muževi,sinovi,u ime svih poginulih,trebalo bi se sve to pomno istražiti?