Igor Peternel: Ovi SDP-ovci zbilja nemaju ni sreće

4

Potpredsjednik HHO-a Igor Peternel na svom facebook profilu prokomentirao je sinošnju žestoku raspravu Bojana Glavaševića i Andrije Hebranga u emisiji OTVORENO

Mali Glavašević kaze Hebrangu da je sve izgubio u ratu, a da on Hebrang nije ništa izgubio pa nema pojma sto su gubici u životu. I to bas Andriji Hebrangu.

Ovi SDPovci zbilja nemaju ni sreće. Ispadnu budale i neznalice, osramote se javno čak i kad po zakonu velikih brojeva ne bi trebali!!

Raritetni primjerci kapitalaca!!

>>>Andrija Hebrang: Najstrašnije je što u Saboru vidite čovjeka u tenisicama (VIDEO)<<<

facebook komentari

 • bakran

  Precizna i točna opservacija. A to malo govno koje se odaziva na ‘glavašević’ je primitivno, neinteligentno i bezobrazno. I pored svega, ovakvim ponašanjem i pljuje na kosti svog vlastitog oca. Prof. Hebrang s takvima nema što diskutirati.

 • EMINƎM

  Slinavca treba idtući đo turu. Vidi se da ga je keva odgojila dok mu se tata igrao frnja. 1:1

  • Liam shi-zika

   Užas, sram me bilo i gledati ga, još onaj srpski naglasak uz sve idiotarije koje je nabacio na hrpu..strava. A podilaženje Živom zidu?!? Odvratno. Hebrang mu je sjajno odbrusio u završnoj riječi. Prestrašno je uopće znati da postoji ITKO, makar politički polupismen, a intelektualno na granici prosjeka, tko ne zna sudbinu Hebrangove obitelji. To je stvar čak i opće kulture i poznavanja povijesti. A o onom opravdanju cekrekanja nad mrtvim žrtvama kao ‘terapiji’ za vlastite traume, može samo Hanibal Lector progovoriti… bljak! Bljak!

 • Ivan Tetkovic

  KRV NIJE VODA ,TATA MU JE RADIO PO NAREDJENJIMA KOSA,A ON PUPAVCA