Igor Peternel: Smiješni kakvi već jesu, zabranili bi pseudoliberali Hod za život

3

Bune se vidim urbani liberali i demokrati protiv Hoda za život.

Sanja Sarnavka sjela je i na pod. Nije doduše sjela kad je ljevičarski fašist prebio Ružicu Ćavar usred grada! Srećom je toplo pa se nije jadna prehladila!

Smiješni kakvi već jesu, zabranili bi pseudoliberali taj događaj. Isti oni koji šeću u povorkama ponosa i kojima je osnova života demonstrirati za sve i svašta sada bi drugima određivali sto smiju misliti i branili bi im izražavati drugačiji stav. Krasan liberalizam.

Pravi hrvatski u kojem jednu od kandidatkinja koalicijski podupiru liberali i konzervativci. Što je vjerojatno jedini takav slučaj na svijetu. Ali mi smo specijalni i unikatni !

Don Damir Stojić: Najjadniji su “muškarci” koji podržavaju ubojstvo nerođene djece

facebook komentari

 • Agromentum

  Problem tih “liberala” je taj, da kad oni nešto organiziraju, skupi se više policajaca nego njih samih. Dobro je da se u Hrvatskoj razvila kultura ignoriranja takvih.

  • EMINƎM

   i orepićeva milicija je uz SSrnavku

 • Dusko Besenic

  U svakom narodu ima raznih ljudi…zdravih i bolesnih,tijelom i duhom,pa i nastranih.Ovakve prilike su idealne da se sami prokažu i pokažu oni koji su NASTRANI,koji su protiv onoga što je prirodno i bez čega,jednostavno,ne bi postojali.Na svu sreću pa ih nema puno,ali na nesreću “važnost” i glasnost im omogućavaju isto tako nastrane političke opcije,poput zamaskiranih komunista i nazoviliberala,kojima je glavna karakteristika isključivost!