Ili Mi ili Oni: Pobjeda hrvatskih državotvornih Hrvata je nadohvat ruke

0

Ukoliko itko rabi govor mržnje, onda je to Veleizdajnik što stoluje na Pantovčaku i svaka je njegova riječ, rečenica, pogled, gesta, namjera, ne samo govor već i čin mržnje naspram Hrvatske, koji je umotan u celofan „ udbaške pravde i pravednosti”.

Još je jednom, konačno i napokon došlo vrijeme borbe, pa i rata za Hrvatsku Državu! Za Državu svih Hrvata. Državu, u kojoj će na vlasti biti Hrvati, koji će novoizglasovanim hrvatskim zakonima, a i mogućim novim Hrvatskim Ustavom, koji će se temeljiti na Hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu, služiti i poštivati svaku pojedinu Hrvaticu i Hrvata ponaosob.

Naša je Hrvatska Država rođena i ponikla iz Hrvatskog Domovinskog obrambenog rata 1991. godine. Nikakve mi, državotvorni Hrvati, poveznice nemamo s okupatorskom partizanijom zločinca Tita, kao niti s NOB-om, SUBNOR-om , AVNOJ-em, ZAVNOH-om, te svim inim zločinačkim „antifašističkim” skraćenicama.

O tome već pisah, no jedina nam je, nametnuta, poveznica zločinačka sljednica, koja sebe naziva Socijaldemokratskom partijom i već drugi Veleizdajnik koji stoluje na Pantovčaku i koji bi još jedan mandat, kako bi produljio vladavinu svoje Udbe i svojih udbaša, ne bi li se zagrcnuo u krvavom novcu otetom i pokradenom od umirućih i mrtvih Hrvata, a i onih koji su tek rođeni i koji još uvijek žive.

Veleizdajnik koji stoluje na Pantovčaku, kao i njegov prethodnik, kao i cijela premrežena udbaško-zločinačka SDP, sa svim njihovim pupavcima i pusičketinama, otvoreni su neprijatelji svakog, pa i još nerođenog državotvornog Hrvata i Države Hrvatske kakva bi trebala i kakva će tek biti.

Ukoliko itko rabi govor mržnje, onda je to Veleizdajnik što stoluje na Pantovčaku i svaka je njegova riječ, rečenica, pogled, gesta, namjera, ne samo govor već i čin mržnje naspram Hrvatske, koji je umotan u celofan „ udbaške pravde i pravednosti”.

Svi „zakoni” i sve „mjere” koje nam izriče saborska većina, tek su „ govor mržnje” i represije umotan u zakonske okvire.

Lustrirani smo, zasada, samo mi Hrvati. Dobro je to. Znademo, kao i u ratu, tko je tko i tko je na čijoj strani.

Ili si naš ili si njihov!

I svi „neopredjeljeni” i „nesvrstani”, opredjeliti i svrstat će se morati ovako ili onako!

1991=2014

Rat, naime, još uvijek traje. Podmukao, tih, zloguk!

No i udbaški ubojica zdravko mustač će, izgledno je, doživjeti izruku Njemačkoj. Kakvu će sudbinu imati elizabeta gojan, koja je orgazmički ugostila četničku kurvetinu brenu i svi oni koji su kumovali najezdi po-četničkih pjevača, novinara i inih mrzitelja Hrvatske, na javnom, pa i medijskom prostoru, koji bi trebao biti Hrvatski, tek je za vidjeti. Jer tu su bili, već spomenuta četnička radodajka, pa neka novinarka kod dežurnog aleksandra stankovića, pa bajaga, pa kornelije kovač, a sve u cilju velikosrpstva i doskočice „ko nas bre zavadi”.

A, sve se to događalo u prvom tjednu iznošenja dokaza protiv srbije za genocid.

Udbaška štafeta od gorana radmana, sa svojim novinarskim pionirima, malenim glasnogovornicima njihove vlastite udbaške štafete smrti, nam u istoj večeri, kad na Novoj tv gospođa Doris Pack u svojoj izjavi izrijekom potvrđuje kako će gospođa Ruža Tomašić biti na listi Hrvatske demokratske zajednice za predstojeće Europske parlamentarne izbore, tvrdi preko dragana nikolića (vidi ti novinarskog imena) kako po „njegovim informacijama iz dobro obavještenih izvora, Ruža Tomašić neće i ne smije biti na listi HDZ-a”! radman i društvo žive, ne u osamdesetim, već u šezdesetim, kada je bio jedan Dnevnik dnevno, a zločinac tito bio u naponu snage.

Da vas „skratim” esdepeovci, naša pobjeda, pobjeda hrvatskih državotvornih Hrvata je nadohvat ruke.

Jer…

„dok je srca, bit će i Kroacije”

Božidar Alić/dnevno.hr

facebook komentari