Ilija Stanić – ubojica generala Luburića

2

Ilija Stanić, Udbin ubojica kodnog imena “Mungos” nastavlja svoju podmuklu rabotu nastojeći zaštititi svoje nalogodavce, i odgovornost za zločin svaliti na HOP i Poglavnikovu obitelj.

facebook komentari

 • Priča se da po Sarajevu i drugim mjestima BiH Ilija Stanić hoda kao pijan čovjek. Oni koji ga od prije poznaju, kažu kao da je kao izvan sebe. Na bilo kakav odgovor upućen njemu, on odgovara da ga savijet peče što je učinio ono gnjusno djelo za drugoga, itd.

  Trebao bi se Ilija Stanić ispovijediti prije nego bude kasno, kao što se je i srpski ratni zločinac Simo Dubajić ispovijedio i time, kako je sam pričao, olakšao svoju napaćenu dušu. Po svoj prilici Ilija Stanić nema te vrline, snage i poštenja istinu reći. Još on mnogo muti, petlja za nečije debele račune.

  • HRSmoock

   A lijepo je živjeo. U ono vrijeme”BMW” sa radio kazetofonom, stan, lova, curice…Glumio tajnog agenta. Niko nije smeo da ga pipne. On i slični su već 23 godine u šoku. Valjda su se malo i pribrali do sada. A što se Dubajića tiče, ne znam koliko se on iskreno pokajao i da li ispričao baš sve. U Hrvatskoj se čekalo da Milka Planinc umre, pa da se progovori o Kočevskom Rogu.
   I opet samo dijelovi istine.