Ivan Pernar: “Da sam kupio onu kartu za tramvaj, pogazio bih sve za što se borim!”

8
"Da sam kupio onu kartu za tramvaj, pogazio bih sve za što se ...

"Da sam kupio onu kartu za tramvaj, pogazio bih sve za što se borim!" http://kamenjar.com/ivan-pernar-da-kupio-onu-kartu-tramvaj-pogazio-bih-sto-se-borim/

Posted by Kamenjar.com on Thursday, 1 December 2016

Hrvatski sabor nastavio je sjednicu objedinjenom raspravom o izmjenama Zakona o doprinosima i Zakona o porezu na dohodak u drugom čitanju, dva od ukupno 16 zakonskih prijedloga u sklopu cjelovite porezne reforme.

Blaženko Boban (HDZ) kazao je kako je očekivao da će Pernar predložiti amandman da saborski zastupnici i oni koje on hvali budu oslobođeni plaćanja PDV-a na tramvajske karte na račun umirovljenika, aludiravši na incident u kojem Pernar nije platio kartu ZET-u.

Pernar mu je u replici potvrdio da ga je kontrola u tramvaju tražila kartu. “Svi vi znate da se ja zalažem za besplatni javni prijevoz. Da sam ja kojim slučajem kupio kartu, pogazio bih sve ono za što se borim! Ljudi bi mi rekli: ‘Gospodine Pernar, vi ste licemjer! Govorite da ste za besplatan javni prijevoz, a vi prvi plaćate kartu!’ Ja sam čovjek koji djelima stoji iza svojih riječi, i ako kažem da sam za besplatan javni prijevoz, ako ću ići s tom kampanjom za gradonačelnika, ja stvarno to i mislim.

A što se tiče amandmana, dao sam amandman na prijedlog vašeg izmjena zakona o PDV-u, da se ugostiteljima on ne digne na 25 posto. Nadam se da ćete ga vi prvi podržati. Hvala vam.”

Zastupnika Pernara putnici skoro istukli u tramvaju (VIDEO)

facebook komentari

 • EMINƎM

  ovu budalu zgaziti će ga tramvaj,

 • vladajuci

  Kretenčinu treba izopćiti iz javnosti…

 • bakran

  Ima li taj ratardirani majmun kvantum mozga koji bi mu pomogao da shvati kako netko, pored brojnih drugih sličnih stvari, servis javnog prijevoza MORA financirati. Kako on to zamišlja ‘besplatan prijevoz’; možda da nam svima u Zg ‘odreže’ veći prirez, ili komunalne doprinose, ili neki posebni porez, kako bi se ‘namirile’ tramvajske i autobusne karte. On, skupa s onima koji su tu kreaturu birali, ne shvaća kako NIŠTA nije besplatno. Od tramvajske karte, preko struje, sve do bankarskih kredita. Ili neka shvati kako svijet funkcionira, ili nek’ se zabije u neku štakorsku rupu, pa tamo ‘propovijeda’ idiotarije.

  • Paulaner Paulaner

   Njemci kazu,da je najskuplje upravo ono,sto je besplatno!
   Ovaj lik ne zna niti osnovna pravila, da se,dok ne dodje do promjene zakona postuje postojeci.
   On je rodjen da bude partizancina. Meni sve besplatno a netko ce to vec platiti.

 • Maks

  Pernar jošpreskače tramvajske šinje da ga ne “udari struja. Koja su Hrvati razmažena nacija da im trebaju u saboru ovakve budale i mesiceva trula Cuprija, nema dovoljno problema pa glasaju one koji stvaraju nove!!!!

 • Agromentum

  Ovome treba od bruto mjesečne plaće odmah odbijati za neke stvari kao što mjesečna karta, tv pretplata i ostalo, pa nek se onda voza besplatno – ako se ne odluči za taxi…

 • Alan B’Stard

  Pa ovo je loš crnohumorni vic! Koja budala

  • Sivooki

   On je klaun,dvorska luda… Toliko smo bogati da u Sabor biramo zabavljače, umjesto onih koji bi nešto znali raditi… Ali, eto, kad propadamo, propadamo sa stilom…