Ivan Pernar sjedio tijekom intoniranja himne u Saboru

10

Današnje aktualno prijepodne u Saboru započelo je intoniranjem hrvatske himne, a mnogi su ostali neugodno iznenađeni kada su vidjeli da se Ivan Pernar tijekom intoniranja himne nije ustao.

Saborskog zastupnika kritike nisu pretjerano pogodile.

“Neće me domoljublju učiti oni koji zadužuju i rasprodaju našu zemlju”, napisao je na svom Facebooku Pernar, prenosi RTL

“Čovjeka domoljubom ne čini to da li stoji ili sjedi za vrijeme sviranja himne nego njegov odnos prema vlastitom narodu i suverenitetu vlastite države.

Oni koji su doveli naš narod na prosjački štap, te posljedično do masovnog egzodusa građana naše zemlje, kao i lišavanja naše zemlje svakog oblika suvereniteta, to su ti koji su stajali za vrijeme sviranja himne i držali se za srce.

Kada stvarni domoljubi, a ne oni koji zadužuju i rasprodaju našu zemlju budu većina u Saboru, onda ću prvi stajati i držati se za srce zajedno s njima.

Oni koji misle da HDZ-ovci vole Hrvatsku, a ja ne, zato jer oni stoje za razliku od mene tijekom sviranja himne su naivne budale kojima je lako manipulirati”, završio je svoje Facebook obraćanje na ovu temu.

facebook komentari

 • Argus Panoptes

  A ti si kao bolji,himna,zastava i grb su simboli države,ne moraš mladiću poštivati ljude,nitko to od tebe ne traži ali pljuvati na državu u kojoj živiš i pljuvati na mene koji te hranim,prostače to je neoprostivo.

 • bakran

  Neodgojena stoka ostaje neodgojena stoka!

 • Toni1943

  Nije ustao ni dok je bila minuta šutnje za poginule branitelje!

 • Plavac Plavi

  Ovo smeće neodgojeno je zrelo za prdekanu!!

 • sjena

  E mladiću moj,tako se ne hoda kroz život,bavi politikom ,radi ,ako se želiš boriti protiv taga ,što si naveo ,to se radi na drugi ,pravi primjeren način

  za dom !

 • damirphr

  vidio sam da se slikao na Tjentistu – tad mi je postalo jasno da s njime nesto nije u redu – nas su iz skole gonjali tamo prije 45 godina a on ide dobrovoljno

 • prepri43

  Taj redikul od pernatog tukca samo želi pobuditi pozornost! Mislim da je podrijetlom iz Paga i to svjedoči da je tek jedna odlutala ovca!

  https://uploads.disquscdn.com/images/007cd74c898a8a3e639f1605ac95e9248e3e6d1ab9939e9bc85256df0a75c80e.gif

 • Sivooki

  Dokaz da je stvarno bolestan, te da je sve što čini puko skretanje pozornosti na sebe… puno je ljudi u Saboru, a on nema drugog načina …

 • Pingback: Nachrichten aus Kroatien - Seite 635()

 • jagoda

  Tko ono sjedi (ili stoji) iza njega ? Ne vidim dobro ! E pa čudom se ne mogu načuditi da ga ta nije zveknuo šamarčinom po onoj nesrazmjernoj glavetini taman poslije toga završio na policiji ! Jer , ova budaletina ne zaslužuje ništa drugo !