Pratite nas

Vijesti

Ivan Vrdoljak: Koalicije Hrvatska raste više nema

Objavljeno

na

Jedini kandidat za predsjednika HNS-a Ivan Vrdoljak, u sklopu obilaska lokalnih stranačkih organizacija uoči izbornog Sabora HNS-a, jučer je u Rijeci rekao da koalicije Hrvatska raste više nema, ali da će čim završi HNS-ov sabor razgovarati sa Zoranom Milanovićem.

[ad id=”93788″]

Vrdoljak je na konferenciji za novinare rekao da koalicije Hrvatska raste više nema, jer svaka od stranaka ima svoj klub u Saboru, ‘ali čim završi naš izborni sabor, siguran sam da ću se negdje sresti sa Zoranom Milanovićem i razgovarati’. Kako je dodao, čeka da se SDP, kad završi svoju kampanju, posveti oporbenom radu.

Ponovio je da u HNS-u nema približavanja HDZ-u. ‘Definitivno, mi u ovu vladu ne ulazimo, to nam ne pada na pamet. Pitajte Most i HDZ o budućnosti vlasti’, rekao je.

Ocijenio je da HNS proživljava mirnu generacijsku tranziciju, dogovorenu još prije dvije godine, te istaknuo da ‘HNS ostaje snažna građanska stranka koja se bori protiv svakog ekstremizma i populizma’. Odgovarajući na novinarsko pitanje o procjenama trajanja sadašnje vlade, Vrdoljak je kazao da je ‘siguran da će potrajati dok ne završe s kadroviranjem’.

Anka Mrak Taritaš je potvrdila da će se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, bez obzira na to hoće li imati podršku SDP-a.

‘Nema tajne – mi mislimo da građani Zagreba zaslužuju drugu i drugačiju vlast. Zagreb je u jednoj neprirodnoj vezi s Milanom Bandićem, a mi nudimo zdravu pamet, srce i rad. Vidjet ćemo tko će prepoznati naš projekt, no mi od njega ne odustajemo’, rekla je.

Ocijenila je da je ova vlada ‘s reformama završila 22. siječnja ove godine, odnosno kad su se konstituirali, jer vlast im je bila jedini cilj’. Na pitanje hoće li HNS imati kandidata i na lokalnim izborima u Rijeci, rečeno je da ništa nije isključeno, a da će o tome odlučiti riječki HNS.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati